Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 17218 times)
ana
5
p

Kranj
Re: zdravljenej raka
Reply #30 - 01.09.2004 at 08:39:48

tko to jest sprejemam

a lahko kdo drug namesto nas trpi našo bolečino?

Je lahko kdo drug namesto nas vesel?

Ljudje smo si v oporo (veš, kako je rekel letos umrli Zvonko Modrej: Ljudje smo angeli z eno samo perutjo, zato lahko letimo le objeti), lahko si olajšamo življenje(ali otežimo, naša izbira) , lahko skupaj jokamo, lahko se skupaj smejemo, a nihče NAMESTO NAS ne more točiti naših solz.

Ko je umirala moja prijateljica, je velikokrat rekla: 'Ko bi lahko kdo vsaj za trenutek, vsaj za minuto, nase prevzel moje bolečine, da si malo odpočijem...'
Pri vsej ljubezni in predanosti in sočutju do nje, ki smo jo spremljali in ji stali ob strani, tega nismo zmogli...
Back to top

Ljubezen ozdravlja vse - tiste, ki jo dajejo in tiste, ki jo prejemajo.

IP Logged

ana
5
p

Kranj
Reply #31 - 01.09.2004 at 08:48:05

Mala zvezdica, predvsem živimo drug ob drugem, manj drug za drugega.

In, seveda, ja, en_bk, odpuščanje vodi k notranjemu miru, in ta je tisti, ki vodi v harmonijo in zdravje. Čeprav, po drugi strani, za eno boleznijo človek pač mora umreti. Komu pa piše v mrliškem listu, da je umrl od silnega zdravja? Vendar pa tisti, ki je notranje umirjen, sprijaznjen s svetom, življenjem in smrtjo, umiranje drugače prenaša kot pa človek, poln zamer in sovraštva.
Back to top

IP Logged

LittleStar
Ex Member

Reply #32 - 01.09.2004 at 08:51:14

Veš, da se strinjam, ana.

Vendar gledam do tja, ko si človek oprosti, da tega ni zmožen. Drugemu odvzeti lastne bolečine. Tako izve da je sam, da tud drug ni mogel nositi njegovega križa namesto njega in tako je lahko njegova ljubezen prostovoljna. Torej je navsezadnje tu za drugega.
Back to top

IP Logged

ana
5
p

Kranj
Reply #33 - 01.09.2004 at 09:02:04

ljudje smo kot kamenčki, ki jih vržeš v ocean (življenja). Od sebe v koncentričnih krogih pošiljamo tisto, kar je v nas. In na poti, stran od sebe, se dotaknemo vsega. Razdajamo delčke sebe vsenaokrog nas. Pa če se tega zavedamo ali pa tudi ne.  A če se tega zavedamo, je bolj verjetno, da bomo širili harmonijo, sočutje, prijateljstvo in naklonjenost, ker bomo vedeli, da nismo sami, da smo povezani vsi z vsem, in da se vse, kar dajemo, tudi vrača nazaj k nam.

Vendar to, Zvezdica, meni ne pomeni, da živimo drug za drugega, temveč predvsem, da živimo na nek način drug v drugem, da ločenosti pravzaprav ni...

in vem, Zvezdica, da podobno misliva, in da je vse samo igra besed in njih razumevanje. Naše misli je tako težko ujeti in spraviti v besede, in te besede se pač včasih ne ulegajo v misli drugih ljudi...
Back to top

IP Logged

LittleStar
Ex Member

Reply #34 - 01.09.2004 at 09:06:11

To si tako lepo napisala, ana...

Hvala, da si si dovolila iztisnit tole iz tebe Wink
Back to top

IP Logged

en_bk
5

Reply #35 - 01.09.2004 at 16:23:42

Ana, hvala ti za tole

Sede.

Smrti se najbrž vsak boji. Če gledaš nanjo od znotraj, se je bojiš malo manj /domnevam/ in ceniš malo bolj...vsak svoj trenutek.

en_bk
Smiley
Back to top

IP Logged

majcha
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #36 - 01.09.2004 at 17:43:33

Jakob_Ostrjan wrote on 08.10.2003 at 14:16:16:
Ne ne, rak je ozdravljiva bolezen. Vsaka bolezen je ozdravljiva, tudi aids. Je pa res, da ni vsak bolnik ozdravljiv.

Če bi jaz zbolel za rakom, bi užival vitamin B17, ki se nahaja v mareličnih in breskovih pečkah. Po mojem zanesljivo pomaga.

verjamem, da različne metode v katere verjamemo lahko pomagajo k ozdravitvi, tudi alternativni načini zdravljenja so oblike, ki jih je treba spoštovati in ljudje, ki jih preučujejo vložijo vanje veliko energije in truda...

vendar pa bi bilo morda zelo dobro, da bi v tem primeru v veliki meri zaupal medicini, ker je rak baje danes že na največjem nivoju ozdravitve v kolikor je odkrit v dovolj zgodnjem  stadiju....zato malo poguma in k zdravniku, vzporedno pa si lahko pomagaš z metodami za katere povprašuješ, ki pa, verjamem ti lahko veliko pomagajo predvsem vnaprej pri spreminjanju vzorcev doživljanja in vedenja, ki so dotično osebo pripeljali do tega, da je zbolela.  

