Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 
(Read 17243 times)
sparkle
Guest

Re: Devištvo?
Reply #45 - 09.10.2003 at 14:53:38

ok... qrc pa še ta kožca Wink fora ni u kožci, je v tem, da se znajdeš v tapravem trenutku s tapravo osebo, ki ji zaupaš to častno nalogo Grin Grin

se mi zdi, da taki nesamozvestni fantini, možaki iščejo device, frišna jabolka (by exo Grin) lih zard tega, ker so v strahu, da svoje naloge ne bi znal opravt tko k se za gre Wink da bi šlo laži pa man sramotno z eno devico k nima izkušen in bi se pol lahk oba lovila po postl, pa skupaj probala spact taprvi sex Roll Eyes no nism nek expert za desce, še man za sex, tko da sam predvidevam...

Pa če ostanem pri tem, da smo/so nesamozavestni... Včas je tud mene skrbel, kako bi blo , če bi blo bla bla bla.. pa joj kje pr svojh letih bom devičnika staknla ??? ...samo sm neki fajnga pogruntala... gre za naravno stvar, k jo mamo vsi prirojeno in ni kej ne znat.. samo občutkom slediš, se muvaš tko k ti zapaše in pol bo to to-kaj pa vem povem ko sprobam Grin Grin  samo ni da ni Grin
Tud ne diskriminiram ne-devičnikov, drgač ne bi bla s svojmu fantm pa tud nimam kej preveč rajš devičnikov... