Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 11662 times)
Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Re: Desant na Orlovo gnezdo
Reply #15 - 28.06.2004 at 11:07:30

Mladina
Quote:
23. september 2002
S stroji proti Stroju

Gorski laboratorij za pridobivanje alternativne energije bodo podrli

Znan slovenski podjetnik Franci Stroj, ki je v Sloveniji bolj kot po svojih izumih znan po spektakularni helikopterski nesreči, ki jo je preživel, je pred leti na hribu na področju Dobrče na Gorenjskem postavil svoj mini raziskovalni inštitut oziroma objekt za raziskovanje uporabe in izkoriščanja alternativnih virov energije. Stroj ima na svoji parceli v dolini tovarno peči, ki delujejo na sonce, veter in odpadke iz bio mase, patentiral jih je v Nemčiji, z njimi je zaslovel po vsem svetu, tovarna pa daje delo 25 zaposlenim. Vrsto let je prosil in moledoval občinske uradnike, naj mu dovolijo postaviti laboratorij kot svoj raziskovalni objekt. Ker od lokalnih birokratov ni dobil dovoljenja, najbolj proti so bili lovci in gozdarji, ki so po besedah Francija Stroja tudi zlobirali, da objekta ni mogel zgraditi, se je po posvetu z lastnikom zemljišča, ki je v zasebnih rokah, odločil, da bo kljub vsemu zgradil objekt, ki naj bi po njegovih besedah koristil tudi raznim slovenskim znanstvenim ustanovam.

"Čudno se mi zdi, da naša država toliko govori o ekologiji in izkoriščanju naravnih virov, ko pa se nekdo začne s tem ukvarjati, ga hočejo izigrati. Nikoli nisem trdil, da objekt ni črna gradnja. Zgradil sem ga brez dovoljenj, ker sem pričakoval, da ga bom lahko legaliziral, saj je pridobivanje energije iz alternativnih virov ogromnega pomena. Takrat tudi območje še ni bilo naravovarstvenega pomena, na kar se sklicujejo zdaj," pravi Stroj. Na drugi strani je urbanistični inšpektor Inšpektorata RS za okolje in prostor ob pomoči predstavnikov Zavoda za gozdove Slovenije izdal odločbo, s katero mora Stroj nelegalno zgrajeni objekt porušiti. Kljub vsem pritožbam na ministrstvo za okolje, prostor in energijo, upravno in vrhovno sodišče, ki so se končale neuspešno, Stroj zatrjuje, da so se postopki vodili nelegalno, in kot pravi, so inšpektorji ob nekem nenapovedanem obisku celo vlomili v njegov laboratorij. Na koncu je sledila še odločba o prisilni izvršbi in rušenju objekta, ki naj bi se pričel naslednji teden. Na inšpektoratu za okolje in prostor so nam povedali, da primer poznajo, vendar morajo ravnati po zakonu. "Nelegalno zgrajenih objektov po sedaj veljavnem pravnem redu namreč ni mogoče legalizirati. V postopku investitorja čaka rušenje prek pooblaščenega podjetja," pravijo na inšpektoratu. Svojo odločitev pa podpirajo tudi z dejstvom, da po ugotovitvah lovcev in gozdarjev "nelegalno zgrajeni objekti in pogoste vožnje s helikopterjem motijo tu živeče živali, kot so gamsi, mufloni, planinski orli, jeleni in še mnoge druge zaščitene vrste". Kako bi lahko vetrnice in sončne celice motile muflone in gamse, v obrazložitvi ne piše, tudi ne, kako naj bi pooblaščenci zrušili objekt na pečini na 1200 metrov nadmorske višine. Na občini Radovljica - Stroj jim je obljubljal novih 100 delovnih mest, če bi mu pomagali legalizirati objekt - pravijo, da z omenjenim primerom nimajo dosti opraviti. "Pomembno je spoštovati zakone."

Pa še komentarji
Quote:
2002-09-25 22:02 by Pygmalion
Meni to bolj zgleda kot vikendica, kot pa "laboratorij". Pa tak lepo pada v oci, da se takoj vidi, da ne spada v to okolje. Tudi jaz bi mel tak "laboratorij".
laboratorij my ass
2002-09-25 22:08 by fikus
Vikend, v kleti pa kao laboratorij - me prav zanima kako bodo rušili. Danes sem gledal na dnevniku tri prešvicane novinarje in dve prešvicani inšpektorici...

