Madan Gopal Das wrote on 03.05.2004 at 12:05:43:drgac pa mas vso pravico in tudi moznost, da moje poste pac preskocis oz. ignoriras ce te ne zanimajo.
Glih to.
Sorry k se vmašujem, sam podobno doživljam sam. Tle bi reku, da igrate lepo misionarsko vlogo. In ti "aryan", precej pošteno in iskreno. Podobno sem doživljal ob vsakem stojčijevem debatiranju, kot PS. moj maharadži, vsako nedeljo - po možnosti z rdečo.
Vse lepo in prav. Sam neko mero je tud fajn najdet, gre le za opozorilo, dobronameren nasvet, pri tem misionarjenju.
Izber vse svoje poste, ali mogoče od stojčija pa boš to razpoznal. Da se zadeva precej močno in ne 5x, ne 10x temveč vsaj 100x že ponavlja.
Sem pa moral to z vama obema razčistit, in zdej vem, da sta za svoje učitelje, temu kar pripadate res poštena in iskrena iskalca. Tle vama obema dam kapo dol.
Sem se tud nauču skakat čez te poste, in pridobil nekaj odriva, spet zabijem koš...

P.S precej lepše in koristneje bi bilo, tko kot si že začel vse kar želiš povedati in predat, spravit v eno lepo strukturo z repom in glavo.
mej se krasnaja