Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 6900 times)
alterego
Ex Member

Re: Kokoške
Reply #15 - 16.06.2004 at 13:03:23

Quote:
Exo, kje pa ti vidiš, da se onadva kregata? Men se zdi, da se onadva bolj zabavata kot kregata. Ziher bi šla lepo v miru na kavo, če bi se srečala. Grin

Exo, jaz nič ne igram. Ker nisem igralec. In če se mi zdi njuno zbadanje na trenutke smešno se pač nasmejem. Grin

Exo, a ti veš, da je smeh koristen za človeka? Poskusi se še ti kdaj nasmejati. Boš videl, da je cool.

Nasmejani Iga. Cheesy

Lahko se je režati na tuj račun. Meni se to ne  zdi niti malo hecno, ko mi reče Andres sadist in ničvrednež, ker Andres to misli sila resno in se niti približno ne zajebava.... Upam, da nisi tak kot nemški oficirji v 2. sv. vojni, da so za šalo streljali Žide in se pri tem zabavali, saj je smeh pol zdravja?
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #16 - 16.06.2004 at 13:12:52

Valentinaa wrote on 16.06.2004 at 11:50:46:
Ta kokošji orel, kljub viziji, ki mu je bila dana, da je videl in lahko občudoval pravega orla, kljub možnost, da bi prišel do razsvetljenja o svoji pravi naravi, te svoje prave  narave ni bil sposoben sprevideti, zato je ostal kokoš. Mogoče bo v naslednjem življenju to sposoben sprevideti in ozavestiti, ter se dvigniti v nebeške višave, bliže svojemu stvarniku.

Tongue

No Dejnomirka, končno si nekaj lepega in dobrega napisala  Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #17 - 16.06.2004 at 13:15:28

alterego wrote on 16.06.2004 at 13:03:23:
Lahko se je režati na tuj račun. Meni se to ne  zdi niti malo hecno, ko mi reče Andres sadist in ničvrednež, ker Andres to misli sila resno in se niti približno ne zajebava.... Upam, da nisi tak kot nemški oficirji v 2. sv. vojni, da so za šalo streljali Žide in se pri tem zabavali, saj je smeh pol zdravja?

Exo, good, gooooodddddd  Grin

Dober si to napisal, vendar me zdaj zanima, a misliš, da je Andres kot Nemški oficir ko si napisal da misli sila resno in da bi z užitkom obdelal njemu nevšečne formuraše, zraven se pa seveda smejal, saj, smeh je pol zdravja.  Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #18 - 16.06.2004 at 13:53:30

Exo, ali si ti po naravi tak, da vedno padaš v take ekstreme?  ???

Poglej. Andresa poznam osebno in vem, da ni zamerljiv. In če tebi reče, da si sadist, mi je čisto vseeno. To se vidva pomenita.

Se pa nasmejim predvsem Alexu, ki je večkrat res duhovit. Ali naj se jokam? Grin

Saj veš, da tebi se ne morem nasmejat, ker ti v vsem vidiš nekaj slabega. Poskusi na kakšno stvar pogledati iz drugega zornega kota. In prični razmišljat v tej smeri, da vsak, ki se ne strinja s tabo, ni tvoj sovražnik. Le drugačen pogled ima kot ti.  
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

alterego
Ex Member

Reply #19 - 16.06.2004 at 13:59:25

Quote:
Poglej. Andresa poznam osebno in vem, da ni zamerljiv. In če tebi reče, da si sadist, mi je čisto vseeno. To se vidva pomenita.

Ja drži, tako kot naj se Andres in Kr_eden pomenita svoje, ne da se še ti vtikaš zraven in vzpodbujaš njun boj s svojim točkovanjem, ko psujeta eden čez drugega.

Jaz sem imel drugačne izkušnje z Andresom. Saj ne rečem, da je do vseh takšen kot do mene, ker ga ti nisi nič dražil.
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #20 - 16.06.2004 at 14:09:22

alterego wrote on 16.06.2004 at 13:59:25:
Ja drži, tako kot naj se Andres in Kr_eden pomenita svoje, ne da se še ti vtikaš zraven in vzpodbujaš njun boj s svojim točkovanjem, ko psujeta eden čez drugega.

Jaz sem imel drugačne izkušnje z Andresom. Saj ne rečem, da je do vseh takšen kot do mene, ker ga ti nisi nič dražil.

In da še pol Exo priloži svoj piskrček. Kaj pa tebe briga, če se jaz vmešavam? Grin Grin

Dražil Andresa nisem, ampak se tudi v marsičem nisem z njim strinjal in ne on z mano, pa kljub temu ni zamere.

