Quote:Imaš težave z drugimi faksi?

Glej, glej kot človek, zakaj niste za gradnjo? Vprašaj se.
Nestrpnost do drugih ver?
Neutemeljen strah pred, ..pred čim?
Ne da mi zmanjka argumentov in moj faks gor in dol, gledam kot človek, kot človek ki sprejemam drugega človeka, njegovo veroizpoved, njegovo različnost, to nas bogati.
Nisem musliman ne kristjan, ne pripadnik nobene druge religije, sem pa za njihovo enakopravnost.
Čisto preprosto.
Free your mind.
tvoj problem je v tem da so te zakodirali na binarno kodo, zato tudi ločuješ samo na tiste, ki so za in tiste, ki so proti,
jaz pač nisem binarna oseba, ker tudi življenje ni binarna zadeva
kar se mene tiče džamija (al naj bo ali ne, ali sem za ali ne) sploh ni moj problem, čeprav je ne bi hotel imeti pred svojo hišo in zato tudi razumem vse tiste, ki jih moti - razumem jih brez, da bi jih obtoževal, kar počneš ti
sistem je pač tak, da smo, vsaj načeloma, vsi enaki in zato mi je popolnoma vseeno ali džamija bo ali ne in kje bo (razen pred mojo hišo- striktno iz estetskih razlogov)
kot sem že večkrat napisal: jaz sploh ne vidim v čem je problem?
muslimani hočejo džamijo?
kupijo si naj zemljo, priskrbijo potrebna dovoljenja in zidajo - tako kot vsi ostali
če pa hočejo politične opcije delati mimo enakosti vseh in iz tega kovati politične točke potem je pa že druga jeba, katera pa se mene spet ne tiče,
(če hočejo musliji džamijo v Ljubljani bojo imeli več problemov kot, če bi jo postavljali kje drugje: tako je to)
dejstvo je, da so musliti že tu; dejstvo je, da molilnice že imajo; dejstvo je, da hočejo džamijo - naj jo imajo in imeli jo bojo
(dejstvo je tudi, da džamije pred mojim pragom ne bodo zidali)
in ko govoriš o enakopravnosti, vedi, da enakopravnost pomeni samo enakost pred zakonom (to in nič drugega)
uživaj!