2002-09-25 22:25 by Neznanec
ac molotov za laboratorij!!!

Strojev greben
2002-09-25 22:44 by mark
bravo Stroj !

inšpektorji
2002-09-26 09:25 by mg
Zanima me, KJE SO BILI urbanistični inšpektorji Inšpektorata RS za okolje in prostor in predstavniki Zavoda za gozdove Slovenije, KO SO SI BUĐOVANI GRADILI VIKENDE v TNP - Triglavskem narodnem parku ???

2002-09-26 09:34 by Neznanec
Kje so bili inšpektorji, ko se je na vsaki vzpetini gradila cerkev, ko se je npr. gradil Aljažev stolp, ko so planšarji postavljali svoje kolibe. Zanima me ali bi radi slovenske hribe zamrznili v devetnajstem stoletju. Kadar kaj potrebujejo okoljevarstveniki, prav gotovo dobijo strokovna mnenja, da je koristno za naravo. To je samo še en lobi, ki ima koristi od svojega udejstvovanja.

neznancu
2002-09-26 10:05 by mg
Zaradi takih, kot so bili kot Dovški župnik Jakob Aljaž, ki je zaradi vedno večjega nemškutarstva v naši deželi, kupil Triglav in gor postavil stolp, in vseh zavednih Slovencev, ki so s svojimi rokami sezidali cerkvice na vzpetinah, da so v njih molili Boga za narodov blagor...itd., se imamo zahvaliti, da se v naših krajih govori slovensko !!! Tako ti je to neznani dušmanin !

Mg
2002-09-26 10:44 by Neznanec
Mogoče si napačno razumel. Povedati sem hotel, da Aljažu inšpektorji prav gotovo ne bi dovolili postavit tiste rakete na Triglav. Ko bomo mi odšli,za nami ne bo ostalo ničesar, po čemer bi se nas kdo spomijal. Vsaj v hribih ne. ( Jasno, razen onesnaževanja.)

2002-09-26 12:08 by Neznanec
Ce Mladina verjame, da je to laboratorij, potem ji ni vec pomoci. Zakaj bi si postavljal laboratorij na skalah visoko v hribih? Ker je cistost zraka kljucnega pomena za izzid eksperimenta? Yeah right. Zadeva je, jasno, vikendica, in to je treba podret (kot naj bi podrli vse crne gradnje. A je Mladini na pamet prislo, da so tiste vetrnice in soncne celice tam zato, da ima tipo strom? Laboratorij, ta je pa mocna. Ce se gre samo za soncne celice, jih lahko postavi tudi na svojo bajto.

Neznancu
2002-09-26 12:14 by nn
Jest vidm samo, da je treba spoštovat zakone. Ne vidm Mladinini novinarji mislimo, da je to vikend ali to je laboratorij. Niti hlevček

2002-09-26 12:34 by Mark
bravo Stroj !

funkcionarski - gobarski vikendi
2002-09-26 14:40 by mg
Zanima me, kako bi mediji reagirali, če bi morali podreti ENEGA od več kot 100 funkcionarskih na črno postavljenih vikendov v TNP ???

Neznancu
2002-09-26 15:48 by Rambo
V kakšnem kontekstu sploh omenjaš Mladino. Članek ti pove samo v čem je problem in kako se ta rešuje na občinskem nivoju. Tisti ,ki so ta objekt označili kot vikend ne pa kot laboratorij imajo prav. Tip blefira. Upam, da bojo podrli.

2002-09-26 17:56 by Neznanec
Balkan se začne tam, kjer se začnejo črne gradnje. Tako ali tako pa pri nas inšpektorji nimajo jajc, da bi kaj črnega podrli (primer Rakove Jelše)

črne gradnje
2002-09-27 09:51 by mg
Rakov jelša je pojem, kjer je elektro napeljal elektriko črnim gradnjam ???, kjer nimajo urejenih kanalizacij in to pronica v talnico...itd., pa do naše največje črne gradnje JE Krško !!!

