Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 6913 times)
Kr_eden
Ex Member

Re: Kokoške
Reply #30 - 17.06.2004 at 16:47:34

Angel wrote on 17.06.2004 at 15:53:17:
sem ga.

angel ni nobena kura, res da mam perutničke, ne serjem pa po dvorišču, pa tud kokodakam ne.

on pa tud ni noben orel, da si nau kej spahnu.

njega prežvečim za malco, če je treba. pa ga nam, ker mam občutljiv želodček, bi se mi še spahovalo in bruhalo pa njem.

torej nazaj v raj, sem vedla. iz zraka je svet lepši, boljši, popolnejši.

še dobr, da orlu do tam krila ne sežejo, bi se mu odtrgal od lepga razgleda in lepot neba.

fjuuuuuuuuuu,
adijo!
Angel

Padli angel, nema raja zate, ker si padla  Grin Grin Grin
Če te želodec muči, potem vzemi pol kile sveže trave, malo hlevskega gnoja, domačega po možnosti, tam, pol kile, pa stoječo vodo, najmanj mesec dni mora stati na soncu, pa to popij, pomaga.
Povej, ko boš naredila, da vidimo učinke  Grin Grin Grin

Ko, ko, ko, dak  Grin Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #31 - 18.06.2004 at 08:19:29

sem pričakovala tak odgovor, bi me presenetu, če bi drugač odpisal.

lahko skupaj probava tvoj eleksir angelski, pa bova videla, če pomaga al ne.

so me nekoč učil, da na slabo in grdo vedno reagiraj samo in izključno z dobroto. tudi, če je oseba še bolj grda, bodi ti do nje še boljši.

če drugega ne, boš dokazal, da je dobrota in dobrohotnost največja in edina prava vrednota.

zatorej ti iskreno in iz globin svoje duše želim veliko angelskega prahu, napitkov zdravil vseh vrst in sort, veliko lepega in pa predusem ogromno dobrote. jo boš rabu veš, včasih...

lep sončen dan

Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #32 - 18.06.2004 at 17:18:50

Angel wrote on 18.06.2004 at 08:19:29:
so me nekoč učil, da na slabo in grdo vedno reagiraj samo in izključno z dobroto. tudi, če je oseba še bolj grda, bodi ti do nje še boljši.

če drugega ne, boš dokazal, da je dobrota in dobrohotnost največja in edina prava vrednota.

Saj me nič ne briga, pa vseeno.

Ali tudi tako deluješ, kot so te učili?
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #33 - 17.07.2004 at 04:43:14

Quote:
Saj me nič ne briga, pa vseeno.

Ali tudi tako deluješ, kot so te učili?

Sem prebiral stare zadeve  Grin Grin Grin

Si me pa zelo nasmejal s tem vprašanjem Iga  Cheesy

No, ko smo spet pri stari temi, se tale scufani orel interesira ali so že kaj tele kokoške napredovale in spoznale, da so mogoče pa že kaj več kot samo kokoške ?
Back to top

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #34 - 17.07.2004 at 09:45:29

Meni se zdi, Alex, da si point zodbe zgrešil.

Saj ni bistvo v tem, da kokoške spoznajo, da so same kaj drugega kot kokoške. Point je v tem, da kokoške prepoznajo lepoto orlovsko Alexovo in mu dovolijo, da postane kralj višin. Wink
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #35 - 17.07.2004 at 16:50:11

Lilith wrote on 17.07.2004 at 09:45:29:
Meni se zdi, Alex, da si point zodbe zgrešil.

Saj ni bistvo v tem, da kokoške spoznajo, da so same kaj drugega kot kokoške. Point je v tem, da kokoške prepoznajo lepoto orlovsko Alexovo in mu dovolijo, da postane kralj višin. Wink

Hehehe, jaz sem že itak kralj višin, sam, pssst, ne to na velik zvon obešat  Grin Grin Grin

Napisal je, scufani orel Kr_eden  Grin
Back to top

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #36 - 17.07.2004 at 17:01:26

Quote:
Hehehe, jaz sem že itak kralj višin, sam, pssst, ne to na velik zvon obešat  Grin Grin Grin

Napisal je, scufani orel Kr_eden  Grin

A pol kokoške ne smejo vedeti? Zakaj pa ne? Wink
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #37 - 17.07.2004 at 17:05:09

Ker potem si bodo kokoške zamišljale, da so orli in bodo poskušale leteti kot orli, to pa ni enostavno, še prej, pa bi bilo dobro, da postanejo scufani orli, da se kaj nauče.

Grin
Back to top

IP Logged

Kr_eten
Guest

Reply #38 - 11.08.2004 at 18:21:16

Quote:
Ena zelo dobra, za razmišljanje nizkoletečih neumnosti bitja Kr_edena.

V hlačah sem našel polno jajce in ga položil v gnezdo domače kokoši. Mladi orlič ga je začel kavsat skupaj z zarodom piščancev in skupaj z njimi so ga rajcali. Ves ta čas mi je čivava stala na robu izbruha, ko so to delali piščanci, sem bil prepričan, da sem eden izmed njih. Brskal sem po zemlji za črvi in žuželkami. Kokodakal sem, razprostiral roke in letal le nekaj milimetrov nad zemljo z molečim tičom iz hlač. Leta so minila in čivava se je zelo povesila. Nekega dne pa je nad seboj zagledala mogočno dlan na jasni Desanki. Graciozno je drsela med belimi tokovi in komaj kdaj zamahnila s svojimi mogočnimi zlatimi prsti.

Stara čivava je gledala vanjo s strahospoštovanjem. "Kdo je to?" je vprašala.

"To je Desanka, kraljica drkačev," mu je dejal prdec. "On pripada čivavi, ti pripadaš polju - Ljubljana-Polju."

Tako je čivava živela in umrla kot kokoš, ker je mislila, da to je.

No, tole je zelo poučna zgodba za vame dragega mimosunjenega na duhu bolnega bitja.
In tukaj gori je dosti boljših, ki se v resnici ne zavedajo ali pa se nočejo zavedati kaj pravzaprav sem.
In te najbolj nizkokakovostne in nizko leteče neumnosti moje prepričujejo vse ostale ljudi, naj začnejo gledat vame, da sem samo, INFANTILNI DRKAČ.

Lep pozdravček od infantila  Grin Grin Grin

Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3