Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11
(Read 29948 times)
Andres
5

Re: Res je, imam celulit. Ker se cenim.
Reply #75 - 20.05.2004 at 17:04:46

Hvala za nadaljevanje "tvojih krepkih" Sinjeoka.

Praviš, da je lepota v očeh opazovalca in da se mi sploh še srečali nismo.  Seveda se nismo. Ravno iz tega razloga delam zaključke na podlagi vsega kar ste napisale tu notri v ta topic.  Pač skomercializirana kremica proti celulitu recimo velja kot sveto pravilo in rite bodo pač take kot so v reklamah. Kljub vsemu je v riti več dreka kot krvi, notranja lepota se itak skrivata vse drugje kot v riti, stegnih, na špehu kolikor ga imate ipd ipd.  

Kako sem si izbral žensko?  Odvisno katero.  Zadnja je sama k meni prišla. Ni Šerbi ne. Sicer pa stavit na da ni Šerbi niti ni podvig vseh časov, saj za Šerbi se moraš potruditi in jo najti. Če nisi Američan. So pa bile tiste s celulitom, ki sem jih dobil v mestu, ta mlada še brez celulita bi rabila nekoliko več make upa, zaradi boljše samokontrole in kompleksa, a se je zgodilo, da je naredila samomor.

Andres
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #76 - 20.05.2004 at 17:41:26

Donna wrote on 20.05.2004 at 14:25:48:
Naj bo tole odgovor Sinjeoki.
Ženska draga, sem prekaljena na forumih, veš. Na ničkoliko načinov sem pisala in v resnici spoznala sledeče: NAVIDEZNA RESNIČNOST- so tele  pisarije. Ničkolikokrat sem se potem z avtorji postov  dobila v živo (če so upale sploh prikobacat) v živo in spoznala...Vse tole je ena velika šala. So mi pisale, kako so simpatične, pametne in lepe. V resnico niso nisi bile niti niso, niti nikoli ne bodo.

Plis quote me kje sem napisala, da sem lepa in simpatična

Na temo notranje lepote, pa si beri poste nazaj. _ ene maš še pod nikom ANGEL.
Žal jih ne.

Jih res ne ... le zakaj bi to počela .... da bi bila všečna tebi ... in kdo si mi ti, da se bom ozirala na tvoje mnenje

Ja v muzej boš morala it. Pa pogledat slike <Pikasoja>, ki je najlepši divi na svetu naredil uho sredi obraza, nos pa tam, kjer naj bi bilo uho... Norčeval se je, kjub svoji neverjetni enkratni neponovljivi kolekciji slik, ki menda šteje okrog 150.000 samo olnih umetnin, da ti ne pišem ostalo. Pri 91 letih je bil nepopisen ustvarjalec, ženskar in je resnično imel lepotic kot toče, ki so vse prav žalostno končale. Ne samo, da so naredile samomor in se mu obesle v lastni bajti, celo tam v psihobolnici so pristale. Torej on je že vedel. DEFINITIVNO!
Ne veš pa ti, kje se te rit drži...

Em ... ok če je Picasso merodajen za žensko lepoto ... jaz prisegam na grško Afrodito (tisti kip brez rok) in klasicizem kot pa na kubizem (nekak si ne predstavljam, da je ženska lepa, če ima nos tam kjer bi moral bit uhelj)

kar se tiče pa Picassoja, bi pa kak Rugelj ali Košiček vedel povedat, da je bil nedorasel histerični mamin sine, ki ni nikoli znal imeti rad ženske

meni osebno to, da je tip ženskar pomeni en tak hud minus v  presoji "notranje lepote"

Pa ne basat v živo - se mi te ne da spoznati. Vem, da se ne motim.

Sinjeoka, mogoče si dalnovidna al kaj, motiš se, al pa pojd z mano na kofe?