Ideja
2002-09-27 10:07 by komentator
Če bi bil jest Stroj nobenemu od "legalnih črnograditeljev" vikendic v Triglavskem narodnem parku ne bi vgrajeval ali servisiral sončnih celic in vetrnic... riti ljubljanske, zanje pa noben zakon ne velja. Da o krivolovu na ogrožene živalske vrste sploh ne izgubljam besed.

stroj,podpiram te
2002-09-27 14:52 by gregor
Stroj,ti si zame zakon.Ne se pustit...

Strojev greben
2002-09-27 17:19 by mark
Strojev "vikend" je ekološko nesporen, še manj pa je moteč za okolico. Kar se tiče govoric, da objekt ne spada v okolje, lahko povem, da so takšno predstavo ustvarili mediji. Predvsem z videoprispevki. Povprečen Slovenec bi s prostim očesom objekt težko videl, prej ponoči, ob lepem vremenu in še to samo iz doline, najlažje pa bi ga bilo videti, če bi vas Stroj s helikopterjem popeljal na ogled. Objekt je tudi ekološko neoporečen. Mislim, da gre pri vsej zadevi za žrtveno jagnje. Kako boš prestrašil ostale, "običajne", Slovence, če ne tako, da jim javno pokažeš kako se to dela. bravo Stroj !!!! mark

2002-09-27 19:58 by fikus
Recimo, da je objekt z veternico, ki tem ter tja seseklja kakega ptiča, ekološko neoporečen. Kam gre straniščna kanalizacija in voda? Kaj pa helikopter, je ta ekološko neoporečen?

Fikus
2002-09-27 21:07 by Mujo
E, stvarno ti je divno ime. I glup si k'o fikus. I ne pominji glupr ptičurine što daju da ih tamo nešto secka ... jebi ga.

Marku in podobnim genijem
2002-09-27 21:33 by Rambo
Fikus me je prehitel, ampak vseeno. Kako je urejena kanalizacija, pa odtok meteorne vode, kako je s požarno varnostjo, kako je zagotovljen dostop gasilcem, rešilcem. Pizda, a ti živiš na Marsu? A ti sploh veš kako zgleda legalizacija objekta predno se sploh začne graditi. A misliš da je Komarča ena pofukana Jahorina, kjer se vsem jebe kaj bo z naravo. Če je Stroju kaj do ekologije bo sam odstranil tisto ekološko bombo, ki jo je naredil svoji priležnici na čast.Začni razmišljati ekološko. Če crkne podgana v Leku, bi vsi najraje doktorirali, ko se gre pa neki Stroj ekološko katastrofo, pa tekmujete, kdo bo bolj papeški od papeža. Takšne posege je treba najstrožje sankcionirat.Briga me, če ima en politik vikend na Pokljuki. Valjda bo tudi on prišel enkrat na vrsto. Ampak to kar je Stroj naredil, to je pa višek, lepo prosim. Stroj je trenutno gorenjska ekološka bomba. Groza me je, res. Pa velik prenesem.

2002-09-27 22:33 by joža
Stroj zihr dobr pozna črnje gradnje v TNP-ju. Je zihr tud kdaj kakšno furo tja naredu. Zihr jo je. Sej se spominimo, a ne.

Joža
2002-09-27 22:49 by Rambo
Jasno, sej v tem je keč.Stroj je mislu da ima hrbet krit, pol so ga pa botri pustili na cedilu, zdej pa joka.Naj javno pove, kdo mu e hrbet ščitu ko je začel zidati, če ma jajca. Jasno, pred volitvami morajo biti pa tudi žrtve. Naj se ve kdo je prvi na vasi.

2002-09-28 02:16 by bobozlobo
zdej bi pa vsi gradili kjerkoli bi jim padlo na pamet.....pa kao ekolosko....heheh ja sej elektrike pa telefona gor tko al tko ne bi dobil....scije pa serje pa ker cez balkon

2002-09-28 13:02 by Mirko
Gorski laboratorij? Zaradi soncnih celic in veternice? Ce bo mladina se naprej producirala tako zabavne clanke, jo bom pa mogoce res zacel kuopvat!

laboratorij?
2002-09-28 14:16 by Zoran
O tej skulpturi so že pred letom in potem še enkrat pisali v novicah, pa se tedaj še ni imenovala "laboratorij". Stroj bi najbrž imel nekoliko več možnosti za javno podporo, če bi zadevščini rekel npr "alternativni umetniški antiglobalistični ekološki projekt" in da ga je postavil npr. v protest proti "ameriško-tajvanskemu ekpanzionizmu".

