Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 11
(Read 29933 times)
Kr_eden
Ex Member

Re: Res je, imam celulit. Ker se cenim.
Reply #90 - 21.05.2004 at 17:21:51

Ko smo stari 20 let, nas skrbi kaj si drugi mislijo o nas. Pri 40 ih nas ne zanima kaj si drugi mislijo o nas. Pri 60-ih pa ugotovimo, da sploh nikoli niso mislili na nas.   Grin Grin Grin

Trgovinar Kr_eden.  Grin

Prodaja krem proti celulitu, gubam in neumnostim, poceni  Grin

Cheesy Cheesy Cheesy
Back to top

IP Logged

Lilith
Ex Member

Reply #91 - 21.05.2004 at 17:58:24

t wrote on 21.05.2004 at 16:16:08:
Ali veste, zakaj moški nimamo celulita?

Wink

Roll Eyes
Ker je grd videti, morebiti?
Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #92 - 21.05.2004 at 18:06:55

Lilith wrote on 21.05.2004 at 17:58:24:
Roll Eyes
Ker je grd videti, morebiti?

ja, ker je grd   Grin

uživaj!
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #93 - 22.05.2004 at 00:38:48

sinjeoka wrote on 21.05.2004 at 09:23:05:
em .... Andres ... res ne vem zakaj se ceniš tako visoko, da si se postavil na pediestal nekoga, ki daje nasvete za ženski celulit.

Si prav poklic zgrešu.

Mogoče si pa odkril tržno nišo ... recimo vrzi kamnino iz ognjenika v kozarec studenčnice, pomešaj in spij ... garantirano pomaga Grin

aja, pa daj se že izjasni, ali te celulit na ženski moti, ker vsak drug post zamenjaš stran

Draga moja Sinjeoka.

Celulit je zadnja stvar, ki me  na ženski moti. Ti moraš itak zastopit, da se topic ne vrti izključno okoli njega ampak okoli kompleksa vseh tistih, ki se nenehno mažete s kremicami, da bi ga nekako prikrile.  
Nobena ne bo lepša brez celulita, pač kozmetične firme so vam nekaj v ksiht pokazeli in ve vse nasedate že desetleja, da tako je pa D best.  Isto velja za celoten make up ki ga na sebe vlačite.   Pač, da si malo plafon zakrijete, več ko ga imate grše se same sebi zdite kar pomeni tudi da več ko ga imate večji je vaš kompleks.

Zanimivo, da se moškim ni treba s kremicam mazat in vse to, še vedno pa se rojevajo generacija za generacijo. Vsem nam raste brada, vsi smo kosmati po nogah, skratka noben nima nad tem kompleksa.
Moški po ženskem principu bi si moral že zdavnaj depilirno kremo nabavit. Ampak Sinjeoka moja mala.  To ne ne pali pri nas. Imaš eno in isto Gillete ali Wilkinson kremo na leta.  Želetko se pa itak zamenja ko je skrhana.
Res čudno Sinjeoka, da smo ista rasa pa tako različni.  

Andres
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #94 - 22.05.2004 at 08:53:31

Andres wrote on 22.05.2004 at 00:38:48:
Zanimivo, da se moškim ni treba s kremicam mazat in vse to, še vedno pa se rojevajo generacija za generacijo. Vsem nam raste brada, vsi smo kosmati po nogah, skratka noben nima nad tem kompleksa.
Moški po ženskem principu bi si moral že zdavnaj depilirno kremo nabavit. Ampak Sinjeoka moja mala.  To ne ne pali pri nas. Imaš eno in isto Gillete ali Wilkinson kremo na leta.  Želetko se pa itak zamenja ko je skrhana.
Res čudno Sinjeoka, da smo ista rasa pa tako različni.  

Andres

Dragi Andres,

ne glede na to kaj praviš in misliš, že dolgo časa ne velja več, da se ne sekirate (ne ti osebno) zardai dlak po nogah, pa da so vam kremice španska vas ... da ne omenjam presajanja las ... so pa nekateri fetiši bolj moški ... recimo fitnes, fatburnerji

Kar se tiče pa kompleksa v zvezi z lepotnimi ideali, ga pa ženskam nabijate moški in ne mediji (mediji zadevo samo bolj javni - nezahrbtno povedo to kar moški mislite)

Tko da smo kar ista rasa s precej podobnimi kompleksi
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #95 - 22.05.2004 at 15:42:52

sinjeoka wrote on 22.05.2004 at 08:53:31:
Dragi Andres,

ne glede na to kaj praviš in misliš, že dolgo časa ne velja več, da se ne sekirate (ne ti osebno) zardai dlak po nogah, pa da so vam kremice španska vas ... da ne omenjam presajanja las ... so pa nekateri fetiši bolj moški ... recimo fitnes, fatburnerji

Kar se tiče pa kompleksa v zvezi z lepotnimi ideali, ga pa ženskam nabijate moški in ne mediji (mediji zadevo samo bolj javni - nezahrbtno povedo to kar moški mislite)

Tko da smo kar ista rasa s precej podobnimi kompleksi

Sinjeoka!

