t wrote on 31.03.2004 at 14:31:27:se mi zdi, da si ti začel s spraševanjem o razliki med zaljubljenostjo in ljubeznijo in nato nadaljnjo sistematizacijo - jaz sem ti samo odprl oči

uživaj!
Nič mi nisi odprl oči, ker imam na široko odprte očke. Sploh pa kdo si ti, da bi komurkoli odpiral oči, ali da si misliš, da bi komu moral odpirati oči, Jezus menda nisi, ki je slepcem z blatom pomešano slino odpiral oči, da so spregledali? Sicer lahko pljuneš v prah, pa poskusiš pri tvoji babici, ki ima dioptrijo, če bo potem bolje videla, jaz žal ne palim na te finte...
Ja, zopet si odgovoril klasično, utečeno, standardno, tako kot vedno, naredil si analizo moje analize, anliza v analizi. Naslednjič ti bom dal stavčne člene za analizirat, ker vidim, da imaš toliko veselja do tega, boš lahko ven iskal povedke, samostalnike....
Še enkrat ponavljam, povedal sem svoje osebno mnenje, subjektivno, ne rabim pa nekoga, ki me udari po prstih, ko malega otroka, me razčlenjuje, secira, opozarja na formalistične napake, in kaj si misli o mojem pisanju!
Iracionalno se še nikoli ni dalo racionalizirat, pazi, analizirat, pa se lahko mečeš na trepalnice zaradi mene! Sedaj lahko ponovno to analiziraš, potem boš naredil analizo na kvadrat, na kubik pa ti je ne bo potrebno delati, ker ti več ne mislim odgovarjati, pa še bolj pameten boš izpadel s tem tvojim koketiranjem.