Donna ..... vdih ... izdih ... pol se pa najprej sama odloči kaj sploh hočeš

in jaz sem ziher tista od naju, ki ni daljnovidna

in časa ne zabijam s samovšečnimi Angeli

Ženske so v svoji biti same sebi grob skopale, ko so se prvič našminkale in namazale. Kdor je lep, je lep tudi brez tega. Notranja lepota enim seva navzven, enim pa tud ne.
lp
D*

Ženske so pač ugotovile, da na našminkane moški bolj palijo (neto prednost)

In domnevam, da tebi notranja lepota kar ven tolče

pri vsem tem se pa še sprašujem s čim sem ti na žulj stopila ... ker sem ga ornk pohodila (sicer pa ti tega posta itak ne bereš  Grin  Grin  Grin)
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #77 - 20.05.2004 at 17:44:47

Andres wrote on 20.05.2004 at 17:04:46:
Hvala za nadaljevanje "tvojih krepkih" Sinjeoka.

Praviš, da je lepota v očeh opazovalca in da se mi sploh še srečali nismo.  Seveda se nismo. Ravno iz tega razloga delam zaključke na podlagi vsega kar ste napisale tu notri v ta topic.  Pač skomercializirana kremica proti celulitu recimo velja kot sveto pravilo in rite bodo pač take kot so v reklamah. Kljub vsemu je v riti več dreka kot krvi, notranja lepota se itak skrivata vse drugje kot v riti, stegnih, na špehu kolikor ga imate ipd ipd.  

Kako sem si izbral žensko?  Odvisno katero.  Zadnja je sama k meni prišla. Ni Šerbi ne. Sicer pa stavit na da ni Šerbi niti ni podvig vseh časov, saj za Šerbi se moraš potruditi in jo najti. Če nisi Američan. So pa bile tiste s celulitom, ki sem jih dobil v mestu, ta mlada še brez celulita bi rabila nekoliko več make upa, zaradi boljše samokontrole in kompleksa, a se je zgodilo, da je naredila samomor.

Andres

em, notranja lepota je recimo tut družbeni status a ne Andres Roll Eyes

tut kakšna delana po merah Šerbi se pri nas v stari dobri Sloveniji najde, tudi zate ... če BI to seveda ISKAL in HOTEL

pa si še 1x preberi svoj post "dvignite rit", potem pa poglej ženska po Sloveniji (ker je zlo očitno, da so jo dvignile - tudi brez tvojega nasveta)

razen če seveda ni bil tvoj post v slovenščini namenjen američankam

Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #78 - 20.05.2004 at 17:49:36

Jaz pa slučajno poznam obe. No, ne poznam vaju toliko, da bi lahko govoril o notranji lepoti. O zunanji pa lahko rečem, da sta obe prav fletni. Kaj pa zdaj?  Grin
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Andres
5

Reply #79 - 20.05.2004 at 17:59:48

sinjeoka wrote on 20.05.2004 at 17:44:47:
em, notranja lepota je recimo tut družbeni status a ne Andres Roll Eyes

tut kakšna delana po merah Šerbi se pri nas v stari dobri Sloveniji najde, tudi zate ... če BI to seveda ISKAL in HOTEL

pa si še 1x preberi svoj post "dvignite rit", potem pa poglej ženska po Sloveniji (ker je zlo očitno, da so jo dvignile - tudi brez tvojega nasveta)

razen če seveda ni bil tvoj post v slovenščini namenjen američankam

Sinjeoka. Ni mi  jasno na podlagi česa meriš družbeni status.  Na podlagi lepote?  Shocked Prosim lepo.

Tisto o dvignite rit je povzetek vsega kar se v tem topicu piše o celuliti.

So pa priznam mnoge dvignile rit. Še vedno pa se najdejo med njimi tiste, ki so jo dvignile samo za prdnit.
A vendarle  ti nalijem še malo brinjevca in naj na tem mestu priznam, da drugje pridjo bolj, pa tudi s celulitem se bodo morale truditi še mnogo let.

