Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 9803 times)
exorcist
Ex Member

Re: Šloganje je nevarno početje?
Reply #15 - 10.05.2004 at 22:11:52

Quote:
Kako pa veš, da vse šlogarce vsem napovedujejo ravno to, kar je bilo tebi prerokovano?
Negativno zaznamovana prihodnost ZATE.

Mogoče te je hotel nekdo predramiti  - v pozitiven smisel Wink.

Vzemi si K Srcu ali Pač ne. Ti si Si - Zakaj???

In kako to, da si se kar dal *prerokovati* ko pa vendar v to ne verjameš... Tle si si sam postavil Zanko.

Že to je spodbilo tvoje lepe obetavne napovedi.

Dj Zresen SE No... Shocked

Nisem nikoli prosil Vilme, da mi prerokuje, ker ne maram tega, usodo si sami krojimo, da še 1x ponovim, to sem že ponovil sedaj najmanj desetič, kar na Chatu se je pač zgodilo, da mi je napovedala usodo, kar pa ji seveda ne zamerim, ampak jo samo opozarjam. Saj čustveno labilnega človeka lahko grdo zaznamuješ s tem hokus-pokusom, če mu prerokuješ take negativne stvari, kot je ona meni, ker to se ne počne, je v nasprotjo s šlogarsko etiko, meje morajo obstajati, da veš, do veš kod lahko greš. Vedno je treba človeka vzpodbujat, ga opogumljat in dvigat, da se poboljša, če se sploh rabi, ne pa da mu na prvo žogico napovemo črno usodo in si prilastimo njegovo dušo, da se karikirano izrazim.

Zato sem ji predlagal, naj si za vzgled vzame Danyjeve zvezde ali Darinko, ker to, kar ona počne, bazira na sugestiji, neke vrste čustveni manipulaciji, ker si tak manipulant pridobi neke vrste moč nad stranko, da te bodisi finančno izkorišča, ali naredi čustveno odvisnega od njega, hoče imeti vpliv nad tabo, da lažje rangira s tabo, te usmerja, da se vedno vračaš k njej, da te naredi odvisnega, da ne razmišljaš več s svojo glavo, ampak si te podredi, verjetno celo uživa, če se ima tako velikega "maga", in to je stvar, ki je zelo nekorektna, to se ne počne, ker je celo nevarno, predvsem za duševno zdravje stranke....

Pazi, da te ne bo nocoj luna nosla. Grin

Wink
Back to top

IP Logged

*moon*
Guest

Reply #16 - 10.05.2004 at 22:26:36

A maš še kaj za dodat ?  Grin Roll Eyes
Ma si pa car a ne...

Pol pa res ne vem kaj si tolk jemlejš k srcu - če ni bil šlog s tvoje strane  Wink

eto  - tolk o tem

pa da ne boš kdaj posatla to ker tok zagovarjaš vse skupi - lahka se zgodi  Tongue

pa pa -  lune me ankol ne nosi - sm sem misnla da tebe
Back to top

IP Logged

vilma
5

MIR IN HARMONIJA V VSAKEM
SRCU
Celje, Slovenija
Reply #17 - 11.05.2004 at 06:56:41

exorcist wrote on 10.05.2004 at 22:11:52:
Nisem nikoli prosil Vilme, da mi prerokuje, ker ne maram tega, usodo si sami krojimo, da še 1x ponovim, to sem že ponovil sedaj najmanj desetič, kar na Chatu se je pač zgodilo, da mi je napovedala usodo, kar pa ji seveda ne zamerim, ampak jo samo opozarjam. Saj čustveno labilnega človeka lahko grdo zaznamuješ s tem hokus-pokusom, če mu prerokuješ take negativne stvari, kot je ona meni, ker to se ne počne, je v nasprotjo s šlogarsko etiko, meje morajo obstajati, da veš, do veš kod lahko greš. Vedno je treba človeka vzpodbujat, ga opogumljat in dvigat, da se poboljša, če se sploh rabi, ne pa da mu na prvo žogico napovemo črno usodo in si prilastimo njegovo dušo, da se karikirano izrazim.

