Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
(Read 2261 times)
A.
Ex Member
izobraževanja za bodoče sodelavce na pozitivkah
13.11.2003 at 21:50:44
 
če bi kdo rad delal z nami na pozitivkah naj mi sporoči, če bi šel na katero izmed izobraževanj:

Spoštovani!

Izražene potrebe po izobraževanjih  in pozitivna povratna sporočila so nas vodila, da smo tudi letos v sodelovanju z MOL - Oddelkom za zdravstvo in socialno varstvo, pripravili delavnice na teme strateško načrtovanje, trženje, zbiranje sredstev in  upravljanje s čoveškimi viri. Izobraževanje bo potekalo v času od 17. do 28. novembra 2003 (glej priložen program)  v prostorih SVETOVALNICE FUŽINE, Preglov trg 15, 1. nadstropje, soba št. 10.
Bodite pozorni na drugo delavnico trženja, ki bo potekala v prostorih Škuca, Stari trg 21. 
 
Ker  vemo, da določeno znanje že imate in da se pri vašem delu srečujete s konkretnimi vprašanji, smo se odločili, da se teh  tem lotimo poglobljeno. Pripravili smo program, ki je razdeljen na enodnevne delavnice. Vsebine so pripravljene tako, da je najbolj koristno, če se lahko udeležite celotnega programa, hkrati pa vam omogoča, da se vključite le v dan, ki vas najbolj zanima.

Obstaja pa še tretja možnost, in sicer, da se posameznih delavnic udeležijo vaši sodelavci, ki že delajo na določenem področju ali pa jih tema profesionalno zanima.

Z udeležbo na izobraževanju  boste lahko izpopolnili svoje znanje, kar pa bo pripomoglo k večjemu osebnemu uspehu in uspehu vaše organizacije.

Če se boste odločili za sodelovanje na delavnicah, vam zagotavljamo, da boste odšli zadovoljni in bogatejši za praktično znanje, ki ga boste lahko pri vašem delu uporabili takoj.

Ker delavnice sofinancira MOL - Oddelek za zdravstvo in socialno varstvo, je kotizacija za posamezno enodnevno delavnico ugodna: 4.000 sit. V ta znesek so všteti tudi delovni materiali in osvežilni napitki med odmori.

Vašo prijavo pričakujemo do 13. novembra 2003.  Pošljite jo na Center za naprofitni management, Kersnikova 4, Ljubljana oz. se prijavite prek elektronske pošte sonja.candek@guest.arnes.si.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041 772 705 (Sonja Čandek).


Delavnice  podprte iz strani MOL - oddelek za zdravstvo in socialno varstvo in  bodo potekale  :
17./18. 11.  2003 - Strateško načrtovanje

20./21. 11.  2003 - Trženje

24./25. 11.  2003 - Zbiranje sredstev

27./28. 11.  2003 - Upravljanje s človeškimi viri

Natančni   program  dela in prijavnica (glej vabilo)  se nahajata  v priponki.
 
 
Prijave sprejemamo po mailu: sonja.candek@guest.arnes.si , po pošti na Društvo  CNM, Kersnikova 4, Ljubljana ali po faxu 438 22 14
 
Prijeten dan!

Sonja Čandek
Predsednica CNM
Back to top
 
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1