Quote:Hja, to ni res... res pa da je plačeval odškodnino pa to, ker so drugi lagali. Michael Jackson ni pedofil! Prepričana sem, da so starši tistega otroka nalagali, da bo dobil kaj jaz vem kaj vse, če bo rekel to pa to... to sem nekje slišala, v eni odaji al kje že...
Pa ne mi rečt, da otroci ne lažejo! Moja 10-letna hčerka tudi laže! Pa je tega nisem učila. Tudi njen oče, ki ima zdaj svoje otroke, je tega ni učil. Čeprav sem samohranilka, tega svojega otroka nisem učila! Pa mojo hčerko vedno dobim na laži... tudi če se gre za večje laži, ki pa jih sedaj nebi omenjala.
Pa Michael Jackson ima svoja dva otroka. Ne more biti pedofil. Ker ni! Res, da sem od njega fan, ampak ne verjamem govoricam. Po tvojem postu sklepam, da jim. Če tudi je pedofil (kar ni) še ima vseeno dobre pesmi! In ne moreš potem reči, da ni več človek! Človek je in vedno bo.
A bi prosim spremenila temo, ker mi ni preveč všeč pri srcu, ko govorim o njem... raje se spet posvtiva o tvoji temi...
Lp,
Njegova kariera drvi proti neizbežnemu zatonu, bi jaz rekel, kar se delno tudi odraža v teh aferah z otroki, saj kakorkoli obneš zadevo, en štiridesetletni moški pri zdravi presoji nikakor ne sme dovoliti, še na kraj pameti mu ne sme priti, da bi spal z malo deco v isti postelji, ko pa ima graščino, kjer lahko prenočujejo gostje. V redu, do neke meje se še da tolerirati njegovo početje, če zamižimo na eno oko in verjamemo v njegovo "dobroto", ampak sila bizarno je, zakaj preferira, daje prednost fantekom in ne punčkam? So mu fantki ljubši, le čemu? Saj veš kako pravijo, kjer je dim, tam je tudi ogenj. Bi ti dala svojega otroka, punčko ali fantka pod okrilje in protektorat nekemu tujcu, da bi spala skupaj v isti postelji, je to normalno?
Veš, čeprav izgleda Michael zelo mil, miren in miroljuben človek, ki še muhi ne bi skrivil lasu, mi ne vemo, kaj se dejansko dogaja v njegovi duševnosti, psihi, kdo sploh je ta človek? Poznamo ga takšnega, kot nam ga servirajo mediji, ki gradijo na njegovem imidžu in so ga sproducirali, da smo takšnega, kot je, tudi sprejeli. Po moje on igra dvojno vlogo, v otroštvu je bil žrtev, fizični in spolno zlorabljen, sedaj pa se je sam v odrasli dobi prelevil v storilca, v zver, kakršen je bil njegov oče. Z njim ne more biti nekaj v redu, ko reče, da je imel samo eno plastično operacijo, in sicer pri korekciji nosu, in da je poslal "belec" zaradi kožne bolezni. Ej, halo?!?
Ujujuj, koliko pa je star očka tvojega otroka? Poročen, 10-20 let starejši, že prej je imel deco, še preden si bila noseča, te izkoristil, na koncu pa pustil? Ali pa ni bilo nič tako ekstremnega? (na to vprašanje ti ni treba odgovarjati, če se ti zdi preveč provukativno in preosebno) Kaj si misliš o tem topiku -
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=spolnost;action=display;num=10740...Ti lahko govoriš iz svojih izkušenj, brez da blefiraš kot ostali. Verjetno bi se strinjala z mano, kajneda?