Donna wrote on 24.05.2004 at 12:07:53:Gremo dalje!

Tole je pa čisto direkten ogovor KR_enmu...
Pa ne me basat, a si ti po župi prplavu?
Me ne moti toliko stil in obsodbe, kr_ enih, saj očitno je namen foruma tudi ena konstruktivna debata, brez prepira in žaljenja.
Ne vem, zakaj ste moški tako globoko zagledani sami vase, ko pa imate ravno vi največ problemov z zunanjim izgledom. Ne samo, da bi si une vaše <tiče> med nogami meril ob vsaki priliki, ful vas skrbi veličina, pa debelina in trdota...pa še kaj...

Mam prav al ne?
Ma že od malga si jih nategujete in primerjate med seboj, pol pa še ženske morite z njihovo dimenzijo, glatk jim namenjate kr ena imea od Tičev pa do lulčkov in ste ful prizadeti, samo če salučajno reče katera koli ženska karkoli čez njih...
Mam prav Kr_ ednen?
Pa še kako. So pa najbrž za vse to krive ravno vaše predrage mamice, ki so od malga delale sceno na to temo in pretiravala do onemoglosti do skrbi in sprejetju vaših lulčkov!

Pol pa vidiš po temle svetu celo vrsto zakompleksanih tipov, ki bi poleg viagre potreboval še kakšno posebno žavbo, da bi jim uni koren med nogam funkcioniral, samo v tehniko se še niste poglobl docela. Tehnika dečki je važna, pa četud mate tako majhnega lulčka kot moj prstek na roki.
Kdo mi bo zdej pisal o kompleksih a?
Pa da slišmo, imam prav ali se motim?
Bi tudi od vas drage moje pričakovala kakšen komentar, pa dober ali slab, da ne boste samo na suh tolkle kolk se cenite.
LP
Donna*
Gremo dalje.

Tole je pa čist direkten odgovor DOni

Po župi, kolker vem, še ni nihče plaval, možno pa je, da je kaka zakomplicirana celulitarka plavala po župi v upanju, da ji bo to pobralo odvečen celulit.
Vidim pa, d ati še teče župa iz ušes

Kaj te pa potem tolko moti, če ne stil in obsodbe Kr_enih ?
Probleme z zunanjim izgledom, tukaj bi lahko debatirala v nedogled, mislim pa, da jih imajo ženske bolj kot moški.
Še nisem videl moškega, da bi si napacal kilo kreme na faco in pol kile šminke, da bi vsaj nekako izgledal, ženske pa, oja, mogoče še kakšno kilco lahko dodam

Kar se une tiče, med nogami, ja, mogoče jih ti meriš moškim ob vsaki taki priliki, ki se ti poda in si obremenjena s tem in potem v svojem besu, ker ti celulit udarja na plano obtožuješ moške, da si pač merijo svojo majhnost, kakšna ironija

Nategujejo se sami in nič ne pomaga, če si ga nateguješ, pa nategujejo se z njimi ženske, kolker vem o teh rečeh

In kaj še nas skrbi poleg veličine, trdote, debeline ?
Mogoče odvečen celulit, štrašno grda faca brez krem, šminke ???
No, okoli imen nima smisla razpravljat, eni jim rečejo tički, eni kurci, eni pimpiji, eni pa rečemo kar, batina

Nimaš prav DOna. Mislim, da takole pisemce, ki si ga napisala ne moreš napisat strezik in brez celulita

Kar se lulčkov in mamic tiče, mogoče so tebi res tvoji starši namesto lulčka merili ščegetavček, moji meni niti v sanja niso nič kaj merili in kolker vem tega starši ne počno, verjamem pa, da se tudi to dogaja, a ne DOna

Ti to govoriš o vibro tehniki ali kakšni drugi, bolj mesnati tehniki ???
Kompleksi, ma ja, polna si jih, zato pa iz tebe letijo neke neumno celulitarske neosnovane obtožbe na račun moških.
Motiš se in to fejst, pa po celi frontni črti.
Verjamem pa ti, da si do sedaj imela same zakompleksirane dece in pač živiš v tem, da so vsi moški obremenjeni s tem med nogami.

Kompleksi DOna, kompleksi.
Kakšni že ???
Aja, CELULITARSKI

Anticelulitar Kr_eden