Zato sem ji predlagal, naj si za vzgled vzame Danyjeve zvezde ali Darinko, ker to, kar ona počne, bazira na sugestiji, neke vrste čustveni manipulaciji, ker si tak manipulant pridobi neke vrste moč nad stranko, da te bodisi finančno izkorišča, ali naredi čustveno odvisnega od njega, hoče imeti vpliv nad tabo, da lažje rangira s tabo, te usmerja, da se vedno vračaš k njej, da te naredi odvisnega, da ne razmišljaš več s svojo glavo, ampak si te podredi, verjetno celo uživa, če se ima tako velikega "maga", in to je stvar, ki je zelo nekorektna, to se ne počne, ker je celo nevarno, predvsem za duševno zdravje stranke....

Pazi, da te ne bo nocoj luna nosla. Grin

Wink

Ekso jutrčka... Če mi imaš, še kaj povedat, se obrni na moj mail... Ni mi do tega, da bi se na javnem kregala s "otrokom"

Lep dan Ti želim

LP

Vilma
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #18 - 11.05.2004 at 11:18:58

Quote:
A maš še kaj za dodat ?  Grin Roll Eyes
Ma si pa car a ne...

Nisme car, še manj kralj, ker tem gre lepo, jaz sem pa preveliak dobričina, ko se matram, da iz punc izganjam hudičeke. Ti si tudi od časa do časa kaj obsedena, zdi se mi, da bi tebe tudi moral prečekirati, malo probati pulz pa to... amapk zdiš se mi še nekam mlada, tak da ne verjamem, da te je obsedel sukubus ali kak hujši demon... Grin
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #19 - 11.05.2004 at 11:20:53

vilma wrote on 11.05.2004 at 06:56:41:
kregala s "otrokom"

Vilma

*moon* ni več otok, čeprav se mi zdi, da pri njej še niso prišli vsi ženski atributi do pravega izraza.... Grin
Back to top

IP Logged

D-Gad
Guest

Reply #20 - 11.05.2004 at 11:27:38

Tebe je mislila z otrokom, ne nje.
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #21 - 11.05.2004 at 11:33:08

Quote:
Tebe je mislila z otrokom, ne nje.

ah, to se motiš...
Back to top

IP Logged

*moon*
Guest

Reply #22 - 11.05.2004 at 11:41:40

Exo - vse gre do ene meje.
eno je govoriti Nekomu da je otrok, drugo je spet to vračati nazaj - upam, da boš kmalu spoznal - na katere besede burno ( odnosno napisano samo zate ) regiraš...

mi pa ni jasno od kje sklepaš - kar si zame napisal.

Sedaj se greš ti napovedovalca  - jasnovidca in si me užalil  Cry in ne prestrašil--- Kiss

Eto tko...

Just by "sleng" writing doesnt make a difference WHO u are Wink  or how much old u are...  Wink
TAKE That WinkSmiley Grin
Back to top

IP Logged

*moon*
Guest

Reply #23 - 11.05.2004 at 11:47:16

Pa še neki

* a se nis ti zadnjič nakak drugač imenoval*?

Ime mislm - na forumu...

tko ko menjaš imena svoja - tud osebnosti - BODI TI !!!

Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #24 - 11.05.2004 at 11:52:11

Quote:
Exo - vse gre do ene meje.
eno je govoriti Nekomu da je otrok, drugo je spet to vračati nazaj - upam, da boš kmalu spoznal - na katere besede burno ( odnosno napisano samo zate ) regiraš...

mi pa ni jasno od kje sklepaš - kar si zame napisal.

Sedaj se greš ti napovedovalca  - jasnovidca in si me užalil  Cry in ne prestrašil--- Kiss

Eto tko...

Just by "sleng" writing doesnt make a difference WHO u are Wink  or how much old u are...  Wink
TAKE That WinkSmiley Grin

Se oproščam, nekako na vodi sem čutil in se mi je zdelo, da si malo mlajša deklina, tam kakih 16, 17, let, naivna, s pegicami na ličkah, dolgimi plavimi prameni do pasu, ki se mi smehlja, potem pa me greš razočaraš in razbliniš moja pričakovanja.... jao, ha, ha, ha  Grin (šalim se, da še ljudje ne bodo posmilili, da sem kak pedofil, bil sem že od sadista pa vse tja do pokvarjenca)

. Očitno je moja intuicija zatajila, ne bi smel spiti tistega šilca žganja že na vsezgodaj, ampak se bom počasi predramil.... Krmežljave oči se že odpirajo, že bolje vidim, zdi se mi da si stara tu nekje od 20-25 z bujnim oprsjem in ustnicami kot ona hrvaška pevka Severina, kak sem se lahko prej tako preračunal, ha ha  Grin

Hec tudi mora biti. Pozdravljena!
Wink
Back to top

IP Logged

*moon*
Guest

Reply #25 - 11.05.2004 at 11:58:16

Ena točka manj zate.