Molotovcem nov dom
2002-09-30 11:26 by yyy
nej ga Vika za Molotovce odkup pa se lahko država mirno pojebe. Na zunanjem žaru- je bil po TV pa vrjetno proučuje vpliv pomankanja kisika na peko kranjskih klobas.

Avtonomna cona Stroj
2002-09-30 12:57 by Jelšovec
Definitivno je črna gradnja in je za rušenje,vendar ima g. Stroj prav, ko zahteva vrstni red. Po tem vrstnem redu bi prišel na vrsto za rušenje čez približno 300 let - ob sedanjem trendu aktivnosti inšpekcije.

red
2002-10-03 02:37 by borut
Na eni strani svicarski na drugi ruski red.Red naj bo povsod enak.Fusarjev noben inspektor ne vidi,ce pa ne placas davka pa so ti takoj za petami.Se uboge gobe moras prijaviti koliko jih naberes.Drzava ki ima pac red.

Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #16 - 29.06.2004 at 12:01:45

Back to top

IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #17 - 29.06.2004 at 12:50:16

Evo kako hitro ni več važen Stroj, ampak vsi politični priskledniki, ki iz njegove nesreče kujejo dobiček. Kot da je NSi kaj boljše od LDS?! Obe sta država, pozicijska ali opozicijska, ni važno.

Bistveno je, kar je napisala Svetlana: Ubili so sanje. To je funkcija današnje države. Sanjaš lahko samo tisto, kar ti ponujajo za denar, ustvarjaš lahko samo nekaj, kar prinaša dodano vrednost.

Smrt kapitalizmu.
Back to top

IP Logged

vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #18 - 29.06.2004 at 13:43:19

Quote:
Evo kako hitro ni več važen Stroj, ampak vsi politični priskledniki, ki iz njegove nesreče kujejo dobiček. Kot da je NSi kaj boljše od LDS?! Obe sta država, pozicijska ali opozicijska, ni važno.

Kot razumem je to odprto pismo predsedniku države Ropu s strani OPS - Gibanje za Osveščanje Prebivalcev Slovenije, ki kolikor vem ni strankarsko opredeljeno (sicer objavljeno na spletni strani NSi forum).
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #19 - 29.06.2004 at 14:15:01

Sanj ti proti tvoji volji ne more nihče ubiti!
Mogoče je rušiti že postavljeno, ni pa mogoče ubiti sanj, dokler imaš voljo in dokler se sam ne predaš.

Družbeni sistemi, kot so kapitalizem, komunizem, fašizem in podobni,  a ne tako bistveno različni "izmi", so sicer samo ozadja družbenih dogajanj.  Pomembneje je, kako se na ta umetno "namalana" ozadja, ki imajo sicer povsem svoj modus bivanja, odzivamo kot posamezniki. Nekdo je prav lahko pošten v kakršnemkoli že sistemu, medtem ko drugemu ne pomaga niti, če ga prestaviš v še tako idealiziran družbeni sistem.

Tudi Stroj ima svoje sanje in če ga je skupaj dovolj sanjača, jih bo sanjal tudi vnaprej (čeprav moram priznati, da mi ni povsem razumljivo, zakaj se je spravil izumljat toplo vodo na eno težko dostopno skalo).

Sicer pa so na podoben način skozi vso zgodovino doživljali konflikte z okolico tudi drugi iskalci novega in izumitelji, ki so tudi bili večinoma preganjani in tako ali drugače onemogočani od sistemov, ki jih nenazadnje sestavljamo in s svojimi željami ter oportunizmom (tudi nevede) podpiramo vsi mi (tudi Stroj).

Back to top

IP Logged

vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #20 - 29.06.2004 at 14:48:55

Bardo_Thodol wrote on 29.06.2004 at 14:15:01:
Sanj ti proti tvoji volji ne more nihče ubiti!

Se strinjam, dokler sanje le sanjaš  Wink
Drugo pa je, če sanje tudi živiš in jih uresničuješ.
Takrat pa so ogroženi razni -izmi (sistemi), saj le ti sanjačev ne prenašajo  Roll Eyes

Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #21 - 29.06.2004 at 15:40:49

Pri uresničevanju svojih sanj je treba vedno računati tudi s tem, da poskušajo svoje sanje uresničevati tudi drugi, kar pa skoraj vedno privede do konfliktov interesov.

