Gru Gru wrote on 17.03.2004 at 09:50:40:No prvo kar bi delil z vami in utrdil v svojem delovanju, je to da sem prenehal kaditi s 1.marcem.
Sem se kar nekaj časa (v letih) ukvarjal s to igro in velikokrat podlegel. Tokrat sem v sebi začutil precej večjo moč, lahko bi rekel, da so bolj kot ne cigareti sami odpadli...
Me še kdaj pa kdaj stisne, da bi prižgal, pa sem ob tem spoznal še nekaj novega - Da si želim prižgat cigareto, ko nekaj v tistem trenutku v polnosti ne morem sprejet (čeprav sem takrat ko sem kadil, razlagal in tudi občutil užitek ob kajenju).
S prenehanjem kajenja, sem pridobil tudi na spancu, spim povprečno po 4 do 5 ur in sem precej bolj spočit in umirjen čez dan.
to je dobr, da si nehu kadit. zakaj rabis manj spat zdej? ker mas cistejso/mirnejso zavest. zdej lahko naprej nadaljujes se z opuscanjem drugih stvari, ki meglijo zavest, seveda tako, da istocasno sprejmes tudi aktivnosti, ki bistrijo/jasnijo zavest kot npr. :
Quote:Zjutraj si privoščim tudi enourne sprehode po naravi, ki me napolnijo z veseljem, enim posebnim mirom, in močjo za preživet dan.
to.
jaz bi ti predlagal se kaj drugega, ampak tist pride postopoma in v skladu s svobodno voljo.
Hari bol.