Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 8 9 10 11 
(Read 29881 times)
Kr_eden
Ex Member

Re: Res je, imam celulit. Ker se cenim.
Reply #135 - 26.05.2004 at 07:22:49

Grin Grin Grin

Pamet ti je zastala,
zato si se usrala,
ker si mislila,
da boš s tem celulit pregnala,
pa si se kvečjemu,
le usrala,
in še po štali ga nametala,
oj bermuda, to je ena velka štala,
ker obremenjena s celulitom, je obstala.
Štala Grin Grin Grin

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #136 - 26.05.2004 at 09:15:08

em ...

da potegnem spoznanje

moški se ne sekirajo zaradi videza, ženske pa se in zato masovno konzumirajo anticelulitne kreme...

.... da ne bo kaj res ....

mene prav zanima kako zgledata Andres in Kr-eden v živo ...

zavaljeno, zanemarjeno ....?

predvsm pa me zanima v kakšne fetiše vlagata svoj denar ... vsak ma namreč svojo igračko ... tudi ona dva ...

... slepa pega ...
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #137 - 26.05.2004 at 09:35:40

sinjeoka wrote on 26.05.2004 at 09:15:08:
da potegnem spoznanje

moški se ne sekirajo zaradi videza, ženske pa se in zato masovno konzumirajo anticelulitne kreme...

Shocked

zdaj sem se pa čist prestrašla, če sem sploh ženska  ???  Grin
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #138 - 26.05.2004 at 09:44:29

m wrote on 26.05.2004 at 09:35:40:
Shocked

pa ne samo ti Grin
Back to top

IP Logged

DaBi
Ex Member

Reply #139 - 26.05.2004 at 09:45:17

Relax...   Don`t Panic..   Wink
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #140 - 26.05.2004 at 12:18:35

Quote:
Relax...   Don`t Panic..   Wink

Grin Grin Grin

Le kje so tiste velike izjave, ki jih trosijo kot po tekočem traki razni lepotci in lepotice, ko na vprašanje Kakšen naj bi bil idealen partner?...odgovarjajo Predvsem notranje lep..... Grin Grin Grin
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #141 - 26.05.2004 at 12:19:20

m wrote on 26.05.2004 at 09:35:40:
Shocked

Brez skrbi. Wink Kiss
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

N.
4

Reply #142 - 26.05.2004 at 14:40:47

Nekaj se lahko napiše na več načinov.

Zakaj ne bi pisali z lepimi besedami, na lep način?

Mam tak občutek, da gre samo za merjenje moči.

V svoji osami smo vsi lahko najmočnejši (mislim na duhovno moč).
Back to top

IP Logged

Donna
3

I love Angel
slo
Reply #143 - 26.05.2004 at 14:53:05

Bom napisala, čeprav me je minilo, ker si besede poglobljeno razlagate čist po svoje.

kr_edn: prvič men doma niso nikoli nič merl, nisi bral lih dobr vsega, kar sem napisala. Merl so mi edino pamet, pa še to v šoli in kasnej na faksu, kompleksov nimam pa prav nobenih, ker imam pač srečo, da me je bog ali kdor koli že ustvaril dokaj dobro. Tudi se cenim, me baš boli celulit, sem prestara za najstniške štose.

Sem pa že pisala, da sem resnično presrečna, da sem ženska, ker sem vsaj kdaj komu tudi vir sreče in veselja, pa tud strasti in poželenja, če že lih hočeš. To me osrečuje na moč in mi izpolnjuje moj smisel v življenju.

Biti človek in doseči smisel že zgolj s tem,
da smo ljudem v srečo in veselje,
moškemu svetu pa v strast in poželenje
je pa tud nekaj-a ni? ( Ne vem, če veš, ker nisi ženska). Ne vem, kaj je zate smisel lajfa, moj definitivno niso kreme in zrcala, pa tud ne rečem, da se cenim, ker imam celulit, ker je to bedna fora in izgovor da preveč sedim in manj migam. Ga pa za svoja leta tud nimam tolk, da bi se ne upala kosat z drugim ženskimi na svetu, ravno okostnajk nisem, popolna pa tudi ne, ker to nobena ni. Jezik mam pa res bolj našpičen, povem kar mislim, ker besed ne zavijam v celofan, pa jih tudi ne bom.
Samo to in pa
v veliko žalost nekaterih bi dodala samo še:

Ravno debate, ki jih imamo tu gori, so v bistvu nekaj kar nas nadgrajuje;
je dialog med nami v biti samo to,
da v dialogu NI NIKOGAR MANJ, ALI PA VEČ, AMPAK VSI S TEM SAMO NEKAJ PRIDOBIMO! Skrbi postanejo manjše, če jih nekomu zaupaš, bremena so majša in

V POGOVORU NIKOLI NE MOREMO KONČATI Z MANJ, KAKOR SMO BILI, AMPAK VEDNO LE Z VEČ.

