Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 12900 times)
exorcist
Ex Member

Re: Ribji maskaker v Dravi
Reply #30 - 13.04.2004 at 10:28:29

soncnica wrote on 13.04.2004 at 08:32:58:
Lepa ribica...  Smiley

Ko bo pečena pa pridemo probat, če je dobra  Wink

Ja, veš, da ni problema, samo smo že pojedli tavečjo, pa ni bil klen glih najbolj dober, preveč osti ima,  pa predebeli štikili so bili, da se niso tak fajn spražli.... Lahko pa greš z mano lovit ribic v Dravo, v kako gošo, boš mi črva, pardon, več jih je, ćrve ven jemala, lahko pa mi tudi pokažeš kak se ulovi krščeno ribico, skakšno vabo?  Grin

Wink
Back to top

IP Logged

Lilith
Ex Member

Reply #31 - 13.04.2004 at 10:42:14

en_bk wrote on 13.04.2004 at 09:35:22:
Orade pa brancini na žaru...brez kakšnih začimb...samo malo soli /začimbe zajebejo stvar/...za predjed ene pol kile škampov al pa kozic /so še boljše, ker imajo mehkejši oklep/ na buzari...krompir v kosih, zabeljen z rahlo praženimi lovkami od lignjev, pomešanimi z ovčjim sirom, pršutom, česnom in peteršiljem, solata iz paradižnika, črnih oliv, belega sira, kumar in paprik....malvazija /ma je teran glih tko dober/....aja...ambient je sploh pomemben...nekje na morju.
Pri pripravi jedi je nujno potrebno uporabljati Lajtmanov manever.

pa dober tek

Sliši se dobro. Smiley

Samo kaj za božjo voljo pa je Lajtmanov manever???
Back to top

IP Logged

lola
5

Maribor
Reply #32 - 13.04.2004 at 10:56:43

Orade pa brancini na žaru...brez kakšnih začimb...samo malo soli /začimbe zajebejo stvar/...za predjed ene pol kile škampov al pa kozic /so še boljše, ker imajo mehkejši oklep/ na buzari...krompir v kosih, zabeljen z rahlo praženimi lovkami od lignjev, pomešanimi z ovčjim sirom, pršutom, česnom in peteršiljem, solata iz paradižnika, črnih oliv, belega sira, kumar in paprik....malvazija /ma je teran glih tko dober/....aja...ambient je sploh pomemben...nekje na morju.

pa dober tek

Mmmmmmm, se mi sline cedijo, sem se že prestavla nekam na morje, ... 8)

Ojoj, zbudi se, Lola, je treba delat  Undecided

Aja, kaj pa je to Lajtmanov manever?
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #33 - 13.04.2004 at 11:01:18

exorcist wrote on 13.04.2004 at 10:28:29:
Ja, veš, da ni problema, samo smo že pojedli tavečjo, pa ni bil klen glih najbolj dober, preveč osti ima,  pa predebeli štikili so bili, da se niso tak fajn spražli.... Lahko pa greš z mano lovit ribic v Dravo, v kako gošo, boš mi črva, pardon, več jih je, ćrve ven jemala, lahko pa mi tudi pokažeš kak se ulovi krščeno ribico, skakšno vabo?  Grin

Wink

krščene ribice palijo na sočnega črva

Grin  Grin  Grin  Grin  Grin
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #34 - 13.04.2004 at 12:43:23

Je zraven treba poudarit, da Lajtmanovi manevtri niso vedno enostavna stvar in da je treba  bit sposoben marsikaj dostojanstveno prenest. Zato priporočajo šibkejšim, občutljivejšim in osebam ženskega spola pazljivost pri izvajanju tovrstnih manevrov (kdo bo pijane babe prenašal press).

Sicer pa kovač v pečici, z mladim krompirjem. Začinjen s soljo, česnom in olivnim oljem. V solati kaj sveže nabranega  zelenega z vrta, z okusom po pomladi. Za Lajtmanove manevre in podobno pa kakšno aromatično belo vino. V ambientu dobra družba ali dobra ženska.
Back to top

IP Logged

en_bk
5

Reply #35 - 13.04.2004 at 12:48:13

Quote:
Je zraven treba poudarit, da Lajtmanovi manevtri niso vedno enostavna stvar in da je treba  bit sposoben marsikaj dostojanstveno prenest. Zato priporočajo šibkejšim, občutljivejšim in osebam ženskega spola pazljivost pri izvajanju tovrstnih manevrov (kdo bo pijane babe prenašal press).