Tako so tudi razni "izmi" le nekakšne (izrojene) sanje, oziroma kar je pač od njih ostalo in se kot rezultanta različnih sanj in interesov uresničilo.

Back to top

IP Logged

vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #22 - 29.06.2004 at 15:49:51

Bardo_Thodol wrote on 29.06.2004 at 15:40:49:
Pri uresničevanju svojih sanj je treba vedno računati tudi s tem, da poskušajo svoje sanje uresničevati tudi drugi, kar pa skoraj vedno privede do konfliktov interesov.

Pride do konfliktov interesov  ???
Posebno takrat, kadar drugi sanjajo kako bi vladali prvim ali pa obratno.
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #23 - 29.06.2004 at 16:07:04

Prav gotovo da mnogi sanjajo tudi sanje o tem, kako dobiti moč nad drugimi in jim vladati. Ker z vladanjem nisem  posebno obseden, me tudi tovrstne sanje drugih po oblasti ne spravljajo prav posebej v slabo voljo.

Sprejemam jih kot zanimiv fenomen, še posebej zaradi dejstva, ker sanje po vladanju nad drugimi sanjajo skoraj izključno tisti, ki nimajo skoraj nobene oblasti nad samimi sabo in so kot tragikomične figure bolj izgubljeni kot ne.

Ravno včeraj so na tv predvajali drugi del nadaljevanke z naslovom "Vzpon zla", ki je nekakšna biografija Adolfa Hitlerja. Ko takole od blizu opazuješ tirana (čeprav gre le za igralca, ki je Hitlerja odlično upodobil) pravzaprav spoznaš, kako je lahko nekdo, kljub njegovi neomejeni oblasti nad drugimi, (kar nujno pripelje do demonskih dogajanj) v svojem bistvu povsem nebogljen in prazen v samem sebi - dejansko bolnik in žrtev svojih bolnih sanj, ki so mu jih "ugodne" družbene razmere pomagale uresničiti in ga na koncu tudi zmlele v prah.

Back to top

IP Logged

vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #24 - 29.06.2004 at 16:45:20

Ja, sem gledala.
Zapomnila sem si eno misel (upam da sem si jo prav) iz povzetka:

EDINA STVAR, KI JE POTREBNA ZA VZPON ZLA JE,
DA DOBRI LJUDJE NE STORIJO NIČESAR.
Back to top

IP Logged

japka
5

Reply #25 - 29.06.2004 at 16:53:24

offtopic pa vseeno. Tudi jaz sem gledal ta film   -   ...Uf!

vida wrote on 29.06.2004 at 16:45:20:

...Uf!

Back to top

5 krat na dan

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #26 - 29.06.2004 at 17:05:53

vida wrote on 29.06.2004 at 16:45:20:

Citrano je prav, vendar je po moje resnični problem v tem, ker so nekateri še preveč zagnani in tako storijo mnogo več, kot bi bilo "zdravo".

Vrata v pekel so namreč najpogosteje tlakovana z dobrimi nameni.

Takrat  je nemški folk hotel sebi in svojim samo najboljše. Zato so se odločili da bodo v tej smeri nekaj naredili.
In tudi so nekaj naredili.

Firer pa jim je obljubljal točno to, o čemer so itak že vsi sanjali - o lastni sreči in blaginji svojih otrok, pa čeprav to srečo  dosežejo z neposvečenimi sredstvi, naprimer z eliminacijo motečih elementov (takrat pač slučajno Židov).

Take cilje pa je mogoče uresničiti samo z določeno konkretno aktivnostjo ali aktivnim odobravanjem dejanj.

Če bi takrat pošteni nemški folk ne naredil ničesar in se ne bi odzval ne na vojaško službo, ne na nacionalistične in antisemitske pozive, tudi vsega tistega zla ne bi bilo.

Back to top

IP Logged

japka
5

Reply #27 - 29.06.2004 at 20:57:21

Bardo_Thodol wrote on 29.06.2004 at 17:05:53:
Vrata v pekel so namreč najpogosteje tlakovana z dobrimi nameni.
mhmmm, res, žal...
Lahko bi to skonektali na nek način z - manipulacijo (?)

