Donna
3

I love Angel
slo
|
Ste dobri, da pišete bežno in po spominu. Zame so pa najpomembnejše lastne izkušnje. Nikoli bi ne premogla toliko teorije iz knjig, da se v resničnem življenju ne bi vse kar izfižilo. Žal.
Zaljubljenost je lahko samo platonska. Kaj mi pomeni hrepenenje, če pa ni utehe?
Po cele dneve lahko zdihujem, čakam, upam, hrepenim...uni pa še ve ne. Zguba časa. Ali pa se izpostavim in grem v akcijo in v iskanje Ljubezni. Pa pri tem tvegam. Mi bo uspelo najti tisto iskro, ki ljubezen bo za oba postala? Ali pa bom zavrnjena in jokava obležala kar sama? Kako zapleteno je vse skupaj. Večna ljubezen? Ta mi je še najmanj jasna, ker ne vem, kaj potem, ko ti ljubljena oseba umre. Bom cel nadaljni lajf zdihovala in jokala? Sem probala tudi to. Boli, da bi se najraje fental in končal kalvarijo, se obesu, al pa skočil v brezno... Ali pa živeti naprej in sanjati, pa upati, da ti ustreli spet una Amorjeva puščica, potem adijo pamet in spet smo na začetku poti. Tudi ne vem, komu je lažje? Unim, ki verjamejo v večnost, ali realistom, ki se sprijaznijo z usodo in si vstrajno dopovedujejo, da itak nič ni večno... Tudi ne vem, komu je lažje. Zaljubljencem ali unim, ki ljubijo. Vse je ena velika zmes čustev, obupa, žalosti, veselja, ekstaze pa še kaj. In kaj je potem smisel? Je pa fino biti in zaljubljen in biti ljubljen, ker nas edino čustva ljubezni lahko zapeljejo v en totalno zmešan svet, na kr en drug planet, slepi smo in gluhi, jokamo, stokamo, se potimo in zdržimo še take stvari, ki bi jih s trezno glavo niti v sanjah NIKOLI... ne pomaga nič, ne nasveti, pa tudi zdravila za to prekleto srčno bolečino ni. Je resnično ljubezen ena velika bolezen, saj telo dela čist po svoje, pamet pa tudi. Samo to sem imela namen napisati. lp D
|