Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 4302 times)
exorcist
Ex Member

Zakaj se punčke rade gugajo?
26.11.2003 at 18:34:24

...
Grin
Back to top

IP Logged

Amstel
5
p

Re: Zakaj se punčke rade gugajo?
Reply #1 - 26.11.2003 at 20:30:59

Sick.
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #2 - 26.11.2003 at 21:36:37

Amstel wrote on 26.11.2003 at 20:30:59:
Sick.

Gugalnica, Amstel, se ne gugaš rada?
Grin
Back to top

IP Logged

Mrs._Matka
Ex Member

Reply #3 - 17.01.2004 at 19:41:15

To, kar je bilo na tej sliki, to pa mi je res postalo slabo... mislim, fuj in fej. Jz ne vem, kako lahko prilepiš tole slikco sem, kaj ti ni blo slabo, ko si jo videl? Meni je postalo full. Se strinjam z Amstel. "Sick"  Embarrassed  Undecided

Lp, Kiss
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #4 - 17.01.2004 at 20:27:28

Quote:
To, kar je bilo na tej sliki, to pa mi je res postalo slabo... mislim, fuj in fej. Jz ne vem, kako lahko prilepiš tole slikco sem, kaj ti ni blo slabo, ko si jo videl? Meni je postalo full. Se strinjam z Amstel. "Sick"  Embarrassed  Undecided
Lp, Kiss

Ha, ha, ja poglej Michael Jackson ima tudi rad takšne stvarce, samo moškega spola.  Grin
Back to top

IP Logged

Mrs._Matka
Ex Member

Reply #5 - 17.01.2004 at 21:01:25

Sj ni nujno da je Michael Jackson pedofil. Tega še niso dokazali!!! To so samo govorice. Jaz tem govoricam, žal, ne verjamem... in ne more bit pedofil, če pa ima otroka. Mislim da ne samo enega, mislim da ima dva. Ne morš kar tak rečt. Wink

Lp, Kiss
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #6 - 18.01.2004 at 15:30:35

Quote:
Sj ni nujno da je Michael Jackson pedofil. Tega še niso dokazali!!! To so samo govorice. Jaz tem govoricam, žal, ne verjamem... in ne more bit pedofil, če pa ima otroka. Mislim da ne samo enega, mislim da ima dva. Ne morš kar tak rečt. Wink

Lp, Kiss

Veš koliko indicov kaže na to, da je pederast. Kaj misliš, zakaj ima najboljše odvetnike v državi, zakaj so ti že pred leti nazaj, ko je prišel njegov prvi "spodrsljaj" v javnost, ko naj bi spolno zlorabil nekega otroka, katerih starši so dobili 2 milijona dolarjev odškodnine, da so molčali. Kdo pa ne bi bil tiho za to vsoto? Čemu je izplačal to bajno vsoto, če je bil domnevno nedolžen, saj to je pomenilo, da je delno priznal krivdo in se je požvižgal na ugled kar tako brezveze? Ta otrok je psihiatru povedal izrecne dedajle, kaj je Jacko z njim počel. Misliš, da si je otrok vse skupaj izmislil? Otroci ne lažejo, tudi fantazija jih ne dotera do te točke, da bi natančno opisovali zgradbo oziroma anatomijo moškega "spolnega rodila". Nakar pa se je na hitro še poročil z Elvisovo hčerko, da je vse zatuškal, da si je popravil svoj renome, šlo je za krinko, da naivnim množicam zabriše oči, češ da poročeni heteroseksualni moški že ne spi z otroki. Tu je sedaj samo vprašanje, koliko milijončkov je dobila vstran Lisa Marie Presley, da je navidezno pristala na zvezo in poročila z njim, verjetno je šla vsota zopet v milijone. Šlo je le za ukano, ki so jo skovali njegovi odlični odvetniki, da so ga zopet potegnili iz dreka in mu povrnili ugled.

