Donna wrote on 20.05.2004 at 14:25:48:Naj bo tole odgovor Sinjeoki.
Ženska draga, sem prekaljena na forumih, veš. Na ničkoliko načinov sem pisala in v resnici spoznala sledeče: NAVIDEZNA RESNIČNOST- so tele pisarije. Ničkolikokrat sem se potem z avtorji postov dobila v živo (če so upale sploh prikobacat) v živo in spoznala...Vse tole je ena velika šala. So mi pisale, kako so simpatične, pametne in lepe. V resnico niso nisi bile niti niso, niti nikoli ne bodo.
Plis quote me kje sem napisala, da sem lepa in simpatična
Donna wrote on 20.05.2004 at 14:25:48:Na temo notranje lepote, pa si beri poste nazaj. _ ene maš še pod nikom ANGEL.
Žal jih ne.
Jih res ne ... le zakaj bi to počela .... da bi bila všečna tebi ... in kdo si mi ti, da se bom ozirala na tvoje mnenje
Donna wrote on 20.05.2004 at 14:25:48:Ja v muzej boš morala it. Pa pogledat slike <Pikasoja>, ki je najlepši divi na svetu naredil uho sredi obraza, nos pa tam, kjer naj bi bilo uho... Norčeval se je, kjub svoji neverjetni enkratni neponovljivi kolekciji slik, ki menda šteje okrog 150.000 samo olnih umetnin, da ti ne pišem ostalo. Pri 91 letih je bil nepopisen ustvarjalec, ženskar in je resnično imel lepotic kot toče, ki so vse prav žalostno končale. Ne samo, da so naredile samomor in se mu obesle v lastni bajti, celo tam v psihobolnici so pristale. Torej on je že vedel. DEFINITIVNO!
Ne veš pa ti, kje se te rit drži...
Em ... ok če je Picasso merodajen za žensko lepoto ... jaz prisegam na grško Afrodito (tisti kip brez rok) in klasicizem kot pa na kubizem (nekak si ne predstavljam, da je ženska lepa, če ima nos tam kjer bi moral bit uhelj)
kar se tiče pa Picassoja, bi pa kak Rugelj ali Košiček vedel povedat, da je bil nedorasel histerični mamin sine, ki ni nikoli znal imeti rad ženske
meni osebno to, da je tip ženskar pomeni en tak hud minus v presoji "notranje lepote"
Donna wrote on 20.05.2004 at 14:25:48:Pa ne basat v živo - se mi te ne da spoznati. Vem, da se ne motim.
Donna wrote on 20.05.2004 at 14:25:48:Sinjeoka, mogoče si dalnovidna al kaj, motiš se, al pa pojd z mano na kofe?
Donna ..... vdih ... izdih ... pol se pa najprej sama odloči kaj sploh hočeš
in jaz sem ziher tista od naju, ki ni daljnovidna
in časa ne zabijam s samovšečnimi Angeli
Donna wrote on 20.05.2004 at 14:25:48:Ženske so v svoji biti same sebi grob skopale, ko so se prvič našminkale in namazale. Kdor je lep, je lep tudi brez tega. Notranja lepota enim seva navzven, enim pa tud ne.
lp
D*
Ženske so pač ugotovile, da na našminkane moški bolj palijo (neto prednost)
In domnevam, da tebi notranja lepota kar ven tolče
pri vsem tem se pa še sprašujem s čim sem ti na žulj stopila ... ker sem ga ornk pohodila (sicer pa ti tega posta itak ne bereš

)