Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12
(Read 34057 times)
David
Ex Member

Re: Večer - džamija
Reply #105 - 15.02.2004 at 22:12:43

hmm, teroristi iz EU držav pa še muslimani povrhu a?   Iz tega ven sem te vprašal - če te je strah?  
Posebej po vsej tej propagandi proti muslimanom, kjer je vsak terorist musliman in vsak musliman terorist.

hmm, a sem kje omenjal te tvoje termine?      
Napisal sem da so mi te tvoje in tvojim podobne finte, nacional finte   sem napisal, finte glede narodov, držav in ta shit ki se ga eni z vsemi štirimi oklepajo - brezveze. No, napisal sem da so mi en velik shit!
Vsi skupaj smo isti, na tam istem lepem plavem planetu.  

-------
Exorcist, pa če ti in podobni, zazidate zid po mejah naše države, ko vseeno čez toliko in toliko let ne bo več Slovencev. Ker pač se nas manj rodi kot pa umre. Preprosto.  
In težko boš kaj obrnil v tej smeri, ti  Wink

LP
Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #106 - 15.02.2004 at 22:24:23

Andres wrote on 15.02.2004 at 14:03:38:
Te ney!

A ni zanimivo, da se islamska nedemokratičnost izkazuje s služenjem nečemu kar je demokratično?

Andres

kje?

kdaj?

kako?

uživaj!
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #107 - 15.02.2004 at 22:34:58

Quote:
Grin
hmm, teroristi iz EU držav pa še muslimani povrhu a?   Iz tega ven sem te vprašal - če te je strah?
Posebej po vsej tej propagandi proti muslimanom, kjer je vsak terorist musliman in vsak musliman terorist.

Grin  Grin  Grin
hmm, a sem kje omenjal te tvoje termine? www.gape.org/sonce/svetpogovorov/vzivo/chat/images/smilies/kopfkratz2.gif    
Napisal sem da so mi te tvoje in tvojim podobne finte, nacional finte   sem napisal, finte glede narodov, držav in ta shit ki se ga eni z vsemi štirimi oklepajo - brezveze. No, napisal sem da so mi en velik shit!
Vsi skupaj smo isti, na tam istem lepem plavem planetu.  Wink

----------

Exorcist, pa če ti in podobni, zazidate zid po mejah naše države, ko vseeno čez toliko in toliko let ne bo več Slovencev. Ker pač se nas manj rodi kot pa umre. Preprosto.  

Si lahko bolj spcifičen, žal nisem razumel ma nič, kar nekaj povezuješ, česar nisem nikoli dejal.... Kaj si hotel povedati?
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #108 - 15.02.2004 at 22:37:27

Verjamem ja  Grin
In kaj ti ni jasno?
Grin

Quote:

-------

LP

Se nanaša na ta tvoj tekst če ti malo pomagam:
"imajo muslimani največji prirastek od vseh tujcev v Sloveniji. To pomeni, če jih je danes recimo 50.000, jih bo čez 10 let 100.000, čez 20 let 200.000, čez 100 let pa bomo sami Slovenci manjšina v svoji lastni državi, če nas bo še kaj ostalo."
Back to top

IP Logged

MP3CE
3

Om sai ram
Ilirska Bistrica
Reply #109 - 15.02.2004 at 23:14:37

b5 wrote on 12.02.2004 at 23:43:49:
Nevem zakaj bi morala biti ena velika džamija v Ljubljani.
Namenu prav lepo zadostuje večje število molilnic pa mestu (če jih je premalo naj dodajo še kakšno). Arhitekturno in zgodovinsko se pač ne vklapa v ta prostor. Če pa že bi postavili džamijo, moramo postaviti ali vsaj omogočiti prostor še za vse preostale religije, ki še nimajo svoje cerkve, džamije...

In sicer če smo prepustili referendomu, zapiralni čas in izbrisane, naj o tem na referendumu odločajo Ljubljančani, saj bodo oni živeli z džamijo in z vsem kar prinese.

Neresni del: Čist enostavno zato, ker je đamija cool. Mel bojo ful dobro čajnico tm. Če mene vprašaš, sem takoj za Grin Grin Grin

Resni del: Kaj si želi nekdo, v našem primeru muslimani, je njihova ustavna pravica, dokler ne posega v naše pravice. In kot vem, nikjer v ustavi ni zapisana pravica do zaplankanosti. Je pa zapisana pravica do svobode veroizpovedi, in če so se muslimani v Sloveniji odločili, da bodo zgradili objekt, ki bo primeren za njihovo veroizpoved, in jo bodo financirali sami in ob tem plačali še vsa gradbena dovoljenja in zemljiške prispevke, je to njihova ustavna pravica, o kateri nekdo drugi sploh nima pravice odločati.
Drugače smo na istem, kot če bi ženske odločale o tem, da se moškim secka thingy.
Back to top

Kdor ne poha ni Slovenc...

IP Logged

b5
4

not all shadows are cast
by light...
Medvode
Reply #110 - 16.02.2004 at 00:42:24

MP3CE wrote on 15.02.2004 at 23:14:37:
....
Drugače smo na istem, kot če bi ženske odločale o tem, da se moškim secka thingy.

samo, da si ne boš ustavo tud tle kje preveč široko razlagal. Shocked

Kar pa se tiče svobodne izpovedi vere, dobro poglej ustavo. V to ne sodi gradnja MEGALOMANSKIH objektov.

Back to top

WWW WWW b5er_svn  
IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #111 - 16.02.2004 at 03:52:02

Jaz pa predlagam tole.

Vse cerkve porušit in zgradite samo eno veliko ĐAMIJO.
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #112 - 16.02.2004 at 08:27:13

Quote:

Vsi skupaj smo isti, na tam istem lepem plavem planetu.  

-------

LP

zanimivo...kaj takega lahko slišiš le v Sloveniji...

in čedalje bolj verjamem Rugljevemu govorjenju...da so slovenski moški pičkice...če se seveda vzame povprečje

...enkrat sem na tem forumu že pisala o tem, da zahodna civilizacija temelji na treh stebrih..krščanskih vrednotah, antičnih predpostavkah logike in estetike, ter rimskem pravu...

..in vas je bilo kar nekaj, ki se skočili v luft zoper krščanske vrednote...ecco tule imate odličen primer tega...

...če me kdo udari na levo lice mu nastavi še desno...take miselnosti ne boš našel pri nobenem muslimanu...in to je tudi eden izmed razlogov zakaj njihovo kulturo zelo spoštujem... pri nas smo izgubili občutek za pripadnost in  občutek za samoohranitev...

...pa tako, da ne bi spet postavljali naše velike avtoritete Evrope za zgled, pri njih občutek za samoohranitev odlično deluje...in ga znajo zelo subtilno izvajat...mi slovenceljni pa seveda počepnemo, ker se bojimo bit ksenofobi...

dajte prosim pogledat našo zgodovino...edini genocid, ki smo ga izvedli je bil genocid samih nad sabo... že to pove dosti...

pa še za kontemplacijo  kr_enmu, tudi ti zavračaš v sebi krščanske vrednote...seveda pa je zanikanje eno, kaj pa dejansko počneš je pa nekaj drugega...krščanarji ljubijo svoje sovražnike  Wink, muslimani jih pa pobijajo in spreobračajo
.... a je potem debata o tem katera kultura bo na koncu zmagala sploh relevantna...

Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #113 - 16.02.2004 at 08:52:04

Sinjeoka, in kaj tebi tu seka?

Podnapisi? OK.
Napisal sem na to, ko exo razlaga koliko bo drugih včez toliko in toliko let nas pa pač manj. Nataliteta pač. Ja in?

In, da so mi neke finte glede držav, mej, narodov, in sem to poimenoval nacional finte,  en velik shit ker smo vsi a la bratje in sestre na istem planetu.
Ja in?

huh, svašta, eni so že navsezgodaj nasajeni, c c c
Grin
Peace  Wink
Smiley

LP
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #114 - 16.02.2004 at 09:05:43

Quote:
Sinjeoka, in kaj tebi tu seka?

Podnapisi? OK.
Napisal sem na to, ko exo razlaga koliko bo drugih včez toliko in toliko let nas pa pač manj. Nataliteta pač. Ja in?

In, da so mi neke finte glede držav, mej, narodov en, in sem to poimenoval nacional finte,  velik shit ker smo vsi a la bratje in sestre na istem planetu.
Ja in?

huh, svašta, eni so že navsezgodaj nasajeni, c c c
Grin
Peace  Wink
Smiley

LP

in jaz sem skomentirala tvoj attitude...zakaj ravno ti...ker sem imela možnost videti, kako delujejo tvoji samoobrambni mehnaizmi, ob neki drugi priliki ne tako dolgo nazaj

Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #115 - 16.02.2004 at 09:11:53

Lahko se ti samo nasmejim, in to iz srca  Grin  Grin  Grin

Lepo da poveš iz kakšnih vzrokov pišeš poste, zanimivo, ker si enkrat prej videla moje obrambne mehanizme?  Grin

Svašta  Grin

No, uživaj v dejanjih  Wink

LP, David

Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #116 - 16.02.2004 at 09:14:58

Quote:
Lahko se ti samo nasmejim, in to iz srca  Grin  Grin  Grin

Lepo da poveš iz kakšnih vzrokov pišeš poste, zanimivo, ker si enkrat prej videla moje obrambne mehanizme?  Grin

Svašta  Grin

No, uživaj v dejanjih  Wink

LP, David

Lepo, da imaš razlog za smeh  Wink, a ne  Grin  Grin  Grin

Back to top

IP Logged

vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #117 - 16.02.2004 at 09:20:44

Quote:
Nataliteta. Ja ej, tako pač je, mnogi so že, in mnogi še bodo, izginili. Ja in? Neke nacional finte so mi že iz tega in tudi iz drugih vzrokov en velik shit.

Tako pač je ...??? ??? ???

Nič ni kar tako pač je ... Shocked  

Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #118 - 16.02.2004 at 09:26:23

sinjeoka wrote on 16.02.2004 at 09:14:58:
Lepo, da imaš razlog za smeh  Wink, a ne  Grin  Grin  Grin

Grin Res je.

vida wrote on 16.02.2004 at 09:20:44:
Tako pač je ...??? ??? ???

Nič ni kar tako pač je ... Shocked  

V tem primeru mislim da ja, tako pač je, umre nas več kot se nas rodi.
Ja, vzroki in to, če misliš to s tem da nič ni kar  - tako pač je,  seveda so, samo to ne spremeni dejstva.

No, debata je (bila) o džamiji.  Jaz sem za.
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #119 - 16.02.2004 at 09:32:04

Quote:

V tem primeru mislim da ja, tako pač je, umre nas več kot se nas rodi.
Ja, vzroki in to, če misliš to s tem da nič ni kar  - tako pač je,  seveda so, samo to ne spremeni dejstva.

No, debata je (bila) o džamiji.  Jaz sem za.

In nataliteta je zadnje na kar imaš, imam , imamo vpliv, a ne?
Grin  Grin  Grin  Grin  Grin

Prosim, daj preberi moj prvi post na katerega si se začel usajat še 1x,

ker bi ga lahko direkt copy pastala
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12