Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
(Read 2326 times)
A.
Ex Member
Davčna olajšava za sponzorstvo pozitivk
21.11.2003 at 09:33:31
 
Spoštovani Sponzorji in Donatorji
 
Verjamemo, da ste v tem letu opravljali svoje delo z ljubeznijo in entuziazmom, zato so sedaj v jeseni vidni sadovi in rezultati vašega resnega ter zavzetega dela.
Tudi sami z veseljem, predanostjo in predvsem z ljubeznijo opravljamo svoje poslanstvo obveščanja naših bralcev in prijateljev in upamo, da vam je naše delo všeč ter vam prinese kakšno dobro novico, modro misel ali vabilo na predavanje kot sončen žarek v vaš dan.
 
V tem letnem času ste verjetno v obdobju, ko urejate cilje in delate razvojne sheme za vas ali vaše podjetje za prihodnje leto in ko za letošnje leto ocenjujete znesek, ki ga boste namenili za davčno upravo.
 
Zato bi vas radi, spomnili, da ste ob donacijah in sponzorstvih društev in neprofitnih organizacij deležni davčne olajšave do 0,3 % od prometa. To velja tako za posameznike, kot za podjetja.  
 
S Sončevimi Pozitivkami smo v letošnjem letu  dosegli velik napredek, saj smo za skoraj 100% izboljšali rezultate glede na lansko leto. Saj, kot verjetno veste, aktualne informacije in obvestila o dogajanju preko  Sončne pošte prejema že 1100 bralcev, naš časopis Sončeve Pozitivke pa obišče že več kot 10.000 bralcev mesečno.
 
V prihodnjem letu bi radi še bolj izboljšali razvoj, delovanje in promocijo Sončevih Pozitivk in Sončne pošte. Postali še boljši in bralcem ter ostalim uporabnikom prijaznejši.  
 
Za svoje delo in razvoj, izobraževanje, promocijo ter uresničevanje ciljev potrebujemo še določena dodatna sponzorska sredstva. Zato se s prošnjo za donacije obračamo na vas.

Donacije lahko nakažete na:
Društvo za ozaveščanje in osebnostno rast Sonce
Beleharjeva 41, 4208 Šenčur
tr: 02068-0092427939
davčna št: 21600619
Nismo davčni zavezanci, za namen plačila se napiše:
Donacija za Pozitivke

V zameno za donacijo, vam lahko ponudimo sodelovanje z nami na različnih področjih.
. objava sponzorskega oglasa v Sončevih Pozitivkah in/ali Sončni pošti
. sodelovanje na različnih skupnih projektih
. nagradne igre za naše bralce  
Seveda pa smo odprti tudi za druge možnosti doseganja zastavljenih ciljev v sodelovanju z vami.
 
Naj navedemo samo še to, da nas je v preteklem letu podprel urad za mladino, kot enega izmed desetih najperspektivnejših projektov mladih avtorjev in zaupanje smo uspešno upravičili.

Za donacije in sponzorstvo se vam najlepše zahvaljujemo.
 
Z vami pa bi radi delili tudi lepo spoznanje :
"S tem, ko delamo to, kar je naše poslanstvo, z brezpogojno ljubeznijo in delimo to ljubezen z drugimi, pridejo tudi sredstva za to, da uresničimo svoje cilje in sanje in vse, kar vložimo v to, dobimo večkrat povrnjeno."
 
Ocean sonca in Hvala
 
Uredništvo Sončevih Pozitivk in Sončne pošte


V kolikor pa bi želeli več informacij o donaciji ali skupnem sodelovanju, nam pošljite email: soncna@pozitivke.net, ali pa nas pokličite na telefon: 040 250 686 Aleš Pevc, predsednik društva Sonce
Back to top
 
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1