Ježeštana Nena, no.
Ker si glih ti. OK. Glej kaj sem napisu. Dosledno preberi stavek za stavkom, ne nekaj iz konteksta ven trgat kot si ti to naredila. mal bom zarad razumevanja še dodal...
Gru Gru wrote on 08.04.2004 at 00:43:31:No človek, je mal višje razvito bitje in v mnogih plemenskih skupnostih je bilo to precej lepo urejeno, in samoumevno. Naštevat mi jih nabrž ni treba (afriška, indijanska, avstralska... blagor tistim ki sem jih pozabu!)
..., hitro pozabimo na enostavnost, simplnost, pač o tem kar v veliki meri tle forum išče in tava... Ljubezen, ljubiti in blahk blahk blahk....
škoda biti enostaven, če lohk začnemo zidat ograjo in pol se prepirat o tem ali je ograja celo KORISTNA.
Evo, kaj hočem povedat, da je dejstvo, da se precej tle po forumu klobasa o ljubezni, sprejemanjih, sočutjih, sam začutit jo je pa bolj malo, od tod meni blahk, blahk.... OK?
Sem pač smatral, da sem bil dovolj razumljiv, sploh z Berlinskim zidom, skafandri....
N. wrote on 08.04.2004 at 15:37:31:...pač pustiš mene, ki nisem poštekala... da živim kao v zmoti.
Ma kaki zmoti no srce, ne tok resno vsega si jemat k srcu no, lepo te prosim.
Quote:Ali te sin, ko mu rečeš, bodi tiho, on pa začne govoriti nekaj drugega, zato že ne razume? In ali razumeš ti njega. (Primer)
Sin itak nima prava glasanja. Je še presmrkav, da bi mi pamet solil.

(je pa dober učitelj mi, sploh zadnje cajte)
Ja res si nism mislu, da te bo tko zaribal,,, ajd sorči, se bom drugič potrudu bit bolj konkreten....
U glavnem sem hotu povedat, da bolj ko definiramo, določamo pravila, postavljamo meje, bolj je vse skup odtujeno.
A sam jest to opazim al kaj?