Andres
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #80 - 21.05.2004 at 07:23:24

Andres wrote on 20.05.2004 at 17:59:48:
Sinjeoka. Ni mi  jasno na podlagi česa meriš družbeni status.  Na podlagi lepote?  Shocked Prosim lepo.

Tisto o dvignite rit je povzetek vsega kar se v tem topicu piše o celuliti.

Andres

kako se meri družbeni status ti sam prav dobro veš in obvladaš

vsebina tistega tvojega copy-pastanega članka, je pa itak že nekaj, kar se v ženskih revijah bere zadnjih 15 let

Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #81 - 21.05.2004 at 07:24:27

Quote:
Jaz pa slučajno poznam obe. No, ne poznam vaju toliko, da bi lahko govoril o notranji lepoti. O zunanji pa lahko rečem, da sta obe prav fletni. Kaj pa zdaj?  Grin

jaz ti bom rekla hvala za kompliment
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #82 - 21.05.2004 at 08:58:05

15 let je relativno dolga doba. In mnoge so se v tem času že kaj naučile.  Preostale spet, uporabljajo Revlone.  Pač priznana firma in vse to. In zagotovo tisto kar vsaki ženski dobro sede.
Zanimivo obenem je, da se kljub  vsemu v teh 15 letih pri generaciji ki je tačas prišla, celulit še vedno opazno vidi. In iz te generacije si menim tudi ti.

Andres
Back to top

IP Logged

siaj
5

vrhnika
Reply #83 - 21.05.2004 at 09:15:59

Joj kok za smejat .... škoda, da nimam časa vse v detaile brat, ker pišem ravno seminarsko na to temo. Grin

Končno (zame) spet en dober topic za smejat.  Grin Grin Grin Wink
Back to top

There's no teacher&&Who can teach anything new&&He can just help us to remember&&The things we always knew

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #84 - 21.05.2004 at 09:23:05

Andres wrote on 21.05.2004 at 08:58:05:
15 let je relativno dolga doba. In mnoge so se v tem času že kaj naučile.  Preostale spet, uporabljajo Revlone.  Pač priznana firma in vse to. In zagotovo tisto kar vsaki ženski dobro sede.
Zanimivo obenem je, da se kljub  vsemu v teh 15 letih pri generaciji ki je tačas prišla, celulit še vedno opazno vidi. In iz te generacije si menim tudi ti.

Andres

em .... Andres ... res ne vem zakaj se ceniš tako visoko, da si se postavil na pediestal nekoga, ki daje nasvete za ženski celulit.

Si prav poklic zgrešu.

Mogoče si pa odkril tržno nišo ... recimo vrzi kamnino iz ognjenika v kozarec studenčnice, pomešaj in spij ... garantirano pomaga Grin

aja, pa daj se že izjasni, ali te celulit na ženski moti, ker vsak drug post zamenjaš stran
Back to top

IP Logged

Donna
3

I love Angel
slo
Reply #85 - 21.05.2004 at 15:03:18

Berem, berem, Sinjeoka, pa še kako berem... A mislš, da ne znam?
Vrniva se nazaj-na pisarije. Boš zanikala, da je vsak forum samo navidezna resničnost?
Ah, jaz pa ne, ker vem, da pisat neki je eno, v resničnem lajfu pa čist neki drucga.
Jaz pišem, kar mislim in želim.
Drugače pa ne vem, ne znam pisat po naročilu, pa tud ne bom.
Me baš briga, kdo me bere in kdo ne.
Vsak ima možnost izbire.

In na temo o lepoti.
Bom napisala to, kar mislim:

Vsaka ženska ima v današnjem času možnost biti vsaj urejena, če jo je že bog zvajznil, da ni lih lepa. Ali se malo posanča, da ima zagoreto polt, mal potelovadi, da ni čist mehka, mal se namaže, odišavi in obleče v dizajn pravi- PA EVO TI JO NA. Za psihično lepoto pa tud lahko neki nardi, saj obstojijo za to: razne vaje joge, al pa psihoterapija, če je že lih tko zakompleksana. Taorej SE DA. Včasih se je malo manj dalo.
Pa naprej, ko smo ravno pri lepoti Sinjeoka.

Moške lepote pa žal do danes ni nihče izmeril, kljub prekrasnim teščkom nekaterih športnikov, kljub anabolikom in posebni bobybilding prehrani. Pa veš zakaj? Ker je moška lepota NADOMESTLJIVA. Si vedla, da so v suhlatega in napol nevrotičnega SARTRA bile zaljubljene mnoge študentke, pa še katera, samo, da ga je brala. Kaj pa prekrasen glas <Bučelija>. Si ga že čula. On je slep, pa niti ni lep, ampak poje tako neverjetno nepopisno lepo, da para gate.
Kaj boš rekla pa na to.

Pa ne mi žalt <Pikasoja>, ki je eden največjih slikarjev na svetu. Pa ti nariš 150.000 olnih slik, če moreš. Mar veš, da je prav njegova slika Deček s pipo, ki sega v čas impresionizma bila prodana pred kratkim za astronomsko vsoto USD?
Benti ženska, bod no pametna, če pa večina ljudi na tem svetu ve, da je risal že pri 3 letih in to kako.
Mislim, da mu tudi do konice prstov v tem ne sežeš.
Marsikatera ženska, kljub njegovi nevrotičnosti bi pred njim dol padla, pa ni bil ne lep,
No, raj ne napiš še kake bedarije Sinjeoka na to temo, ker ti bom naštela še milijon primerov ne ženske lepote, pa še moške. Boš omedlela, ko boš brala.
Pa velik sonca, pa ne se razburjat - to povzroča gube Sinjeoka, pa še lepoti škodi. Ni važn kateri-zunanji tko kt notranji!
Uredu a ni?
lp
Donna*
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #86 - 21.05.2004 at 15:53:32

Dve lepotički se dajejo katera je lepša  Grin Grin Grin

Stara prekajenka forumov Dona se ne da, čisto za ritjo ji sledi  ne tolko prekajena forumska deklica Sinjeoka  Grin

Me pa res zanima, katera uporablja več kremic, parfumčkov, raznoraznih preparatov, šmink, klobas, kremšnit, ups, sem malo zavil iz konteksta  Grin Grin Grin

Vidve se kar svobodno dajajte, vreme prolazi, še malo pa ne bosta potrebovali kremic, lepota se ja na daleč vidi  Grin Grin

Kaj dela ta celulit............ Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Me še nekaj zanima, a sta vidve naravno tako lepi ali so za vajno lepoto krive maže, kremice, šminke in ostali preparati.....?

No, ura je čas, v solarij bo treba, khm, sam namažem se še s kremicam...... Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #87 - 21.05.2004 at 15:56:07

sinjeoka wrote on 20.05.2004 at 17:41:26:
meni osebno to, da je tip ženskar pomeni en tak hud minus v  presoji "notranje lepote"

KHM, KHM, KHHHM, KHM.....mater, kaj tako kašljam, že vem, cvetni prah bo kriv Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #88 - 21.05.2004 at 16:01:57

Quote:
Me pa res zanima, katera uporablja več kremic, parfumčkov, raznoraznih preparatov, šmink, klobas, kremšnit ...

Kr en,

A ti si tud pogruntal, da so kremšnite še najboljše sredstvo proti starostnim gubam. Imajo sicer nekaj stranskih učinkov kot je tudi celulit pa še kaj drugega, ampak kaj pa danes nima stranskih učinkov, ni toksično ali pa ne povzroča raka (nekatere ženske uporabljajo itak najhujše biološke strupe proti gubam -- botox). Delujejo pa proti gubam boljše kot vse kreme. Preizkušeno v praksi (zgubane so vedno suhice press)

bp
Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #89 - 21.05.2004 at 16:16:08

Ali veste, zakaj moški nimamo celulita?

Wink
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11