Ko ženskam zmanjka argumenta za vzrok  nastale kozmetične potrošnje se pač obrneš na manjšino moških, ki za boljšo rast las iščejo pomoč v portugalski kravji scalnici.  (ali nekaj takega)
Moški primeri ženske celulistične  rase so kajpak vsi bilderji po vrsti, ki prisegajo na izključno proteinsko naravnane umetne substance, saj le ta jim nudi začasno mišično obarvanost.  
A vendarle Sinjeoka draga, če bi bilo vseh teh moških ki živijo od kravje scalnice  Grin in proteinov, tako hudo veliko bi lahko trdil, da se obe svetovni spolni rasi ne razlikujeta.  
Toda tega ne morem trditi dokler farmacija in kozmetična indrustrija živita pretežno na račun druge polovice. Recimo da je prva polovica moški spol svetovne populacije Grin Grin.

Andres
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #96 - 22.05.2004 at 20:16:26

Andres wrote on 22.05.2004 at 15:42:52:
Sinjeoka!

Ko ženskam zmanjka argumenta za vzrok  nastale kozmetične potrošnje se pač obrneš na manjšino moških, ki za boljšo rast las iščejo pomoč v portugalski kravji scalnici.  (ali nekaj takega)
Moški primeri ženske celulistične  rase so kajpak vsi bilderji po vrsti, ki prisegajo na izključno proteinsko naravnane umetne substance, saj le ta jim nudi začasno mišično obarvanost.  
A vendarle Sinjeoka draga, če bi bilo vseh teh moških ki živijo od kravje scalnice  Grin in proteinov, tako hudo veliko bi lahko trdil, da se obe svetovni spolni rasi ne razlikujeta.  
Toda tega ne morem trditi dokler farmacija in kozmetična indrustrija živita pretežno na račun druge polovice. Recimo da je prva polovica moški spol svetovne populacije Grin Grin.

Andres

še 1x ti pravim, da bi bilo fajn, da se 1x usedeš na kak frekventen punkt in opazuješ folk .... ti moški niso več nobena manjšina
(so pa še vedno v manjši meri kot ženske, toda ne več manjšina) sicer pa tut vse ženske ne uporabljajo anticelulit kreme

lepota kot fetiš je morda res še vedno ženska domena (biti lepa) ... je pa zato moški fetiš imeti lepo (sexappealno) ženo

in glede na tvoj score, ti celulit ni baš sexappealen .... in ta tvoja morda nezavedna preferenca vpliva tudi na potrošnjo anticelulitnih krem

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #97 - 23.05.2004 at 00:04:03

sinjeoka wrote on 22.05.2004 at 20:16:26:
še 1x ti pravim, da bi bilo fajn, da se 1x usedeš na kak frekventen punkt in opazuješ folk .... ti moški niso več nobena manjšina
(so pa še vedno v manjši meri kot ženske, toda ne več manjšina) sicer pa tut vse ženske ne uporabljajo anticelulit kreme

lepota kot fetiš je morda res še vedno ženska domena (biti lepa) ... je pa zato moški fetiš imeti lepo (sexappealno) ženo

in glede na tvoj score, ti celulit ni baš sexappealen .... in ta tvoja morda nezavedna preferenca vpliva tudi na potrošnjo anticelulitnih krem

Ah Sinjeoka draga.  Koliko moji celulitni apeli vplivajo na potrošnjo kremic mi je malo mar. Bolj ko jih boste kupovale, več jih bo šlo pol praznih v smeti, kar obenem pomeni, da bo ekonomsko gledano to dobro predvsem za uvoznike, slabše zate, ker to seveda dviga inflacijo.
  Praviš naj se usedem in opazujem folk. Usedi se ti pa ne glej samo najstnike in njihove čirokije.  Danes sem dva videl. Oba pod 18 let.  Meni ne more nek dečko s čikom tvorit nekakšno podobo sedanjega moškega. Bili so tudi hipiji nekoč.  Danes jih vidiš v smokingih s kravato, eventuelno  v kavbojkah kot normalne odrasle može, ki ne glumijo kozmetične ostržke.
A vendarle nekoč hipijevke srečujemo kot ženske, ki brez pudra izgledajo kot strašilo.  Ne le da so napudrane.  Predvsem so to take ki ne porabijo ene kreme in potem kupijo novo.  To so zbirateljice nekih kozmetičnih preparatov, noben od njih pa ne zadostuje njihovim zahtevam.  In kje je cach?  V vonju seveda. Vonja posamezne kremice se naveličajo nakar jo zavržejo s pretvezo da je neučinkovita.
Po tem kratkem opisu hipijevske ženske sprašujem in obenem dam na glasovanje.