O tem kdo in kakšna sem sedaj presojaš sam - Super.

Niti približno nisi blizu - pa vidim tud da se ne trudiš dovolj.

Si pa se zato ozrl sam v sebe - to je blo pa dovolj.

Lep dan in leta pred teboj ti želim - deklin pa ti ne manjka kaneda?

Fantazije so lepe - Real - še boljši  8)

Back to top

IP Logged

Donna
3

I love Angel
slo
Reply #26 - 25.05.2004 at 11:57:06

[color=Blue][/color] Roll Eyes
Kaj pa šloganje v bistvu je?
....nekaj se spoznam na hiromatiko-branje iz dlani. Je zakomplicirana recmo ne veda, ampak znanje razbrati iz dlani ljudi njegovo usodo. Verjamem v to, ker sem definitivno marsikdaj ugotovila. Ne samo, da lahko po obliki rok, nohtov in črt na notranji strani dlani vidimo življensko črto, črto glave in črto srca, izvemo tudi kaj je oseba po astrološkem znamenju, izvemo nekaj o značaju in temperamentu. Koliko je to resnica ali pa ne, je pač odvisno od tistega, ki se na hiromatiko spozna, tako, ampak dokazano in preverjeno iz obsežnih knjig napovedovanje človeške usode. Ni <šloganje<, ker je potrebno preveč stvari vedt, ne pa samo lagati ljudem. Usodo ne more napovedt nobena šlogarca, ta je čist bosa varianta, ker je le peščica ljudi s tako sobnobnostjo, da so jasnovidni, pa še ti, če so količkaj psihologi, ne izdajo vse resnice. Nevarno počeje pa to je v kolikor se človek začne izpostavljat temu in v to verjame. Samo verjemite, nobena šlogarca, bi nikomur ne smela direktno povet, da je šlogani bolan, ali pa, da ga čaka kaj slabega, če je vsaj malo taktna. Slabe stvari in dogodke s tem dobesedno zvleče na nas. Je isto, kot bi klical hudiča.
Tudi pri hiromatiki se nikoli ne bere iz dlagi otrokom, bolnim in starim ljudem. Tudi, če je življenska črta samo na polovici dlani(kar pomeni kratko življenje), nikoli ne smemo povedati, da je to res. Le kako bi se pa vi počutili, če bi vam kr eden povedal, da boste že jutri mrtvi. Torej z glavo in taktno je potrebno ljudem prerokovati in biti pazljiv na besede.
Tako je moje osebno mnenje.
Bi pa postavila eno podvprašanje, čeprav ne želim iti iz teme pogovora. Se mogoče kdo od vas tu gori ukvarja s hiromatiko?
Lep dan
Donna Shocked
Back to top

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #27 - 31.05.2004 at 09:32:26

Ja, ja, je nevarno početje...Donna!
Kaj pa v lajfu ni nevarno?
Že življenje samo je hudo nevarna zadeva.

Zna bit, da je zemlja samo PEKEL nekega drugega planeta...

Angel

Škoda, da se poste od Donne ne da pilepit name, bi pol še kako zvezdico dobila...in na drug plaet pobegnila...
Ponudba tedna: A kdo želi, da mu našlogom kake stvari, prepovedano ni...angelom se vse odpusti...
fjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Back to top

Angel*

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #28 - 31.05.2004 at 09:38:22

...

Angel, DOna........................................................

...............
Back to top

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #29 - 31.05.2004 at 10:04:20

Ja, je blo mal premora vseeeeeeeeeesssssssssss,
vse tja do nebessssssssssssssssssssssssssssss!
Zdej sem pa spet tle, sem se reankarnila v angela,
Uredu a ni?
Kaj te skrbi?
Bla sem že vse,
sam ti še ne...
Grin Grin Grin Grin
Back to top

Angel*

IP Logged

Pages: 1 2 3