Ta človek ni zdrav v glavi, saj če si gledala interview z njim, katerega glavni moderator je bil angleški novinar indijskega rodu, si si lahko na lastne oči videla in čula kdo dejansko je ta freak, ki je imel preko 25 plastičnih operacij in je vse gladko zanikal, češ da ima neko kožno bolezen. Sedaj ni belec niti črnec, ampak izvenzemeljska spaka. Verjetno je bil sam zlorabljen v otroštvu; da se fizično nad njim izživljal njegov sadistični oče, je sam priznal. Menim pa, da ga je tudi spolno zlorabil.

Meni je jasno, da je Michael izvrsten pevec, pravi mojster popa, ampak njegova zvezda je že zdavnaj ugasnila. Jacko je nedvomno pedofil.
Back to top

IP Logged

Mrs._Matka
Ex Member

Reply #7 - 18.01.2004 at 17:29:27

Hja, to ni res... res pa da je plačeval odškodnino pa to, ker so drugi lagali. Michael Jackson ni pedofil! Prepričana sem, da so starši tistega otroka nalagali, da bo dobil kaj jaz vem kaj vse, če bo rekel to pa to...  to sem nekje slišala, v eni odaji al kje že...

Pa ne mi rečt, da otroci ne lažejo! Moja 10-letna hčerka tudi laže! Pa je tega nisem učila. Tudi njen oče, ki ima zdaj svoje otroke, je tega ni učil. Čeprav sem samohranilka, tega svojega otroka nisem učila! Pa mojo hčerko vedno dobim na laži... tudi če se gre za večje laži, ki pa jih sedaj nebi omenjala.

Pa Michael Jackson ima svoja dva otroka. Ne more biti pedofil. Ker ni! Res, da sem od njega fan, ampak ne verjamem govoricam. Po tvojem postu sklepam, da jim. Če tudi je pedofil (kar ni) še ima vseeno dobre pesmi! In ne moreš potem reči, da ni več človek! Človek je in vedno bo.

A bi prosim spremenila temo, ker mi ni preveč všeč pri srcu, ko govorim o njem... raje se spet posvtiva o tvoji temi...

Lp, Kiss
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #8 - 18.01.2004 at 19:37:04

Quote:
Hja, to ni res... res pa da je plačeval odškodnino pa to, ker so drugi lagali. Michael Jackson ni pedofil! Prepričana sem, da so starši tistega otroka nalagali, da bo dobil kaj jaz vem kaj vse, če bo rekel to pa to...  to sem nekje slišala, v eni odaji al kje že...

Pa ne mi rečt, da otroci ne lažejo! Moja 10-letna hčerka tudi laže! Pa je tega nisem učila. Tudi njen oče, ki ima zdaj svoje otroke, je tega ni učil. Čeprav sem samohranilka, tega svojega otroka nisem učila! Pa mojo hčerko vedno dobim na laži... tudi če se gre za večje laži, ki pa jih sedaj nebi omenjala.

Pa Michael Jackson ima svoja dva otroka. Ne more biti pedofil. Ker ni! Res, da sem od njega fan, ampak ne verjamem govoricam. Po tvojem postu sklepam, da jim. Če tudi je pedofil (kar ni) še ima vseeno dobre pesmi! In ne moreš potem reči, da ni več človek! Človek je in vedno bo.

A bi prosim spremenila temo, ker mi ni preveč všeč pri srcu, ko govorim o njem... raje se spet posvtiva o tvoji temi...

Lp, Kiss

Njegova kariera drvi proti neizbežnemu zatonu, bi jaz rekel, kar se delno tudi odraža v teh aferah z otroki, saj kakorkoli obneš zadevo, en štiridesetletni moški pri zdravi presoji nikakor ne sme dovoliti, še na kraj pameti mu ne sme priti, da bi spal z malo deco v isti postelji, ko pa ima graščino, kjer lahko prenočujejo gostje. V redu, do neke meje se še da tolerirati njegovo početje, če zamižimo na eno oko in verjamemo v njegovo "dobroto", ampak sila bizarno je, zakaj preferira, daje prednost fantekom in ne punčkam? So mu fantki ljubši, le čemu? Saj veš kako pravijo, kjer je dim, tam je tudi ogenj. Bi ti dala svojega otroka, punčko ali fantka pod okrilje in protektorat nekemu tujcu, da bi spala skupaj v isti postelji, je to normalno?

