Quote: Napisal sem da so mi te tvoje in tvojim podobne finte, nacional finte sem napisal, finte glede narodov, držav in ta shit ki se ga eni z vsemi štirimi oklepajo - brezveze. No, napisal sem da so mi en velik shit!
Vsi skupaj smo isti, na tam istem lepem plavem planetu.
-------
Exorcist, pa če ti in podobni, zazidate zid po mejah naše države, ko vseeno čez toliko in toliko let ne bo več Slovencev. Ker pač se nas manj rodi kot pa umre. Preprosto.
In težko boš kaj obrnil v tej smeri, ti
LP
zanimivo...kaj takega lahko slišiš le v Sloveniji...
in čedalje bolj verjamem Rugljevemu govorjenju...da so slovenski moški pičkice...če se seveda vzame povprečje
...enkrat sem na tem forumu že pisala o tem, da zahodna civilizacija temelji na treh stebrih..krščanskih vrednotah, antičnih predpostavkah logike in estetike, ter rimskem pravu...
..in vas je bilo kar nekaj, ki se skočili v luft zoper krščanske vrednote...ecco tule imate odličen primer tega...
...če me kdo udari na levo lice mu nastavi še desno...take miselnosti ne boš našel pri nobenem muslimanu...in to je tudi eden izmed razlogov zakaj njihovo kulturo zelo spoštujem... pri nas smo izgubili občutek za pripadnost in občutek za samoohranitev...
...pa tako, da ne bi spet postavljali naše velike avtoritete Evrope za zgled, pri njih občutek za samoohranitev odlično deluje...in ga znajo zelo subtilno izvajat...mi slovenceljni pa seveda počepnemo, ker se bojimo bit ksenofobi...
dajte prosim pogledat našo zgodovino...edini genocid, ki smo ga izvedli je bil genocid samih nad sabo... že to pove dosti...
pa še za kontemplacijo kr_enmu, tudi ti zavračaš v sebi krščanske vrednote...seveda pa je zanikanje eno, kaj pa dejansko počneš je pa nekaj drugega...krščanarji ljubijo svoje sovražnike

, muslimani jih pa pobijajo in spreobračajo
.... a je potem debata o tem katera kultura bo na koncu zmagala sploh relevantna...