Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 
(Read 22964 times)
klement
1
*

I Love YaBB 2!

Re: EKSORCIST MLADEN
Reply #60 - 04.10.2006 at 20:44:28

mato wrote on 04.10.2006 at 14:43:26:
klement wrote on 03.10.2006 at 10:12:47:
Pozdrav vsem. Jaz imam osebno in zelo pozitivno izkušnjo z g. Mladenom Golićem...

Lepo za klementa. Vsi ste vabljeni, da na forumu eksorcist čimveč preberete in sprejmete brez hladne analitične presoje. Pisati pa raje ne. Jaz sem poskusil, dvakrat izrazil svoje drugačno mnenje, vedno skrajno vljudno, strrpno in brez vsakega žaljenja. Pa sem tako odletel v Banovce, da sem še vedno tam. Brez enega samega opozorila ali opomina. Obrnil sem se na admina tudi po emailu, pa sploh ni bilo odgovora.
Sicer pa, če boste pozorno prebirali omenjeni forum, boste ugotovili, da tam 'ustvarja' zelo malo članov, zato pa vsak pod mnogimi imeni.
Kar sem napisal, je samo moje osebno mnenje.

Ne vem za kaj ste bili izločeni iz foruma. Verjetno niste pisali v skladu s pravili.
Nekje namreč piše:

Dragi moji obiskovalci, ki ste še prizemljeni in kolikor toliko zdravega razuma!

Vesel sem, da prispevate svoje prispevke in mnenja na tem forumu.

Forum je namenjen ljudem s težkimi izkušnjami skozi življenje, ki so jih reševali bodisi pri meni, bodisi v Bosni pri hodži ali kjerkoli drugje po pravi poti in želijo kaj napisati oz. se pogovarjati o teh temah in si izmenjati mnenja s tistimi, ki so imeli podobne težave in reševali svoje zdravje, odkrivali stvari, ki so jim bile podtaknjene v bivanjskih prostorih oz. v hrano in pijačo.

Forum ni namenjen reikistom, jogistom, kvazi duhovnim učiteljem, sektam, fanatikom, blaznežem, vedeževalcem, kvazi zdravilcem in ostalim osebam z degenerirano psiho, saj imajo za izmenjavo svojih mnenj dovolj forumov na drugih spletnih straneh. V nasprotnem primeru se bo tema zaklenila oz. po potrebi izbrisala iz foruma.

Hvala za razumevanje.

Mladen Golić

Verjetno ste pa že spadali v zgoraj omenjeno skupino ljudi, za katere oz. katerim forum ni namenjen.

Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #61 - 04.10.2006 at 22:14:16

klement wrote on 04.10.2006 at 20:44:28:
Pozdrav vsem. Jaz imam osebno in zelo pozitivno izkušnjo z g. Mladenom Golićem...

Lepo za klementa. Vsi ste vabljeni, da na forumu eksorcist čimveč preberete in sprejmete brez hladne analitične presoje. Pisati pa raje ne. Jaz sem poskusil, dvakrat izrazil svoje drugačno mnenje, vedno skrajno vljudno, strrpno in brez vsakega žaljenja. Pa sem tako odletel v Banovce, da sem še vedno tam. Brez enega samega opozorila ali opomina. Obrnil sem se na admina tudi po emailu, pa sploh ni bilo odgovora.
Sicer pa, če boste pozorno prebirali omenjeni forum, boste ugotovili, da tam 'ustvarja' zelo malo članov, zato pa vsak pod mnogimi imeni.

Ne vem za kaj ste bili izločeni iz foruma. Verjetno niste pisali v skladu s pravili.
Nekje namreč piše:

Dragi moji obiskovalci, ki ste še prizemljeni in kolikor toliko zdravega razuma!

Forum je namenjen ljudem s težkimi izkušnjami skozi življenje, ki so jih reševali bodisi pri meni, bodisi v Bosni pri hodži ali kjerkoli drugje po pravi poti in želijo kaj napisati oz. se pogovarjati o teh temah in si izmenjati mnenja s tistimi, ki so imeli podobne težave in reševali svoje zdravje, odkrivali stvari, ki so jim bile podtaknjene v bivanjskih prostorih oz. v hrano in pijačo.

Forum ni namenjen reikistom, jogistom, kvazi duhovnim učiteljem, sektam, fanatikom, blaznežem, vedeževalcem, kvazi zdravilcem in ostalim osebam z degenerirano psiho, saj imajo za izmenjavo svojih mnenj dovolj forumov na drugih spletnih straneh. V nasprotnem primeru se bo tema zaklenila oz. po potrebi izbrisala iz foruma.

Hvala za razumevanje.

Mladen Golić

Verjetno ste pa že spadali v zgoraj omenjeno skupino ljudi, za katere oz. katerim forum ni namenjen.

najbolj važno pa je, da morte to tuki zdaj razčiščevat. Lips Sealed
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #62 - 05.10.2006 at 01:35:34

Temu Mladenu jaz še lesenga psa ne bi poslal na zdravljenje - človečnjak očitno nima pojma.

Grin
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #63 - 05.10.2006 at 10:52:52

Quote:
najbolj važno pa je, da morte to tuki zdaj razčiščevat. Lips Sealed

sam to rabmo ... da se razčisti
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

en_bk
5

Reply #64 - 05.10.2006 at 13:04:35

klement wrote on 04.10.2006 at 20:44:28:

Nekje namreč piše:

Hvala za razumevanje.

Mladen Golić

U, a ni že enkrat nekje kao odmevalo "en narod, en vodja, ena ideja, veliko opranih mozgov" pa tko.
Se pravi...nič novega.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #65 - 13.10.2006 at 12:05:47

No, jaz bi tud rad razčistil, kaj je zdaj z tem Mladenom. Ker, vsaka oseba v mojem življenju in okolici, ki lahko pomaga je dobrodošla . Vendar je prej potrebno preveriti vse .
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #66 - 13.10.2006 at 13:26:39

no, končno sem po nekajurnem preverjanju našel nekaj več o Mladenu. Sicer ni tako zgrešen dec, vendar mi manjka še par podatkov, da bom lahko nekaj rekel z gotovostjo . Ker, nekaj mi še ni čisto jasno ob njegovem predstavljanju za javnost , ...
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5