Quote:Nema primirja, kulj, bomo pač srali naprej.

Gape, A, Iga..............
in.....
nič dorečenega.
Se pravi, je tolko bolan, da ne more več brez mene, ker če bi lahko, bi napisal, da jaz za njega več ne obstajam, tako pa ta preverzneš ne more iz svoje kože.
Pa branite ga, vsi na njegovo stran.
Itak se že ve konec, spet krivec, Kr_eden
Quote:Rad bi se opravičil vsem administratorjem in tistim, ki lahko vidijo zaprti del foruma za eno veliko laž in igro katero sva igrala z eno osebo.
Kajti v vsej svoji podlosti sem na kolenih prosil to osebo naj zapiše o meni nekaj pozitivnih stvari, da bi me vi vsaj deloma imeli v lepši in boljši luči, ker sem podel in nizkoten sem to izrabil in prišel do tega na podlagi izkoriščanja zaupanja neke vam drage osebe.
Ker sem pokvarjen in zvit mi je ta oseba nasedla in napisala o meni nekaj pozitivnih besed, prosim, da temu ne verjamete, kajti to je laž in igra katero sem zaigral ob pomoči le te osebe.
Nisem duhovnež in nikoli nisem bil, sem le barabin in prevarant kateri uživa ob zajebavanju in izkoriščanju drugih ljudi, predvsem duhovnih ljudi in jih prav z užitkom moti na njihovi poti k Svetlobi.
Ker je v meni več teme kot svetlobe sem prijadral na ta forum prav z namenom, da csaj nekaj ljudi spravim z prave poti ali d ajim vsaj delno zaustavim proces širjenja zavesti na poti k Božji Luči.
Pokvarjen sem in podel, zato se sedajle ob napadu pozitivnih misli kesam pred vsemi vami, tudi tistimi, ki ne vedo za kaj gre.
Če mi lahko mi odpustite, če ne, tudi prav.
Opravičujem s etudi osebi katero sem tako grdo in podlo izkoristil, da je o meni napisala nekaj kar ni res.
Zato vsi kateri ste vedeli vsaj prebližno kakšen je moj namen biti tukaj ste imeli prav, seveda se nisem dal saj sem poln samovšečnosti in nabitega egota, špila mi 200 na uro, ne 100.
Ker pa ob vsej tej svoji pokvarjenosti in barabinstvu tega sam ne uvidim ampak samo ob takšnih izpadih napada pozitivnega mišljenja se kesam tudi za vnaprej, če bom še napisal kaj neumnega, neumestnega, žaljivega, provokativnega in črnega.
Tak pač sem in zgleda, da bom tak ostal, zato prosim vse kateri ste brali moje poste, vaje in mantre ne jemljite tega resno, sploh pa ne uporabljajte teh stvari ker so zlonamerne, dobro skrite kode katere vas peljejo v črno ne pa v belo stran življenja.
Hvala vam na branju, predvsem pa na razumevanju mojega stališča, pokvarjenega in podlega.
Nič kar sem tukaj gori napisal ni res, je vse plod moje neumnem bujne, ponorele domišljije.
Pokesani, pokvarjeni bedak in kreten Kr_eden