Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 
(Read 28203 times)
goinup
3

Za nosom...
Djibuti
Re: Bojkot referenduma
Reply #75 - 02.04.2004 at 10:11:27

Andres wrote on 31.03.2004 at 23:27:38:
Ko se nedela naredijo nalašč se kliče na pomoč vse volilce.   Torej. Referendum je poziv vlade ljudstvu naj jim za boga pomagajo.
Ni pa bilo težko čez noč zbrisati tisoče tistih, ki si tega niso zaslužili.  V normalni državi bi iz stolov leteli. Sicer pa to ni možno drugje kot v Afriki. Pa še tam je vprašanje, če bi jim ratalo kaj podobnega.

Andres

V Afriki bi "izbrisani" dobili metek v glavo zaradi izdajalstva.
Back to top

Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.&&Ap,&&G

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #76 - 02.04.2004 at 10:18:00

Težko da bi jim človek kaj očital in da jih ne bi volil, če pa  znajo svoje šlamparije tko diskrentno pometat, da tega skor ni možno opazit. Dokler so uspel  ustvarjat tako klimo, kot da  problema ni, jih za njegoveo nereševanje pač ni blo možno sankcionirat na volitvah. Zdej se iz razkrite  skupne  šlamparije vadijo tako, da hočjo krivdo prevalit eden na drugega, pravno  pa so  šlamparijo  hkrati spet vsi z nami vred  zainteresiran  pokrit  na način, kot  da je sploh niso ustvarli.

Jest sem zato, da se za šlampairajo plača v največji možni meri, pa ne tolk zarad koristi izbrisanih kot zarad lekcije, ki jo bomo naredl sami pri sebi: šele če bi se nam milijardne odšodninske vsote dejansko zažrle v našo javno porabo tako močno , da bi posledice čutu vsakod nas, bomo drugič pravočasno zastrigli z ušesi, ko bodo politiki kakšno svojo šlamparijo skušal skrit pod tepih.            
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #77 - 02.04.2004 at 12:36:09

titud wrote on 02.04.2004 at 10:18:00:
Jest sem zato, da se za šlampairajo plača v največji možni meri, pa ne tolk zarad koristi izbrisanih kot zarad lekcije, ki jo bomo naredl sami pri sebi: šele če bi se nam milijardne odšodninske vsote dejansko zažrle v našo javno porabo tako močno , da bi posledice čutu vsakod nas, bomo drugič pravočasno zastrigli z ušesi, ko bodo politiki kakšno svojo šlamparijo skušal skrit pod tepih.              

Ja, pa kaj še. Ker so ga politiki srali, naj zdaj plačamo vsi.
To bi bila samo potuha politikom, da ga bodo lahko še naprej srali, ker narod itak vedno vse plača.

Da se to ne bi ponovilo in da bi v bodoče delali bolj odgovorno, bi morali odgovorne tudi sankcionirati.

Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #78 - 02.04.2004 at 12:41:42

Bardo_Thodol wrote on 02.04.2004 at 12:36:09:
To bi bila samo potuha politikom, da ga bodo lahko še naprej srali, ker narod itak vedno vse plača.

Da se to ne bi ponovilo in da bi v bodoče delali bolj odgovorno, bi morali odgovorne tudi sankcionirati.

ja kdo pa so odgovorni ...  ker če vzamem svoje gledanje odgovornosti bi od sedanjih politikov redkokateri padel v grupo "neodgovornih"
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #79 - 02.04.2004 at 12:44:09

sinjeoka wrote on 02.04.2004 at 12:41:42:
ja kdo pa so odgovorni ...  ker če vzamem svoje gledanje odgovornosti bi od sedanjih politikov redkokateri padel v grupo "neodgovornih"

Tisti s plakata  Cheesy

Ministra za kmetijstvo naprimer lahko obdolžimo za kaj drugega (za nore krave) , za "izbrisane" prav gotovo ne.
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega

Markomur
Reply #80 - 02.04.2004 at 13:10:33

Bardo_Thodol wrote on 02.04.2004 at 12:36:09:

Vzem to tko: politiki ga serjejo za naš denar po našem pooblastilu. Za svoje sranje so nam politično odgovrni, ne pa materialno (če se jim ne dolkaže kriminalna rabota). Torej mi njihova sranja moramo plačat, če ne sploh nimamo občutka, da serjejo po nas in če nimamo občutka da serjejo po nas ampak samo po nekomu drugemu, so nam čist v redu in se nam ne zdi potrebno pooblastil vzet. Zato nas  s tem  referendumom  hočjo prepričat, da zadnjih deset let sploh niso sral po nas ampak po enih tujcih, ki itak niso naši in naj si to njihovo sranje  lepo seb pripišejo. So za kaj takega staršno primerni, ker kot  tujci jim pooblastila za sranje po njih  ne morejo niti dat niti vzet.     Zato sem jest zato, da plačamo  vsi za v bistvu svoja  sranja in to fesjt, ker bolj higieničnega ukrepa si skor ni možno  omislit.
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #81 - 02.04.2004 at 13:21:30

titud wrote on 02.04.2004 at 13:10:33:
Zato nas  s tem  referendumom  hočjo prepričat, da zadnjih deset let sploh niso sral po nas ampak po enih tujcih, ki itak niso naši in naj si to njihovo sranje  lepo seb pripišejo. So za kaj takega staršno primerni, ker kot  tujci jim pooblastila za sranje po njih  ne morejo niti dat niti vzet.     Zato sem jest zato, da plačamo  vsi za v bistvu svoja  sranja in to fesjt, ker bolj higieničnega ukrepa si skor ni možno  omislit.  

