Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 ... 6
(Read 14874 times)
Gru Gru
YaBB Moderator
p

Edi  -  vsi mi smo metulji
17.03.2004 at 09:37:34

Tukaj odpiram svoj topic, kjer bom pisal, stvari ki se tičejo bolj "mene".

Spet kot že parkrat letos, se bom za izvornost ideje zahvalu Evi, ki je na poben način želela nekaj od mene Wink Smiley Wink ...

Tuki v svojem threadu si bom dovolil VSEMOGOČJE, ABSOLUTNOST, kar pomeni, da lahko vsak post, ki se bo tu nahajal, zbrišem, popravim ali karkoli naredim z njim.

So stvari, ki jih želim kdaj pa kdaj deliti tudi z vsemi vami, ker s tem tudi dobim večjo pestrost mnenj in uvidov.

Edi
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Re: Edi  -  vsi mi smo metulji
Reply #1 - 17.03.2004 at 09:49:18

no, to bo zanimiv vidt kam nekoga pripelje imitacija/oponasanje Boga.

ceprav sem ta film ze parkrat vidu, v njem nastopu in vem kaksen je konc, ga bom mogu vseen najbrz se ene parkrat pogledat, zato ker mi gledanje tega filma indirektno pomaga in sugerira naj si rajs kupim karto za ogled nekega drugega "slajsega" filma in si tud nekoc morda zazelim igrat kaksno majhno, stransko a vseeno pomembno vlogo.

Hari bol.
Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #2 - 17.03.2004 at 09:50:40

No prvo kar bi delil z vami in utrdil v svojem delovanju, je to da sem prenehal kaditi s 1.marcem.

Sem se kar nekaj časa (v letih) ukvarjal s to igro in velikokrat podlegel. Tokrat sem v sebi začutil precej večjo moč, lahko bi rekel, da so bolj kot ne cigareti sami odpadli...

Me še kdaj pa kdaj stisne, da bi prižgal, pa sem ob tem spoznal še nekaj novega - Da si želim prižgat cigareto, ko nekaj v tistem trenutku v polnosti ne morem sprejet (čeprav sem takrat ko sem kadil, razlagal in tudi občutil užitek ob kajenju).

S prenehanjem kajenja, sem pridobil tudi na spancu, spim povprečno po 4 do 5 ur in sem precej bolj spočit in umirjen čez dan.

Zjutraj si privoščim tudi enourne sprehode po naravi, ki me napolnijo z veseljem, enim posebnim mirom, in močjo za preživet dan.
Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #3 - 17.03.2004 at 09:53:31

Quote:
To si si pa res dal svobode Grin 8) Grin
Lahko mi tud kaj napišemo tu, če bomo tak začutli, al bi tu želel imeti neke vrste monolog, zgolj nadgrajevanje al pa razgrajevanje lastnih razmišljanj?

He he, kot vidiš sem tvoj in aryanov post pustil.

S tem kar sta pa quotala pa jasno kažeta vidva sama- vsak zase posebej, kaj vaju najbolj skrbi....

Grin Wink Grin Wink Grin

odgovor na tvoje vprašanje je skrit v prvem postu:

Quote:
...ker s tem tudi dobim večjo pestrost mnenj in uvidov.

seveda pišite, komentirajte, in se ne sekirajte, če bo kej zbrisano  Wink Grin Tongue
Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #4 - 17.03.2004 at 09:57:58

Quote:
Roll Eyes  kot da sem želela skriti svoje skrbi, al kaj.

Ajd.

vem da ne... sej sem ti smeškote spodi prilimal....

Ajd. Wink
Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #5 - 17.03.2004 at 09:58:40

Quote:
Roll Eyes  Eh... brezveze... na tak nacin niti ne želim bit del tvojega ego tripa.

DA NE?

Sej si že.
Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #6 - 17.03.2004 at 09:59:41

Quote:
Roll Eyes  Eh... brezveze... na tak način niti ne želim bit del tvojega ego tripa. Mislim, pa kaj, če se jasno kaj kaže. Hvala bogu, da se. Svašta. Sploh pa se to le tebi jasno kaže.

Svašta..... vidš kako gre lepo. Sprejemam en tvoj post, v že tretji obliki.....

Cheesy Wink Cheesy
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #7 - 17.03.2004 at 10:04:36

Gru Gru wrote on 17.03.2004 at 09:50:40:
No prvo kar bi delil z vami in utrdil v svojem delovanju, je to da sem prenehal kaditi s 1.marcem.