Vprešaj se pri sebi, kaj je s teboj narobe, če se kuha kakšna zamera.
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #21 - 16.06.2004 at 14:23:15

Khm, khm, zdaj sta pa odprla globoko rano svetovnih zamer  Grin

Prosim pa, da le tolka pa pazita, da ne bodo ostala samo jetra in kosti, ko se bosta obdelala po domače  Cheesy Cheesy Cheesy

Le kaj bi ljudje počeli brez zamer  Roll Eyes

Cheesy Cheesy Cheesy
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #22 - 16.06.2004 at 14:24:57

Aja, pa še nakaj na kratko  Grin

Smo pri kokoškah, ne pri zamerah  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #23 - 16.06.2004 at 14:30:36

Upam, da nisi tak kot nemški oficirji v 2. sv. vojni, da so za šalo streljali Žide in se pri tem zabavali, saj je smeh pol zdravja?

Kje pa je tvoja meja, kaj je še zabavno in kaj ne več?

Glede drugih? (torej tvoje hecanje iz drugih)
Pa glede tebe? (hecanje drugih iz tebe)

Maš mejo v obeh primerih na isti ravni?
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #24 - 16.06.2004 at 15:28:51

Quote:
No Dejnomirka, končno si nekaj lepega in dobrega napisala  Grin Grin Grin

Vse za scufanega orla, samo če da mir! ...  Tongue
Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #25 - 17.06.2004 at 15:01:22

če bi si še rajš želela, vas ne razumem prav dobro.

ne naslov posta, pa ne koment.

vedno nekdo išče ino perje, pa dlako al kaj?

vedno bi eni enim kr neki pul, pa rezal.

na koncu izpade pa ena kurja juhjca. krneki.

sprašujem avtorja, v čem je point tehle kokošk? a so posane za kure al za kva?

za orle bodo že bogovi poskrbeli.

me včasih mot, da iz ene teme nardite totalno temo. brez glave in repa. sam da je. krneki!

Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Andres
5

Reply #26 - 17.06.2004 at 15:05:15

Quote:
Aja, pa še nakaj na kratko  Grin

Smo pri kokoškah, ne pri zamerah  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Z orlom v glavni vlogi.

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #27 - 17.06.2004 at 15:07:05

Angel wrote on 17.06.2004 at 15:01:22:
če bi si še rajš želela, vas ne razumem prav dobro.

ne naslov posta, pa ne koment.

vedno nekdo išče ino perje, pa dlako al kaj?

vedno bi eni enim kr neki pul, pa rezal.

na koncu izpade pa ena kurja juhjca. krneki.

sprašujem avtorja, v čem je point tehle kokošk? a so posane za kure al za kva?

za orle bodo že bogovi poskrbeli.

me včasih mot, da iz ene teme nardite totalno temo. brez glave in repa. sam da je. krneki!

Angel

Če nisi razumela le toliko v vednost.   Vsi mi smo kure, vključno s tabo.  Kreden nima čina petelina, temveč orla.

Moraš prvi post v topicu prebrati.

Andres
Back to top

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #28 - 17.06.2004 at 15:53:17

sem ga.

angel ni nobena kura, res da mam perutničke, ne serjem pa po dvorišču, pa tud kokodakam ne.

on pa tud ni noben orel, da si nau kej spahnu.

njega prežvečim za malco, če je treba. pa ga nam, ker mam občutljiv želodček, bi se mi še spahovalo in bruhalo pa njem.

torej nazaj v raj, sem vedla. iz zraka je svet lepši, boljši, popolnejši.

še dobr, da orlu do tam krila ne sežejo, bi se mu odtrgal od lepga razgleda in lepot neba.

fjuuuuuuuuuu,
adijo!
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #29 - 17.06.2004 at 16:42:19

Andres wrote on 17.06.2004 at 15:07:05:
Če nisi razumela le toliko v vednost.   Vsi mi smo kure, vključno s tabo.  Kreden nima čina petelina, temveč orla.

Moraš prvi post v topicu prebrati.

Andres

Andresu, andresu, čobane jedan, smiri se, diši, polako i duboko  Grin
Tolko pa le glej, da ti od vsega tega vzburjenja pri branju postov ne bo slučajno prišlo, seveda, če ti še sploh pride, starina.  Grin Grin Grin

Pa ne vem zakaj se oglašaš, najbrž samo zato da smradiš, ker nisi tolko intelegenten, da bi razumel smisel prvega posta.

Posluši andresu, a ti ko prdneš, a ti raztrga gate po šivih  Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3