Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 6263 times)
m
5
p

Re: Slovo Exorcista
Reply #15 - 29.12.2003 at 12:35:10

Exo, ne hodi, ostani... Wink
(čist iskreno mislim Smiley )
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

LittleStar
Ex Member

Reply #16 - 29.12.2003 at 12:38:59

m wrote on 29.12.2003 at 12:35:10:
Exo, ne hodi, ostani... Wink
(čist iskreno mislim Smiley )

[size=0,1]Ma ja exo, men je zdaj mi je ful krivo, ko sem rekla, da mi greš na živce Embarrassed Kiss Saj veš, da nisem mislila tebe, ampak samo moj ego.
[/size] Saj boš..., sem mela sama že tud izpade Wink
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #17 - 01.01.2004 at 13:25:23

X wrote on 27.12.2003 at 15:14:22:
Brez skrbi, vrnil se bo.

Saj veš kako pravijo, zarečenega kruha se največ poje.

Samson wrote on 27.12.2003 at 17:49:14:
He, kreden, v veliki zmoti si. Kaj kmalu bo spet nazaj. Ta moj simpatični Exorcist se vedno znova vrača celo tja, odkoder so ga dobesedno napodili. Se je pa po različnih forumih že nekajkrat poslavljal, pa se vedno znova vrne, pogosto seveda pod drugim imenom. Zato bi me čudilo, da bi pa tokrat vzdržal skušnjavo, ki ga verjetno že ta hip muči, da bi se vrnil. Wink

Preprosto prepričan sem, da se bo vrnil. Če bi bil tak letni čas, bi posumil, da so ga le tako močno opikale čebele, tako pa mislim, da ga bolj kolje moralni maček, ker je na področju duhovnega prav vse pomešal in se prav nič več ne znajde. Osebno mu dam prav: Skrajni čas je, da se uredi, kajti tako ne more naprej dozorevati. Držim pesti zanj!

Ho, Samson! Si prebiral Nostradamusove prerokbe, da si napovedal mojo vrnitev - cameback? Evo me, sem že nazaj, ampak nimam ne moralnega niti silvestrskega mačka, čeprav sem bil pri kolegu v Slovenskih goricah, kjer se je konzumirala tudi šmarnica, baje je boljša kot Jezusova kri, pa odžeja dobro. Vse kar se ti zna zgoditi, je neprijetnost, da te zaradi metanola malo nazaj nosi, po domače, imaš težave z ravnotežjem, posebaj, če je strmina.  Grin

Vrnil sem se drugim na ljubo, nikakor pa ne sebi, to bi bilo egoistično, nisem te mogel samega pustiti med barakudami, te živega oderejo, saj veš, da tile Gape forumaši kaj hitro skrenejo s prave poti, pa jih je stalno treba upozarjati in usmerjati, ko malega otroka, da ne skrenejo s prave poti.

Opazoval sem te pri blagoslovitvi kapelice v svojem rodnem kraju. Dobro vihtiš kropilnik, si kaj vadil prej, ali pa ima žegnana voda svojo moč, tista, ki sta jo prej z župnikom pred blagoslovitvijo malo srknila?

Quote:
[size=0,1]Ma ja exo, men je zdaj mi je ful krivo, ko sem rekla, da mi greš na živce Embarrassed Kiss Saj veš, da nisem mislila tebe, ampak samo moj ego.
[/size] Saj boš..., sem mela sama že tud izpade Wink

Hm, ne vem, od kod pa tebi, da si me užalila in da sem zaradi tebe malce pavziral in zapostavljal ter zanemarjal nežnejši spol na forumu, ki se mu je kolcalo po meni? Osebno nisem nikoli užaljen, sploh pa ne, da bi kuhal mulo, ker je zelo žilava, jo je težko skuhat, trdno pečene pa še nisem poskusil kakšnega okusa je. Sploh se ne spomnim, da bi v konfrontacijah karkoli rekla o meni, pa četudi, nič zato, se me te tračovske stvari ne dotaknejo, je pa res, da si včasih zaslužim kakšo zaušnico, ko sem poreden fant.  Grin

Odšel sem preprosto zaradi duhovnega mrtvila, pa tudi razočaranja, da nisem našel tega kar sem iskal, verjetno nikoli ne bom, ne v Jezusu, ne v Budi, ne v indijskih mojstrih, ne v reinkarnaciji, ne v ničem.  Lips Sealed

Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #18 - 01.01.2004 at 13:37:34

kaj pa v sebi?  Roll Eyes

Kiss
Back to top

IP Logged

Lance
Ex Member

Reply #19 - 01.01.2004 at 13:37:44

exorcist wrote on 01.01.2004 at 13:25:23:
Vrnil sem se drugim na ljubo, nikakor pa ne sebi, to bi bilo egoistično, nisem te mogel samega pustiti med barakudami, te živega oderejo, saj veš, da tile Gape forumaši kaj hitro skrenejo s prave poti, pa jih je stalno treba upozarjati in usmerjati, ko malega otroka, da ne skrenejo s prave poti.

Odšel sem preprosto zaradi duhovnega mrtvila, pa tudi razočaranja, da nisem našel tega kar sem iskal, verjetno nikoli ne bom, ne v Jezusu, ne v Budi, ne v indijskih mojstrih, ne v reinkarnaciji, ne v ničem.  Lips Sealed

Grin Grin Grin - nanaša se na 1. replayan odstavek

nasvet: poskusi pri guruju Stephen Hawkinsu. Mogoče pa je on pravi človek za tebe, ki bo znal odgovoriti na tvoja vprašanja. - nanaša se na 2. odstavek.  Grin Grin

Exo, srečno pa zdravo pa da ti ena prava v roke uleti oz. obratno.  Wink
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #20 - 01.01.2004 at 13:42:42

huuudo  Shocked  Lips Sealed
Back to top

IP Logged