Sem se kar nekaj časa (v letih) ukvarjal s to igro in velikokrat podlegel. Tokrat sem v sebi začutil precej večjo moč, lahko bi rekel, da so bolj kot ne cigareti sami odpadli...

Me še kdaj pa kdaj stisne, da bi prižgal, pa sem ob tem spoznal še nekaj novega - Da si želim prižgat cigareto, ko nekaj v tistem trenutku v polnosti ne morem sprejet (čeprav sem takrat ko sem kadil, razlagal in tudi občutil užitek ob kajenju).

S prenehanjem kajenja, sem pridobil tudi na spancu, spim povprečno po 4 do 5 ur in sem precej bolj spočit in umirjen čez dan.

to je dobr, da si nehu kadit. zakaj rabis manj spat zdej? ker mas cistejso/mirnejso zavest. zdej lahko naprej nadaljujes se z opuscanjem drugih stvari, ki meglijo zavest, seveda tako, da istocasno sprejmes tudi aktivnosti, ki bistrijo/jasnijo zavest kot npr. :

Quote:
Zjutraj si privoščim tudi enourne sprehode po naravi, ki me napolnijo z veseljem, enim posebnim mirom, in močjo za preživet dan.

to.

jaz bi ti predlagal se kaj drugega, ampak tist pride postopoma in v skladu s svobodno voljo.

Hari bol.
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #8 - 17.03.2004 at 10:05:39

O moj bog ...
Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #9 - 17.03.2004 at 10:08:53

Quote:
Hari bol.

aryan srce, hvala za dobronamernost  Kiss

sej vema midva oba, bom prišel vprašat, zaenkrat je moj odgovor:

Hari Bol ---> Bol na Braču - al pa nekje ob vonju morja,

kar se spanja tiče, pa se ne silim in si dovolim da je tko kot pač je. Če se mi ne spi, ne spim, berem, al karkoli drugega,.... sam skrbi si ne delat!
Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #10 - 17.03.2004 at 10:11:12

Quote:
O moj bog ...

He, he, zdej si me pa presenetil, nisem si misli, da maš tako močno vero v svojega boga....
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #11 - 17.03.2004 at 10:24:24

Gru Gru wrote on 17.03.2004 at 10:08:53:
sam skrbi si ne delat!

mal si jih vseen, ker vsebinsko poznam dogajanje in konc tega filma. istocasno si jih pa tud ne, ker vcasih je tko, da nasvet in zgled nista dovolj (mocna), ampak le lastna izkusnja. od tam naprej pa gre pol lazje. vsak od nas individualnih dus ma svobodno voljo mislit/delovat, nima pa absolutne kontrole nad rezultati.

Hari bol.
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #12 - 17.03.2004 at 10:27:40

Torej, tole je en poseben topik, Edijev topik,  tukaj je Edi zakon. Jaz, Edi, tvoje pogoje spoštujem in jih sprejemem. Lahko ven seka Edi al pa egi, zgodi se tvoja volja! Pustimo metulja naj leti!

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #13 - 17.03.2004 at 10:36:29

Gru Gru wrote on 17.03.2004 at 09:37:34:
Tuki v svojem threadu si bom dovolil VSEMOGOČJE, ABSOLUTNOST, kar pomeni, da lahko vsak post, ki se bo tu nahajal, zbrišem, popravim ali karkoli naredim z njim.

Ni videt, da bi bil ti na tem z threadu moderator pa da lahko brkljaš po drugih postih razen po svojih. Tko zdej ti quotaš od litlstarke citate iz njenih postov, ki jih je sama brisala al pa si jih ti? Tle zna bit zbrke...  
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #14 - 17.03.2004 at 10:44:30

titud wrote on 17.03.2004 at 10:36:29:
Ni videt, da bi bil ti na tem z threadu moderator pa da lahko brkljaš po drugih postih razen po svojih. Tko zdej ti quotaš od litlstarke citate iz njenih postov, ki jih je sama brisala al pa si jih ti? Tle zna bit zbrke...  

a niste vi tule kao nek open sourcer varianta ... in kokr jest vem,. še niste zdefiniral kva to open sourcer je ...

tko da kokr vas jest štekam velja ... edino pravilo je, da pravil ni ... ker si jih niste postavili

... in ravno titud se je oglasil  Grin, kaj se sme pa kaj ne ... skupnih vrednot pa še niste dorekli  Grin  Grin  Grin

očitno sem imela takrat kar dober nos  Roll Eyes  Tongue
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 ... 6