sinjeoka wrote on 22.05.2004 at 20:16:26:še 1x ti pravim, da bi bilo fajn, da se 1x usedeš na kak frekventen punkt in opazuješ folk .... ti moški niso več nobena manjšina
(so pa še vedno v manjši meri kot ženske, toda ne več manjšina) sicer pa tut vse ženske ne uporabljajo anticelulit kreme
lepota kot fetiš je morda res še vedno ženska domena (biti lepa) ... je pa zato moški fetiš imeti lepo (sexappealno) ženo
in glede na tvoj score, ti celulit ni baš sexappealen .... in ta tvoja morda nezavedna preferenca vpliva tudi na potrošnjo anticelulitnih krem
Ah Sinjeoka draga. Koliko moji celulitni apeli vplivajo na potrošnjo kremic mi je malo mar. Bolj ko jih boste kupovale, več jih bo šlo pol praznih v smeti, kar obenem pomeni, da bo ekonomsko gledano to dobro predvsem za uvoznike, slabše zate, ker to seveda dviga inflacijo.
Praviš naj se usedem in opazujem folk. Usedi se ti pa ne glej samo najstnike in njihove čirokije. Danes sem dva videl. Oba pod 18 let. Meni ne more nek dečko s čikom tvorit nekakšno podobo sedanjega moškega. Bili so tudi hipiji nekoč. Danes jih vidiš v smokingih s kravato, eventuelno v kavbojkah kot normalne odrasle može, ki ne glumijo kozmetične ostržke.
A vendarle nekoč hipijevke srečujemo kot ženske, ki brez pudra izgledajo kot strašilo. Ne le da so napudrane. Predvsem so to take ki ne porabijo ene kreme in potem kupijo novo. To so zbirateljice nekih kozmetičnih preparatov, noben od njih pa ne zadostuje njihovim zahtevam. In kje je cach? V vonju seveda. Vonja posamezne kremice se naveličajo nakar jo zavržejo s pretvezo da je neučinkovita.
Po tem kratkem opisu hipijevske ženske sprašujem in obenem dam na glasovanje.
1 Neučinkovite so kremice.
2 Neučinkovita je ženska miselnost?
3 Miselnost je učinkovita, vendar ne v pravi smeri.
4 Če bi bila miselnost učinkovita se ženske nebi toliko pacale.
Glasujem za točko 4
Andres