Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 2465 times)
sonja
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Brazilski kamen
19.02.2004 at 17:38:45

Nikjer nisem zasledila nič otem,vendar iščem informacije-na trgu se je pojavila nova "zdavilna"stvar-brazilski(ali Perujski)kamen...V principu naj bi bil nekaj takega kot solna luč,le da solna luč učinkuje samo na dihalne poti,z sevanjem in podobnim ima zelo malo skupnega-tako mi je bilo razloženo,ne me držat za besedo Wink
Gre za to,da naj bi ta kamen resnično vplival na sevanje,na negativne energije v stanovanju in je tudi zelo lep na pogled,črn s srebrno oziroma roza notranjostjo,ki ima zelo močno energijo...Kamen je zelo drag,je pa stvar takšna,da ko sem bila v trgovini,kjer ima približno pet teh kamnov različnih velikosti,je mož po drugem obisku s težavo izjavil,da ga boli v prsih in tudi jaz sem imela rahel glavobol....
človek,ki se s to zadevo ukvarja,nama je rekel,da ima ta kamen ogromen pretok energije in da različno vpliva na ljudi Shocked
Prosim za vaše morebitne izkušnje?!
Back to top

IP Logged

Magla
adm

domišlija je pomembnejša
od znanja-Albert Einsten

SLO
Re: Brazilski kamen
Reply #1 - 24.03.2004 at 18:50:37

tko kot vsi kristali in vsi kamni imajo svojo frekvenco...

glede brazilskega nimam pojma sam glede glavobolov pa ti priporočam da se kamne redno - tedensko al pa vsaj mesecno cisti...

en način čiščenja je z voda
Back to top

nikoli ne smemo prenehati postavljati vprašanj-radovednost ima lasten razlog za svoj obstoj- začutimo lahko le globoko spoštovanje do skrivnosti večnosti-nikdar ne izgubite svete radovednosti-Einsten

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1