Quote:Kako pa veš, da vse šlogarce vsem napovedujejo ravno to, kar je bilo tebi prerokovano?
Negativno zaznamovana prihodnost ZATE.
Mogoče te je hotel nekdo predramiti - v pozitiven smisel

.
Vzemi si K Srcu ali Pač ne. Ti si Si - Zakaj???
In kako to, da si se kar dal *prerokovati* ko pa vendar v to ne verjameš... Tle si si sam postavil Zanko.
Že to je spodbilo tvoje lepe obetavne napovedi.
Dj Zresen SE No...
Nisem nikoli prosil Vilme, da mi prerokuje, ker ne maram tega, usodo si sami krojimo, da še 1x ponovim, to sem že ponovil sedaj najmanj desetič, kar na Chatu se je pač zgodilo, da mi je napovedala usodo, kar pa ji seveda ne zamerim, ampak jo samo opozarjam. Saj čustveno labilnega človeka lahko grdo zaznamuješ s tem hokus-pokusom, če mu prerokuješ take negativne stvari, kot je ona meni, ker to se ne počne, je v nasprotjo s šlogarsko etiko, meje morajo obstajati, da veš, do veš kod lahko greš. Vedno je treba človeka vzpodbujat, ga opogumljat in dvigat, da se poboljša, če se sploh rabi, ne pa da mu na prvo žogico napovemo črno usodo in si prilastimo njegovo dušo, da se karikirano izrazim.
Zato sem ji predlagal, naj si za vzgled vzame Danyjeve zvezde ali Darinko, ker to, kar ona počne, bazira na sugestiji, neke vrste čustveni manipulaciji, ker si tak manipulant pridobi neke vrste moč nad stranko, da te bodisi finančno izkorišča, ali naredi čustveno odvisnega od njega, hoče imeti vpliv nad tabo, da lažje rangira s tabo, te usmerja, da se vedno vračaš k njej, da te naredi odvisnega, da ne razmišljaš več s svojo glavo, ampak si te podredi, verjetno celo uživa, če se ima tako velikega "maga", in to je stvar, ki je zelo nekorektna, to se ne počne, ker je celo nevarno, predvsem za duševno zdravje stranke....
Pazi, da te ne bo nocoj luna nosla.