Je šloganje nevarno?
Mnoge "šlogarke" in kvazi izoteriki na tem forumu se ne zavedajo, kako so lahko nevarne s svojimi izjavami za duhovno šibkega človeka, ko so njihove izjave sledeče: "Moram vas naprej pripraviti na grde stvari, ki jih vidim in se bodo zgodile v bližnji prihodnosti." Lahko si samo mislimo, kakšno stresno prihodnost je ta "jasnovidka" s svojo izjavo povzročila tej osebi. Ta oseba je od tistega trenutka naprej živela v pričakovanju, da bo napočil napovedan datum, ko se ji bo tisto grdo res zgodilo, gre še za kako nevarno negativno sugestijo; niti zaveda se ne, da si sami krojimo svojo usodo s takšnim razmišljanjem. Jasno, da tako dovzetne osebe, ne počnejo nič drugega, kot pričakujejo, da se jim bodo vse napovedi izpolnile. To, kar so jim prerokovali, se jim je večinoma tudi dejansko dogajalo.
Na tak način je mene Vilma prestrašla, ko mi je napovedala črno usodo, da bom alkoholik, tak da se alkohola niti ne dotaknem več, čeprav se nisem nikoli opijal, še zdaleč ne, sem izrecno proti vsakovrstnemu drogiranju! Na srečo sem trdna osebnost, ha, ha, in ji nisem verjel, tak da si počasi že zopet nalijem kakšen špricar, 2, morda 3 ali 4, ha, ha ha....
Mislim, da si takih spodrsljajev Vilma in ostale "šlogarce" ne bi smele privoščiti, saj usoda ni "zabetonirana". Usodo alhko sami spremenimo z lastnim hotenjem in verovanjem, z lastno željo in pričakovanjem cilja, ki si ga zastavimo. Psihično šibke osebe so
lažji plen takih napovedi kot stabilne osebe. Hudiča, ne vem, zakaj se mi tla pod nogami majejo?, he, he...

VILMA; OPRAVIČILO HOČEM IN JAVNO PRIZNANJE KRIVDE; DA TE NA KRIŽ PRIBIJEMO ALI LINČAMO! JAZ BOM EKSEKUTOR!!!