Živeti v dialogu pomeni živeti dvakrat. Veselje se podvoji, ko se izmenja, bremana pa se itak zmanjšajo. Lahko trdim, da je dialog neke vreste dobrota žela biti DOBER in je kakor kri za telo. Ko zamre dialog, se tudi kri preneha pretakati, pa še ljubezen mine, rodita pa se UŽALJENOST IN SOVRAŠTVO. To pa ni in ne more biti namen našeh pisarij.
Lep dan vsem!
Donna
Back to top

IP Logged

Donna
3

I love Angel
slo
Reply #144 - 26.05.2004 at 14:56:42

Slovnične napake mi ne zamerit, da se naute spravl še na to, kdor piše, se tud mot, brat dvakrat se mi pa ne da.
lektorja pa žal še nimam.
D
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #145 - 26.05.2004 at 21:34:12

Quote:
je pa tud nekaj-a ni? ( Ne vem, če veš, ker nisi ženska). Ne vem, kaj je zate smisel lajfa, moj definitivno niso kreme in zrcala, pa tud ne rečem, da se cenim, ker imam celulit, ker je to bedna fora in izgovor da preveč sedim in manj migam. Ga pa za svoja leta tud nimam tolk, da bi se ne upala kosat z drugim ženskimi na svetu, ravno okostnajk nisem, popolna pa tudi ne, ker to nobena ni. Jezik mam pa res bolj našpičen, povem kar mislim, ker besed ne zavijam v celofan, pa jih tudi ne bom.
Samo to in pa  

Dona!

Saj načloma si mi kar včeš vključno s tvojim celulitom kjerkoli ga že imaš. Strije so seveda vštete.  
Ampak rihtati se za moški svet je lahko dvorezno.  V zgodnjem obdobju se ženske pacajo za moške. Ok, morda menijo, da mu na ta način nekako ustrežejo, so lepše od tiste, ki se nima za koga rihtat.  
Ampak sčasoma ko  ljubezen do njenega moškega zamre se ženska ne neha rihtat.  Seveda. Pisala si v množini. Za moški svet.  Kompleks pa ostane.

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #146 - 26.05.2004 at 21:38:16

sinjeoka wrote on 26.05.2004 at 09:15:08:
em ...

da potegnem spoznanje

.... da ne bo kaj res ....

mene prav zanima kako zgledata Andres in Kr-eden v živo ...

zavaljeno, zanemarjeno ....?

predvsm pa me zanima v kakšne fetiše vlagata svoj denar ... vsak ma namreč svojo igračko ... tudi ona dva ...

... slepa pega ...

Mene vidiš na sliki.  Če boš kdaj hotela me boš itak lahko spoznala, natanko kakšnega vonja je pa moj švic pa še pes ne ve. Ga nimam.  Grin

Moj denar vlagam v vse živo.  Največ ga gre na banko/e.
Namreč, imam tudi svoje kredite... V kaj izrecnega pa niti ne vem če ga nalagam.  Nimam nekega hobija ki se dnevno z njim ukvarjal, za druge stvari, ki jih rad počnem pa niti porabim ne toliko, da nebi mogel sproti zaslužiti. Tako da kremic ni, oziroma so, ampak jih nisem porabil, čeprav je že nekaj novih modelov na trgovinskih policah.
Za neke after shave pa itak ne mečem denarja. Pač, ko bom te tri porabil, bom kupil novega.  
Samo včasih me v kakem free shopu vonj premami, potem pa ga kupim.  
Ej Sinjeoka. Nekaj zate. Zadnjič sem kupil brivsko kremo od Aveda firme. Pravijo, da je iz zelišč in sadja, pojma nimam. Rožmarin vem da je notri, za ostalo niti prebral nisem.  Brije se v redu s tistim, ne vem pa če je vredno tega denarja za kolikor se prodaja.  