Mene, pa verjetno veliko večino državljanov tudi,  niso prepričali, da ga niso srali.
Jaz na to gledam tako, da so politiki v naši službi. Mi smo njihovi delodajaci, oni so naši delojemalci in od nas izvoljeni na odgovorne naloge.

Če ga serjejo, kar se seveda tudi lahko zgodi, bi jih bilo treba odpustiti in jim ne več  dajati možnosti za nova sranja. Priložnost bi morali dati drugim, saj vendar ni nihče nenadomestljiv, oziroma svet.

V bolj barbarskih časih so take probleme reševali kar z obglavljanjem, danes, ko smo bolj civilizirani, bi bilo pa dovolj že, če bi jih odstranili z vseh pozicij javnega odločanja.

Plačali bomo pa itak vsi, vendar bi tako plačali manj pogosto in plačanja se ne bi ponavljala v nedogled.

Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #82 - 05.04.2004 at 10:49:30

Kakorkoli ste volili, okoli 70% je bilo PROTI.

Zanimiva fraza se mi sdi ko folk reče, da bodo volili za proti. Grin Grin
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #83 - 05.04.2004 at 11:00:13

Quote:
Kakorkoli ste volili, okoli 70% je bilo PROTI.

od kod pa tebi to?
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #84 - 05.04.2004 at 13:27:56

Zgleda da so v vladni koaliciji v knock-downu, kar se običajno potrdi tudi tako, da prizadeti ne zna več šteti.
Predsednik desusa je naprimer izjavil, da bo treba v zvezi z referendumi nujno nekaj narediti, saj je nesprejemljivo, da samo 10% ljudi odloča o pomembnih zadevah. (Če smo realni, o pomembnih zadevah v imenu ljudstva odloča še veliko manjši odstotek ljiudi)
Nekateri časopisi s prave linije (naprimer Večer) pa pišejo, da se je referenduma udeležila "samo slaba četrtina volilcev".

No ja, kakorkoli, na referendum je odšlo nekaj čez 31% ali 510.000 volilcev in  od teh 94,68%   tehničnega zakona ni podprlo.

Krivic in društvo izbrisanih so ful navdušeni, ker je bil po njihovem mnenju Bohinčev zakon za izbrisane katastrofalen in je prav, da je padel.

Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #85 - 05.04.2004 at 13:31:55

Bardo_Thodol wrote on 05.04.2004 at 13:27:56:
Zgleda da so v vladni koaliciji v knock-downu, kar se običajno potrdi tudi tako, da prizadeti ne zna več šteti.
Predsednik desusa je naprimer izjavil, da bo treba v zvezi z referendumi nujno nekaj narediti, saj je nesprejemljivo, da samo 10% ljudi odloča o pomembnih zadevah. (Če smo realni, o pomembnih zadevah v imenu ljudstva odloča še veliko manjši odstotek ljiudi)
Nekateri časopisi s prave linije (naprimer Večer) pa pišejo, da se je referenduma udeležila "samo slaba četrtina volilcev".

No ja, kakorkoli, na referendum je odšlo nekaj čez 31% ali 510.000 volilcev in  od teh 94,68%   tehničnega zakona ni podprlo.

Krivic in društvo izbrisanih so ful navdušeni, ker je bil po njihovem mnenju Bohinčev zakon za izbrisane katastrofalen in je prav, da je padel.

Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin

konec dober, vse dobro ....

Važno, da ni LOOSERJEV  Grin
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega

Markomur
Reply #86 - 05.04.2004 at 15:50:57

sinjeoka wrote on 05.04.2004 at 13:31:55:

Važno, da ni LOOSERJEV  Grin

Evo enga: titud  Embarrassed
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #87 - 06.04.2004 at 23:25:41

sinjeoka wrote on 05.04.2004 at 11:00:13:
od kod pa tebi to?

Od tašče. Nisem gledal, nisem poslušal, pa sem jo vprašal, ker je dnevnik gledala. Še dokaz več, da taščam ni za zaupat. Grin Grin
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

http://www.siol.net/novice/dRe: Bojkot referenduma
Reply #88 - 07.04.2004 at 08:28:01

sinjeoka wrote on 05.04.2004 at 13:31:55:

Pa je res  ???

Menda so ameriški časopisi povzel ...  8)
http://www.siol.net/novice/default.asp?site_id=1&page_id=2&article_id=1204040620...
da smo Slovenci  zelo ksenofobičen narod, ker naj bi kar 30 % ljudi bilo proti tujcem, skratka črne ovce ...  Roll Eyes
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #89 - 07.04.2004 at 08:33:45

Približno vem kako žurnalizem deluje ... po principu "rekla - kazala" ... če je eden izmed novinarjev, ki so delali povzetke v ameriškem časopisju sploh prebral odločbo Ustavnega sodišča in se vsaj malo poglobil v dogajanje in s tem aktiviral svoj puding v glavi ... grem takoj za čistilko, ker mi intelektualno delo očitno ni pisano na kožo

sicer pa, američani niso nobena referenca za varovanje človekovih pravic ...

vida wrote on 07.04.2004 at 08:28:01:
Pa je res  ???

Menda so ameriški časopisi povzel  8), da smo Slovenci  zelo ksenofobičen narod, ker naj bi kar 30 % ljudi bilo proti tujcem, skratka črne ovce ...  Roll Eyes

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7