da me je prijateljica spomnila, da danes praznujem, sam mal me je pa tud zvil (podobno, kot tisti občutek, ko sem v šoli fasala cvek)

in dan se sploh tako ne odvija kot se bi mogel

(razen čestitk seveda: hvala vam moje prijateljice

) sem šla po čike, pa sem se na poti spomila, da moram še na bankomat, pa sem se na poti do bankomata spomila, da bi blo fino, če bi si kupila ene bele tangice, pa sem šla do trgovine "Dotik", pa sem si že zbrala tangice in se nisem mogla, nisem se mogla premagat, da ne bi sam še mal pogledala modrčke, no pol sem jih že pomerjala, no pol sem mi je pa že zdel, da mi en ful paše, sam je bil svinsko drag ... pa je rekla prodajalka, ma ja sej si je treba kdaj kaj privoščit

... sem še mal mencala, pa je rekla, boste vidla, dolgo ga boste nosila, to je dobra firma

... in evo mene, sem si rekla, sam enkrat se živi in ravno danes praznujem, pa sem potegnila vem tisto kartico

... pol sem pa šele šla po čike in pol sem prišla domov, pa takoj pred ogledalo pomirjat ... in sploh si nisem bila tako všeč

pa ravo včeraj sem sklenila, da se ne bom več vdajala svojim impulzivnim, nepremišljenim vzgibom želja, ampak iluzije so zajebana stvar, vam rečem 8)