Sicer pa kovač v pečici, z mladim krompirjem. Začinjen s soljo, česnom in olivnim oljem. V solati kaj sveže nabranega  zelenega z vrta, z okusom po pomladi. Za Lajtmanove manevre in podobno pa kakšno aromatično belo vino. V ambientu dobra družba ali dobra ženska.

mmmmmmm  laaaačen
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #36 - 13.04.2004 at 13:36:11

sinjeoka wrote on 13.04.2004 at 11:01:18:
krščene ribice palijo na sočnega črva

Grin  Grin  Grin  Grin  Grin

jaz sem bolj seznanjeni s tistimi majhnimi, ker lovim manjše ribice, tako imenovanimi modnimi črvi, resda so majhni, ampak preklemano hitri in še kako okretni in aktivni. Taki špilajo pri tebi? Cheesy
Back to top

IP Logged

Lilith
Ex Member

Reply #37 - 13.04.2004 at 13:38:59

Kaj bi že kdo blagovolil razložiti Lajtmanov manever???  Grin
Back to top

IP Logged

en_bk
5

Reply #38 - 13.04.2004 at 13:45:35

Lilith wrote on 13.04.2004 at 13:38:59:
Kaj bi že kdo blagovolil razložiti Lajtmanov manever???  Grin

http://lent.mzt.si/~davor/NavGur/kh01.html
Back to top

IP Logged

en_bk
5

Reply #39 - 13.04.2004 at 13:50:53

Pa še mal bolj na široko za ljubitelje pridelkov iz morske njive

http://rcum.uni-mb.si/~davor/NavGur/
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #40 - 13.04.2004 at 14:25:35

exorcist wrote on 13.04.2004 at 13:36:11:
jaz sem bolj seznanjeni s tistimi majhnimi, ker lovim manjše ribice, tako imenovanimi modnimi črvi, resda so majhni, ampak preklemano hitri in še kako okretni in aktivni. Taki špilajo pri tebi? Cheesy

exo, exo ... sočnega ne pa velikega črva
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #41 - 13.04.2004 at 16:42:54

sinjeoka wrote on 13.04.2004 at 14:25:35:
exo, exo ... sočnega ne pa velikega črva

kaj mu bo sočen črv, če ga je pa tako strah, da ga kakšna ribica ne odgrizne, da si ga niti ne upa uporabljat.

zlate ribice, katerim bi se ga še upal pokazat, živijo danes samo še v akvarijih oz. so vzgajane samo za gledat in pa v pravljicah, pa še tam izpolnjujejo samo tri želje. pa exo se mi zdi, ima več kot tri želje (lepa, mlada, nedotaknjena, krščena, ...)

Tongue

bp
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #42 - 13.04.2004 at 17:19:56

Quote:
exo se mi zdi, ima več kot tri želje (lepa, mlada, nedotaknjena, krščena, ...)

Tongue

bp

Grin  Grin  Grin

v sili hudič muhe žre ... bomo videli kaj pa bo izganjalec hudiča storil...

zmanjšal kriterije?
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #43 - 13.04.2004 at 19:06:28

Bp, kdo to pravi? Tega nisem nikjer rekel, spoštujem vse ženske, kateri reče, da je ženska "grda" ali "nora", je zame navadni tepec. Vsaka ženska je unikat, vsaka po svoje lepa, vsaka ima svoje čare, vsaka je na svoj način zapeljiva in tudi ima svoje posebne kvalitete kot nobena druga, ki pa se razlikujejo od ženske do ženske; ena je v eni stvari dobra, druga v nečem drugem. Rekel sem le, da so mi ljubše te, vsaj predpostavljam tako, ni pa pogoj, morda moja podzavest cilja na neko čisto drugo varianto, ne vem, ker bi bile verjetno prikladnejše k mojemu karakterju, ker sem že sicer bolj miren, da bi se lažje ujemal in razumel z njimi. Ne iščem pa nekih primadon ali princesk iz pravljičnega gradu, ki so na pragu izumrtja, da bi jih natlačil v svoj idealistični kalup oziroma predstavo, kakšna naj bi bila ženska... Pravzaprav ne iščem nič, kaj prinese prihodnost, prinese....

Čista bedarija se mi zdi, da recimo v tej moji strani, ki sem jo pred kratkim dal na net http://www.novaknet.com/~zmenki/mm eni pišejo, da naj bo potencialni partner tak pa tak, naj bo tolko in tolko visok, naj se obnaša tako ali tako, ne, to se mi zdi brezveze, ko da po nekakšnih brezveznih idealih, enoličnih kuharskih receptih in matematičnih formulah izbiramo bodoče partnerje. Jaz se raje pustim presenetiti, da sem brez omejitev in zadržkov. Skratka vsaka ženska se mi zdi zanimiva, pa naj bo stara ali mlada, naj ima ali je že imela x partnerjev, ker se lahko kaj naučim... he he he...

Sinjeoka, kakšna sila? Misliš, sila kola lomi.... Grin
Back to top

IP Logged

goinup
3

Za nosom...
Djibuti
Reply #44 - 14.04.2004 at 07:56:12

exorcist wrote on 13.04.2004 at 19:06:28:
Bp, kdo to pravi? Tega nisem nikjer rekel, spoštujem vse ženske, kateri reče, da je ženska "grda" ali "nora", je zame navadni tepec. Vsaka ženska je unikat, vsaka po svoje lepa, vsaka ima svoje čare, vsaka je na svoj način zapeljiva in tudi ima svoje posebne kvalitete kot nobena druga, ki pa se razlikujejo od ženske do ženske; ena je v eni stvari dobra, druga v nečem drugem.

OK, KDO SI TI IN KAJ SI NAREDIL Z EXOTOM?!!!???!!!??!!!
Back to top

Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.&&Ap,&&G

IP Logged

Pages: 1 2 3 4