1  Neučinkovite so kremice.
2  Neučinkovita je ženska miselnost?
3 Miselnost je učinkovita, vendar ne v pravi smeri.
4 Če bi bila miselnost učinkovita se ženske nebi toliko pacale.  

Glasujem za točko 4

Andres

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #98 - 23.05.2004 at 00:11:07

Quote:
lepota kot fetiš je morda res še vedno ženska domena (biti lepa) ... je pa zato moški fetiš imeti lepo (**xappealno) ženo

In tale tvoja, draga Sinjeoka, si zasluži poseben stavek.
Moški, ki  kaže svojo žensko zaradi lepote,  jo ima pogosto kot okras.  Taka ženska  normalno niti ni srečna, razen kar je srečna oziroma zadovoljna nad svojim videzom.

A vendarle je naslabši primer ženske tista, ki na svojo higieno in izgled ne da popolnoma nič. To je popolnoma druga skrajnost od te kar opisuješ ti, vsaka skrajnost pa je slaba.

Andres

Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #99 - 23.05.2004 at 02:37:03

Vsakič, ko odprem tale topic, se mi zalušta pomaranče.

A ni simpatična tale pomaranča? Cheesy

...
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Mae
5

Universe
Reply #100 - 23.05.2004 at 11:52:13

Tudi, če si mislil v prenesenem pomenu, je simpatična, in sem prepričana, da smo tuki vse bolj/manj simpatične ... hvala za prijaznost.  Smiley
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #101 - 23.05.2004 at 12:04:46

Andres wrote on 23.05.2004 at 00:04:03:
Koliko moji celulitni apeli vplivajo na potrošnjo kremic mi je malo mar.

Thank you very much ... dosegla sem točno to kar sem želela, zato se iz debate umikam.

Ti boš pa slej ko prej ugotovil, da je vsa zablojenost današnjega sveta točno to kar je skvotano od ... hm tebe.

Jaz temu rečem ... boli me kurac kako moji apeli vplivajo na ....
toda vsi ostali ste budale

appeli so v ekonomski terminologiji povpraševanje ... kjer je povpraševanje se kmalu najde tudi ponudba ...
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #102 - 23.05.2004 at 13:22:40

Quote:
Vsakič, ko odprem tale topic, se mi zalušta pomaranče.

A ni simpatična tale pomaranča? Cheesy

Super kume tole s pomarančo. Islandci pravijo celuliti  apelsinu hud.  Pomarančna koža. Grin

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #103 - 23.05.2004 at 13:34:03

sinjeoka wrote on 23.05.2004 at 12:04:46:
Ti boš pa slej ko prej ugotovil, da je vsa zablojenost današnjega sveta točno to kar je skvotano od ... hm tebe.

Apelili so v ekonomski terminologiji povpraševanje ... kjer je povpraševanje se kmalu najde tudi ponudba ...

Če bi rekla, da sem zablojen jaz bi si prihranila cel odstavek.  

Realnega povrpaševanja po kremicah sploh ni veliko.  Ekonomska tehnologija pa to povpraševanje posili z agreisvnim marketingom. Temu sledi, da so kremice dražje in vsaka novejša na trgu je vsaj začasno cenejša. Odtod tudi tisto zakaj kremice ne izginejo. Zaradi logičnega ekonomskega kroga.  Proizvajalec, posredniki uvoznik, maloprodaja, vse tiste z ali  brez pomarančnega olupka telesu.

Andres

Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #104 - 23.05.2004 at 13:51:16

Mae wrote on 23.05.2004 at 11:52:13:
Tudi, če si mislil v prenesenem pomenu, je simpatična, in sem prepričana, da smo tuki vse bolj/manj simpatične ... hvala za prijaznost.  Smiley

Predvsem je bilo mišljeno kot šala. Ker se ženske preveč s tem obremenjujete. Kdor vas ljubi in ste z njim, mu tudi ta košček celulita ne bo v napoto. In sploh ne bi bil toliko opazen, če ženske same ne bi toliko potencirale to svojo nadlogo, če temu sploh lahko rečemo nadloga. Kakor za katero. Wink Smiley
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 11