Bp, kdo to pravi? Tega nisem nikjer rekel, spoštujem vse ženske, kateri reče, da je ženska "grda" ali "nora", je zame navadni tepec. Vsaka ženska je unikat, vsaka po svoje lepa, vsaka ima svoje čare, vsaka je na svoj način zapeljiva in tudi ima svoje posebne kvalitete kot nobena druga, ki pa se razlikujejo od ženske do ženske; ena je v eni stvari dobra, druga v nečem drugem. Rekel sem le, da so mi ljubše te, vsaj predpostavljam tako, ni pa pogoj, morda moja podzavest cilja na neko čisto drugo varianto, ne vem, ker bi bile verjetno prikladnejše k mojemu karakterju, ker sem že sicer bolj miren, da bi se lažje ujemal in razumel z njimi. Ne iščem pa nekih primadon ali princesk iz pravljičnega gradu, ki so na pragu izumrtja, da bi jih natlačil v svoj idealistični kalup oziroma predstavo, kakšna naj bi bila ženska... Pravzaprav ne iščem nič, kaj prinese prihodnost, prinese....
Čista bedarija se mi zdi, da recimo v tej moji strani, ki sem jo pred kratkim dal na net
http://www.novaknet.com/~zmenki/mm eni pišejo, da naj bo potencialni partner tak pa tak, naj bo tolko in tolko visok, naj se obnaša tako ali tako, ne, to se mi zdi brezveze, ko da po nekakšnih brezveznih idealih, enoličnih kuharskih receptih in matematičnih formulah izbiramo bodoče partnerje. Jaz se raje pustim presenetiti, da sem brez omejitev in zadržkov. Skratka vsaka ženska se mi zdi zanimiva, pa naj bo stara ali mlada, naj ima ali je že imela x partnerjev, ker se lahko kaj naučim... he he he...
Sinjeoka, kakšna sila? Misliš, sila kola lomi....