Donna
3

I love Angel
slo
|
Ah Andres, bi se rekl, da si ti prepameten zame. Nehat rihtat, ko si kot trdnjava osvojena, pa ni lih dobr, ker se vse prerado nardi, da ti potem moški uide z eno bolj zrihtano. Moje mnenje je v bistvu podobno nekemu neznanemu japonskemu slikarju, ki so ga kritiki vprašal, zakaj zmerom riše samo cvetje. Je reku, da zato, da bo imel na stara leta lep obraz...bo kar držalo; ohranit notranjo lepoto še na stara leta, je res umetnost, pomeni pa, da se tudi ukvarjamo z lepimi stvarmi, da nismo zlobni in hudobni, da si nadenemo sončna očala in ostamo v svoji dobroti res to, kar sem pisala v prejšnjem postu: V veselje drugim, da jih osrečujemo, zasujemo z dobroto in ljubeznijo. Poznam kar nekaj žensk, ki so kot mlade bile lepotice navzven, vendar jih je njihova nečimernost in narcizem nardila in spremenila na manj mlada leta v prave grdobe. In njihova grda notranjost danes... kot grdota seže do kosti...da zaboli. Pa tud poznam manj lepe, povprečne, ki so tudi v cvetu mladosti ostale očarljive in očem poželjive, pa kljub temu, da posedujejo en mal celulita in unih strij. Kaj čmo, life is not so simpl. Zame bo vedno komedija in uživam v tej svoji ženskosti in v opazovanju življenja takega kot je, ne pa takega, kot bi moral biti. Sem pa ravno zadnjič brala, da so tisti prelepi Mihelandželov kip Davda obnovili, spravil dol svinjarijo, ki se je nabrala v tolkih letih in evo ti ga na...lepotec je spet popolen, se mu vsaka mišica vidi, naravnost magičen je in včasih, ko ga človek vidi na slikah, bi si želel imeti takega živo, kot kip, samo ob sebi pa iz mesa in krvi takega moške ne bi želala imeti, bi se ful bala zanj, da mi ga katera pohotnica ne spelje. To je pa tud bad- a ni, da se treseš, da ti kunkurenca prevzame ljubljeno bitje. Saj pravim, je vse stvar življenskih spletk in zagonetk, v bistu je res težko ohranit tisto glavo na mestu, ko se ti zavrti od lepote prelepih teleščkov. Mi je vešč, da so ti tud natur dišave nucaš. Jaz sem obsedena z njimi, mi ne da duša, da si ne bi kupila prfuma, če mi ga zmanjka, sem kot ovela roža. Dobesedno me dišave prevzamejo in omamijo, imajo res čarobno moč, tako kot noč...Mjnnnn.... Pa lep dan vam želim! donna
|