titud wrote on 02.04.2004 at 13:10:33:Zato nas s tem referendumom hočjo prepričat, da zadnjih deset let sploh niso sral po nas ampak po enih tujcih, ki itak niso naši in naj si to njihovo sranje lepo seb pripišejo. So za kaj takega staršno primerni, ker kot tujci jim pooblastila za sranje po njih ne morejo niti dat niti vzet. Zato sem jest zato, da plačamo vsi za v bistvu svoja sranja in to fesjt, ker bolj higieničnega ukrepa si skor ni možno omislit.
Mene, pa verjetno veliko večino državljanov tudi, niso prepričali, da ga niso srali.
Jaz na to gledam tako, da so politiki v naši službi. Mi smo njihovi delodajaci, oni so naši delojemalci in od nas izvoljeni na odgovorne naloge.
Če ga serjejo, kar se seveda tudi lahko zgodi, bi jih bilo treba odpustiti in jim ne več dajati možnosti za nova sranja. Priložnost bi morali dati drugim, saj vendar ni nihče nenadomestljiv, oziroma svet.
V bolj barbarskih časih so take probleme reševali kar z obglavljanjem, danes, ko smo bolj civilizirani, bi bilo pa dovolj že, če bi jih odstranili z vseh pozicij javnega odločanja.
Plačali bomo pa itak vsi, vendar bi tako plačali manj pogosto in plačanja se ne bi ponavljala v nedogled.