Ja nov dan, po včerajšnjem bum-začetku.
Dragi so-udeleženci topica zahvaljujem se vam, za podboro v vseh ozirih. Po "tehtnem" (iracionalnem) premisleku, je res fajn, da ne morem brisat in posegat v vaše poste, res nima veze, tko bo še bolj presekavalo. Sej zame je to vsekakor najboljše, ha ha ha.
Tudi cigareta nisem pokadil, le pozabu sem smajlije narisat...
Star12, tebi bi sporočil, da si postavljaj čim manj omejitev. Moja izkušnja s kadilci je precej bolj pozitivna kot z nekadilci - sorry, tko mi je življenje pokazalo. Dejstvo, je da so kadilci precej bolj strpen narod, he he he, in da ti lahko naštejem celo paleto primerov. En takih je naprimer, moja prva-zadnja udeležba na srečanju teozofov (duhovnežev) al karkoli so to že bili, v Gozd Martuljku kakih 10 let nazaj. Na prijetni jasici, je šotorišče, čez gozdiček pa prideš do Save dolinke, kjer se je zbirala kadilska srenja. In vsi udeleženci, razen zateženih proti-kadilcev, so priznali da so se na tem mestu (kofi-čik plac) odvijale najlepše, najtopllejše in najsrčnejše debate. Je velik nekadilcev hodilo zraven. Takih primerov je celo morje, tko da ti želim, da si dovoliš, sprejemat vse, ker s tem spoznavaš pestrost in raznolikost življenja, ljudi... Veš kajenje ne ubija ljudi, ljudi ubija odnos in nabijanje v glavo, da bodo zboleli. Poznam mnogo kadilcev, ki so kadili po 20-30 let pa so precej bolj kleni, kot marsikateri zagrizeni človek predan zdravju.
----
Nena, dogaja se, dogaja,,,

----
bp, ja ti si napisal O MOJ BOG...., kaj me zdaj smešno sprašuješ, kaj sem JEST mislil.
----
No aryan, da te mal u skrbi spravim, dons sem spal še manj... nekje od 2.30 do 5.30

.
Sem si ogledal en krasen lahkoten film, Ljubezen je zabavna zadeva, al neki podobnega z Jackom Nicholsonom v glavni vlogi, kjut filmček....

Me je prav na par mojih zadevic asociiral... ha ha ha...
Ja zjutrej so me kar hitro zbudili, tako da sem že pred šesto šibal na izvire. Danes so vode v letošnjem letu najvišje. Iz vseh izvirov bruha z vso silovitostjo. In sonce, se je prikazalo gor na pečinah že precej prej kot običajno.
Mejte se krasno.
Edi
Little Star: a ni krasno, da lahko vsak napiše svoje nadaljevanje....