Ziby2 wrote on 11.05.2004 at 20:54:01:to mi deli exo..koncno si ded ratal

...samo pazi, Edi sam spije 5l

.
welcome exo
Saj pravim, to je cirka 10km zračne črte od mene, tega skoraj ne bi smel izpustiti, skoraj bi bil greh. Saj pravim, za vino jaz lahko komot poskrbim, koliko hočeš, od belega do rdečega... Samo baje ženske tukaj zgoraj nič ne pijejo, he, he, neokusna šala,

tak da lahko Edi komot proba našo kvinto, ki je 100 proti 1 v primerjavi z njihovo dolenjsko čmigo, naspol H2O, imenovano cviček, ki ga povprečen ded spije 10l.

Tak da lahko namesto 5l pripeljem, seveda, če se bom odločil, da pridem, 10 litrov, kar v kišti lahko po 1l, za vino ni problem.
Ampak po drugi strani pa razmišljam, da nočem motiti vaše idile, ker je kar nekaj ljudi tu gori malo razjarjenih - pissed off, jim ne dišim najbolj, čeprav ne vidim objektivnega razloga, zakaj me ne marajo, he, he..; pa ne bi bil nekako rad tisti motilni člen, da bi prišlo do efekta "pes in mačka", oziroma izgibanja, da bi vam za prazen nič naredil zbrko, zdesetkal vašega "grupnega", čeprav sem v javnosti zelo umirjen in plah fantič, ampak nočem, da se bi zaradi mene nekako takole odločali: "Če exo pride, potem jaz ne pridem, ker ga težko prenašam." Zabave pa vam jaz nikakor nočem pokvariti, ker imam občutek, da sem včasih najmanj zaželena oseba na Gapetu, zato je moj sum še toliko bolj podkrepljen in opravičen...