"cilj upravičuje sredstva"  ? ? ?
Undecided
Back to top

5 krat na dan

IP Logged

bogglefreak20
3

Reply #28 - 30.06.2004 at 13:28:49

Quote:
Ni nora, niti napol, kaj šele kolerična.  Daleč od tega.

Noro je kompromisarstvo, polovičarstvo, neka namišljena 'normalnost', ki stanje ohranja takšno, kot je in obravnava ljudi, kot je Svetlana, kot nekakšne klovne. Kot dokaz si oglej stanje.

Priporočam tudi http://www.delo.si/index.php?lev_0=1&lev_1=4&arc=1&a_id=31085 , ki obravnava popolnoma drugo temo na podoben, očiščevalen način.

Namerno sem izbral ta članek, zato, da pokažem, kako je treba delat. Nekoč sem bil sam zaradi podobnega odnosa do nekega drugega problema zelo očrnjen na tem forumu. Zato je, gape, za tisti wb še malo prezgodaj.

Ampak take stvari je treba obravnavati natanko tako, kot to počne Svetlana. Nehajmo že enkrat nasedati 'zmernežem', ki samo podpihujejo razvoj v smeri splošnega propada in se delajo gluhe in slepe, še posebej, kadar jim kaj kapne za to.

Rajši popijmo pelinov čaj, ki nam ga je natočila 'žalik žena'. Zdravila znajo biti včasih grenka.

Saj, če verjameš ali ne, moja misel, da je nora in kolerična (beri: drugačna, direktna, nebrzdana, energična, provokativna itd.) je bila mišljena kot kompliment. Zares!

Se strinjam, da je še premalo takih, ki bi opozarjali na...mhm...nedoslednosti, da ne rečem KRIMINAL oblastnikov.
Back to top

Beatus, qui venit in nomine Domini!

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #29 - 30.06.2004 at 14:13:12

bogglefreak20 wrote on 30.06.2004 at 13:28:49:
Saj, če verjameš ali ne, moja misel, da je nora in kolerična (beri: drugačna, direktna, nebrzdana, energična, provokativna itd.) je bila mišljena kot kompliment. Zares!

Se strinjam, da je še premalo takih, ki bi opozarjali na...mhm...nedoslednosti, da ne rečem KRIMINAL oblastnikov.

Se strinjam. Zato žensko bolj kot ne vedno odrivajo, ker je brez dlake na jeziku. Oblastni KRIMINAL, pa se še vedno širi.

Partijski vikendi v TNP-ju bi morali biti že zdavnaj porušeni.

Je pa treba razumet narod, ki mora za vsako stvar, ki jo hočejo zgraditi na svoji zemlji, dobiti papirje. Če hočeš narediti eno navadno škarpo, potrebuješ dovoljenje. Če tega nimaš...ruši. Primer:
je kolega naredel škarpo ob lokalni cesti( 2m od ceste, na ravnem delu), ker se je prej zemlja, ki se je trgala od brežine, vedno padala na cesto. Prej je bila brežina tik ob cesti. In ko je vse lepo uredil, so se pripeljali občinski možje in je moral škarpo odstraniti. In zdaj je spet tam vse razrito.

In pol en človek, ki mora delati take stvari, gleda, kako gospod Stroj gradi orlovo gnezdo v posmeh vsem.

Vidim, da nekaterih tehnika ne zanima, ampak, da kar vstrajate na porušenih sanjah. Bardo je lepo napisal, koji k...je šel na skalo izumljat toplo vodo.

In če je to res bil laboratorij, je to torej industrijski objekt in sem zasledil, da so nekateri pisali, da medtem, ko država legalizira na črno zgrajene industrijske objekte, Stroju rušijo sanje. Tu mi nekaj ne štima. Torej bi ene industrijske objekte rušili, eni pa naj bodo sanje.

Meni osebno je bil ta objekt všeč na oko, kot so mi vsi objekti zgrajeni na kakšni skali. Jaz ga ne bi rušil, da ne bo kdo mislil tega. Samo jebi ga. A ni boljše imeti papirje in te potem ne boli glava, kot pa iti z glavo skozi zid, zid pa je ponavadi trd.  
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Pages: 1 2 3