Veš, čeprav izgleda Michael zelo mil, miren in miroljuben človek, ki še muhi ne bi skrivil lasu, mi ne vemo, kaj se dejansko dogaja v njegovi duševnosti, psihi, kdo sploh je ta človek? Poznamo ga takšnega, kot nam ga servirajo mediji, ki gradijo na njegovem imidžu in so ga sproducirali, da smo takšnega, kot je, tudi sprejeli. Po moje on igra dvojno vlogo, v otroštvu je bil žrtev, fizični in spolno zlorabljen, sedaj pa se je sam v odrasli dobi prelevil v storilca, v zver, kakršen je bil njegov oče. Z njim ne more biti nekaj v redu, ko reče, da je imel samo eno plastično operacijo, in sicer pri korekciji nosu, in da je poslal "belec" zaradi kožne bolezni. Ej, halo?!?

Ujujuj, koliko pa je star očka tvojega otroka? Poročen, 10-20 let starejši, že prej je imel deco, še preden si bila noseča, te izkoristil, na koncu pa pustil? Ali pa ni bilo nič tako ekstremnega? (na to vprašanje ti ni treba odgovarjati, če se ti zdi preveč provukativno in preosebno) Kaj si misliš o tem topiku - http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=spolnost;action=display;num=10740...

Ti lahko govoriš iz svojih izkušenj, brez da blefiraš kot ostali. Verjetno bi se strinjala z mano, kajneda?
Back to top

IP Logged

Mrs._Matka
Ex Member

Reply #9 - 18.01.2004 at 20:34:23

Glej, ne bom ti pisala o mojem življenju... pa niti se te ne tiče! Toliko pripomb o tebi sem slišala, da raje neb zaj o tem. Saj nimam nič proti tebi... nasprotno!

Lp, Kiss
Back to top

IP Logged

Mrs._Matka
Ex Member

Reply #10 - 18.01.2004 at 20:36:39

kar se pa tiče glede tistega posta, na to pa raje nebi komentirala...  Embarrassed

Lp, Kiss
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #11 - 18.01.2004 at 20:37:20

Quote:
Glej, ne bom ti pisala o mojem življenju... pa niti se te ne tiče! Toliko pripomb o tebi sem slišala, da raje neb zaj o tem. Saj nimam nič proti tebi... nasprotno!

Lp, Kiss

Razumem, bi pa me zanimalo kaj si misliš o tistem topiko - Spolnost pri 14?  Wink
Back to top

IP Logged

Mrs._Matka
Ex Member

Reply #12 - 18.01.2004 at 20:54:36

mislim, da pri spolonosti pri 14-ih letih, to je še res premlado. Otrici pri 14-ih letih, pa še res nebi smeli imet spolnih odnosov... upam da jih nimajo...

Lp, Kiss
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #13 - 18.01.2004 at 21:04:30

Quote:
mislim, da pri spolonosti pri 14-ih letih, to je še res premlado. Otrici pri 14-ih letih, pa še res nebi smeli imet spolnih odnosov... upam da jih nimajo...

Lp, Kiss

Evo, eno mirno, pametno dekle, ki se strinja z Exorcistom. Kako to, da se z mano strinjaš?  Grin

PS: No, saj pametni moramo skup držat, čeprav se nihče z nami ne strinja, kajneda?  Grin
Back to top

IP Logged

Lilith
Ex Member

Reply #14 - 19.01.2004 at 08:45:33

Quote:
in ne more bit pedofil, če pa ima otroka.
Lp, Kiss

Od kdaj se pa eno z drugim izključuje? Pa še koliko je pedofilije v smislu incesta v družini!
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2