Andres
Back to top

IP Logged

Donna
3

I love Angel
slo
Reply #147 - 27.05.2004 at 08:14:26

Ah Andres, bi se rekl, da si ti prepameten zame.
Nehat rihtat, ko si kot trdnjava osvojena, pa ni lih dobr, ker se vse prerado nardi, da ti potem moški uide z eno bolj zrihtano. Moje mnenje je v bistvu podobno nekemu neznanemu japonskemu slikarju, ki so ga kritiki vprašal, zakaj zmerom riše samo cvetje. Je reku, da zato, da bo imel na stara leta lep obraz...bo kar držalo; ohranit notranjo lepoto še na stara leta, je res umetnost, pomeni pa, da se tudi ukvarjamo z lepimi stvarmi, da nismo zlobni in hudobni, da si nadenemo sončna očala in ostamo v svoji dobroti res to, kar sem pisala v prejšnjem postu: V veselje drugim, da jih osrečujemo, zasujemo z dobroto in ljubeznijo. Poznam kar nekaj žensk, ki so kot mlade bile lepotice navzven, vendar jih je njihova nečimernost in narcizem nardila in spremenila na manj mlada leta v prave grdobe. In njihova grda notranjost danes... kot grdota seže do kosti...da zaboli. Pa tud poznam manj lepe, povprečne, ki so tudi v cvetu mladosti ostale očarljive in očem poželjive, pa kljub temu, da posedujejo en mal celulita in unih strij. Kaj čmo, life is not so simpl. Zame bo vedno komedija in uživam v tej svoji ženskosti in v opazovanju življenja takega kot je, ne pa takega, kot bi moral biti. Sem pa ravno zadnjič brala, da so tisti prelepi Mihelandželov kip Davda obnovili, spravil dol svinjarijo, ki se je nabrala v tolkih letih in evo ti ga na...lepotec je spet popolen, se mu vsaka mišica vidi, naravnost magičen je in včasih, ko ga človek vidi na slikah, bi si želel imeti takega živo, kot kip, samo ob sebi pa iz mesa in krvi takega moške ne bi želala imeti, bi se ful bala zanj, da mi ga katera pohotnica ne spelje. To je pa tud bad- a ni, da se treseš, da ti kunkurenca prevzame ljubljeno bitje. Saj pravim, je vse stvar življenskih spletk in zagonetk, v bistu je res težko ohranit tisto glavo na mestu, ko se ti zavrti od lepote prelepih teleščkov.
Mi je vešč, da so ti tud natur dišave nucaš. Jaz sem obsedena z njimi, mi ne da duša, da si ne bi kupila prfuma, če mi ga zmanjka, sem kot ovela roža. Dobesedno me dišave prevzamejo in omamijo, imajo res čarobno moč, tako kot noč...Mjnnnn....
Pa lep dan vam želim!
donna
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #148 - 27.05.2004 at 12:01:29

Donna wrote on 26.05.2004 at 14:53:05:
Bom napisala, čeprav me je minilo, ker si besede poglobljeno razlagate čist po svoje.

kr_edn: prvič men doma niso nikoli nič merl, nisi bral lih dobr vsega, kar sem napisala. Merl so mi edino pamet, pa še to v šoli in kasnej na faksu, kompleksov nimam pa prav nobenih, ker imam pač srečo, da me je bog ali kdor koli že ustvaril dokaj dobro. Tudi se cenim, me baš boli celulit, sem prestara za najstniške štose.

Sem pa že pisala, da sem resnično presrečna, da sem ženska, ker sem vsaj kdaj komu tudi vir sreče in veselja, pa tud strasti in poželenja, če že lih hočeš. To me osrečuje na moč in mi izpolnjuje moj smisel v življenju.

Samo to in pa

Ravno debate, ki jih imamo tu gori, so v bistvu nekaj kar nas nadgrajuje;
je dialog med nami v biti samo to,
da v dialogu NI NIKOGAR MANJ, ALI PA VEČ, AMPAK VSI S TEM SAMO NEKAJ PRIDOBIMO! Skrbi postanejo manjše, če jih nekomu zaupaš, bremena so majša in

V POGOVORU NIKOLI NE MOREMO KONČATI Z MANJ, KAKOR SMO BILI, AMPAK VEDNO LE Z VEČ.

Živeti v dialogu pomeni živeti dvakrat. Veselje se podvoji, ko se izmenja, bremana pa se itak zmanjšajo. Lahko trdim, da je dialog neke vreste dobrota žela biti DOBER in je kakor kri za telo. Ko zamre dialog, se tudi kri preneha pretakati, pa še ljubezen mine, rodita pa se UŽALJENOST IN SOVRAŠTVO. To pa ni in ne more biti namen našeh pisarij.
Lep dan vsem!
Donna

A ni lepše, ko človek napiše nekaj tako v umirjenem tonu.
Zdej bi se pa dalo s teboj menit, dokler te spet ne zanese  Grin
Jap, užaljenost in sovraštvo nas starata, sam ni še čist znanstveno dokazano, menda pa se šušlja, da pri ženskah sovraštvo in užaljenost  dela celulit  Grin

Anticelulitar Kr_eden  Wink
Back to top

IP Logged

Donna
3

I love Angel
slo
Reply #149 - 27.05.2004 at 12:07:11

Jap. Tako je.
No, sedaj se pa razumeva. Mogoče si bova pa še všeč ratala...

lp
donna
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 8 9 10 11