Sama nimam izkušenj, lahko pa rečem, da se ravno v tem obdobju malce bojim, da bi do česa takega prišlo. Res je da sem mlada, vendar imam čez nekaj časa neko kontolo oziroma nek ponovni odvzem brisa, ker so bili rezultati pri prejšnjem malce sumljivi...me je kar mal groza, pa mislim, da nau hudega.
Moja mama je prebolela raka na dojki, bila je operirana in je že pet let od tega izvidi so bili sedaj vedno b.p. njena sodelavka je zblolela za isto obliko raka, posluževala se je alternativnih metod. zelo je shujšala, baje je želela raka izstradati, ne vem kako, vendar se je na koncu po letu ali več pri moji mami že zanimala za obliko kirurške odstranitve raka. ne vem kaj je na koncu storila, niti ne vem kako bo z njo.

Sama dolgo nisem marala ne zdravil in ne kirurgije, odraščala sem v okolju, kjer so dajali večji povdarek alternativi ( ne mislim s tem svoje družine pač pa okolje, ki je navduševalo mene in kjer sem preživljala največ prostega časa). Zavedam pa se, da je včasih potrebno zavreči principe in sicer kadar nam stare strategije v danih okoliščinah ne pomagajo. Včasih je potrebno tvegati in stopiti korak nazaj.
Vse je za neki dobr.

Nismo vsi Luise el Hay in njeno pisanje iz najbolj evforičnega obdobja, ko je osebno doživela velik napredek (ozdravila raka) meni ni pomagalo, vse kaj drugega, bolj prizemljenega, da se učiš imet sam sebe rad.
Back to top

IP Logged

Dušan M.
Guest

Reply #37 - 16.11.2005 at 01:27:27

Vidim vaše vprašanje in vam pošiljam nekaj v odgovor. Verjamite pa, tako ali drugače je vsaka bolezen ozdravljiva. Še boljše je ne zboleti, skrbeti za preventivo.

O neki 100% sigurno koristni metodi ne bi mogel govoriti. Bi pa opozoril na nekaj s čim sem se nedavno seznanil.
Sam sem bolehen že od otroštva imam tudi gensko neozdravljivo bolezen mišično distrofijo in si poizkušam pomagati sam, ker moderna medicina nima rešitve. Moja bolezen počasi napreduje zadnjih pet let od kar se je pojavila. Vidno imam shiran desni del telesa in to se počasi nadaljuje ob tem  imam bolečine, ki so zelo neprijetne.
Pred štirimi meseci se je moje dekle vrnilo s poslovnega obiska v Zagrebu in mi prinesla novo, zanimivo informacijo. Dobil sem prvo informacijo o sadežu NONI. Bilo mi je rečeno, da je  gospa, ki so jo doktoji že odpisali ker je imela zelo razvitega raka zdaj popolnoma zdrava. Ker jo poznam osebno, kar nisem mogel verjeti, da ta oseba živi, oziroma je preživela stanje v katerem sem jo nazadnje imel priložnost videti. Partnerka mi je rekla, da je osebo rešil neki sadež NONI, tako je rekla sama.
Takoj sem se vrgel na delo in preko interneta pozanimal o sadežu. Našel sem ogromno informacij o mnogih NONI napitkih in preparatih. Po nekajdnevnem raziskovanju sem se odločil, da ta NONI preizkusim tudi sam in to prav takega kot ga je uporabljala znanka iz Zagreba, ki je čudežno prebolela raka. Tako sem se odločil, ker sem prepričan, da podjetje TNI nudi najboljši in najbogatejši NONI od vseh noni napitkov in preparatov, ki preplavljajo tržišče.
Dobil sem svoj NONI in že po neverjetnih štirih dneh uporabe začutil izboljšanje počutja. Od četrtega dne naprej ne čutim več bolečine. Prezgodaj je še govoriti, da mi je NONI zaustavil napredovanje bolezni mi pa resnično lepša dni. Meni učinkuje in ga pijem vsakodnevno okrog 0,3 dcl zjutraj pol ure pred zajtrkom.
Da mi poleg vse medicine pomaga narava ni čudno. NONI vsebuje elemente, ki dokazano blagodejno učinkujejo. Na miljone uporabnikov Tahitian Noni International soka ga ne bodo prenehali piti nikoli, ker je NONI vir prepotrebnih elementov za obnovo in normalno delovanje celic.
Ne samo, da se ga splača preizkusiti, sigurnio ga je pametno uživati. To je moje toplo priporočilo. V nekaterih primerih se je izkazal za čudež vsi pa občutijo določene blagodejne vplive njegove uporabe.

Za vse informacije sem vam vedno na voljo. Občasno po Sloveniji organiziramo brezplačne seminarje kjer ljudi seznanimo z NONI sokom, njegovo zgodovino, načini in možnostmi uporabe, izvorom, vsem okrog tega čudovitega naravnega nektarja brez konzervansov ali nenaravnih dodatkov.

NONI je postal moje veselje, ki je tudi moje upanje. Pomaga meni in tudi nekateri moji znanci ga pijejo in hvalijo. Prebral sem zgodbe nekaj sto ljudi, ki trdijo, da jim je NONI pomagal v boju z rakom. Zgodb o čudežih je tisoče. Želim, da bi tudi vaša bila med njimi z NONI ali brez njega. Kot sem rekel. Veliko zdravja in lepo prihodnost v vsakem pogledu jaz pa sem tukaj pripravljen, da vam še kaj povem ali podam kako koristno informacijo. 041 704 988 ;  info@nuja.net

L.p.
Dušan
;)[color=Blue][/color]
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3