Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 12895 times)
Lilith
Ex Member

Re: Ribji maskaker v Dravi
Reply #45 - 14.04.2004 at 08:40:37

goinup wrote on 14.04.2004 at 07:56:12:
OK, KDO SI TI IN KAJ SI NAREDIL Z EXOTOM?!!!???!!!??!!!

...

Ja, res...hočem exota nazaj!!!  Wink
Back to top

IP Logged

en_bk
5

Reply #46 - 14.04.2004 at 09:22:21

exorcist wrote on 13.04.2004 at 19:06:28:
Bp, kdo to pravi? Tega nisem nikjer rekel, spoštujem vse ženske, kateri reče, da je ženska "grda" ali "nora", je zame navadni tepec. Vsaka ženska je unikat, vsaka po svoje lepa, vsaka ima svoje čare, vsaka je na svoj način zapeljiva in tudi ima svoje posebne kvalitete kot nobena druga, ki pa se razlikujejo od ženske do ženske; ena je v eni stvari dobra, druga v nečem drugem. Rekel sem le, da so mi ljubše te, vsaj predpostavljam tako, ni pa pogoj, morda moja podzavest cilja na neko čisto drugo varianto, ne vem, ker bi bile verjetno prikladnejše k mojemu karakterju, ker sem že sicer bolj miren, da bi se lažje ujemal in razumel z njimi. Ne iščem pa nekih primadon ali princesk iz pravljičnega gradu, ki so na pragu izumrtja, da bi jih natlačil v svoj idealistični kalup oziroma predstavo, kakšna naj bi bila ženska... Pravzaprav ne iščem nič, kaj prinese prihodnost, prinese....

Čista bedarija se mi zdi, da recimo v tej moji strani, ki sem jo pred kratkim dal na net http://www.novaknet.com/~zmenki/mm eni pišejo, da naj bo potencialni partner tak pa tak, naj bo tolko in tolko visok, naj se obnaša tako ali tako, ne, to se mi zdi brezveze, ko da po nekakšnih brezveznih idealih, enoličnih kuharskih receptih in matematičnih formulah izbiramo bodoče partnerje. Jaz se raje pustim presenetiti, da sem brez omejitev in zadržkov. Skratka vsaka ženska se mi zdi zanimiva, pa naj bo stara ali mlada, naj ima ali je že imela x partnerjev, ker se lahko kaj naučim... he he he...

Sinjeoka, kakšna sila? Misliš, sila kola lomi.... Grin

Dihaj Exo, dihaj.
Vdih, izdih, vdih, izdih.......

Saj na začetku je res godlja, pol enkrat se pa misli mal umirijo...postavijo na svoje mesto...najbrž.

Zato, dihaj...kar vztrajaj....

Grin
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #47 - 14.04.2004 at 10:34:05

exorcist wrote on 13.04.2004 at 19:06:28:
Bp, kdo to pravi? Tega nisem nikjer rekel, spoštujem vse ženske, kateri reče, da je ženska "grda" ali "nora", je zame navadni tepec. Vsaka ženska je unikat, vsaka po svoje lepa, vsaka ima svoje čare, vsaka je na svoj način zapeljiva in tudi ima svoje posebne kvalitete kot nobena druga, ki pa se razlikujejo od ženske do ženske; ena je v eni stvari dobra, druga v nečem drugem. Rekel sem le, da so mi ljubše te, vsaj predpostavljam tako, ni pa pogoj, morda moja podzavest cilja na neko čisto drugo varianto, ne vem, ker bi bile verjetno prikladnejše k mojemu karakterju, ker sem že sicer bolj miren, da bi se lažje ujemal in razumel z njimi. ...

na, zdaj pa zgleda ne bom mogel vec exostosov pokat. tud prov. veliko uspeha pri lovu na dvonozne ribice.

bp
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #48 - 14.04.2004 at 11:50:36

Lilith wrote on 14.04.2004 at 08:40:37:

Ja, kaj veš, morda pa je exo še zmerom tukaj, ampak je spremenil barvo in se prilagodil kontrastu okolja, da se lahko zlije z okoljem, da je eno s podrastjo, da se lahko skrije, potuhne, da je neviden kot kameleon. Morda pa exo piše eno, misli si pa drugo, nikoli ne veš..... Cheesy
Grin
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #49 - 14.04.2004 at 12:38:17

goinup wrote on 14.04.2004 at 07:56:12:
OK, KDO SI TI IN KAJ SI NAREDIL Z EXOTOM?!!!???!!!??!!!

Tatovi teles na delu! ...

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #50 - 14.04.2004 at 14:29:06

Valentinaa wrote on 14.04.2004 at 12:38:17:

Hujši so tatovi duš!  Grin
Back to top

IP Logged