Quote:In zakaj bi naj bila nataliteta nujno nekaj pozitivnega? Oziroma, zakaj jo izsiljevat? Saj ne vemo, kaj pride drugo leto, čez 10 let?
Najlažje je tako izražat ogorčenje, oh, ah, kaj takega..., sploh se postavit na stran žrtve, spet v nezavedanju, da se v nekoga projeciramo, a ne? Treba je malo globje pogledat, ker stvari niso takšne kot se zdijo.
Men se zdi čist isto, če 30 im krajanom ne paše najbolj otroški živ žav, kot pa če ti ne premoreš še enega človeka v celoti sprejet zraven sebe (recimo, da ti gre na jetra, tako kot sedaj jaz

, ko sem v sebi en tak velik otrok).
Hočem rečt samo to, da velikokrat mi ne moremo razumet zakonov vesolja, da smo le igralci na velikanskem igrišču, in da nam niti ni dano da bi vedeli.
Morda bodo zaradi teh krajanov matere in otroci našli še ustreznejši prostor za bivanje, kjer bodo lahko v sožitju, ki ga potrebujejo in želijo.
WTF?
Ko se penzionerji borijo za višje penzione naj najprej pomislijo na to, kdo penzijone plačuje.
To ni zakon vesolja, ampak zakon egoizma, morda celo nevoščljivosti.
Imamo soseda - par, ki ni mogel imeti otrok, kljub temu, da sta si otroke blazno želela. Več kot deset let smo znjima shajali super, danes na stara leta sta postala tako žleht, da včasih ne verjamem svojim očem.
Čist primer ... živimo v zelo mirni ulici in mularija smo se od pamtiveka igrali, rolali, kolesarili po njej ... onadva toliko raje stopita "na gas" avtomobila, če vidita, da so otroci na cesti...
Da o rezanju žog, ki padejo na njuno travo ne - bi ...
aja pa še to ... otroci so otroci in odtraščajo;
odrasli, ki so ostali otročji so pa le lenobe, ki se ne potrudijo dovolj da bi odrasli ... živijo v coni udobja, da drugi morajo skrbeti zanje
prvih otrok nimam problemov sprejamat; z drugimi pa nočem imeti opravka, ker so agresorji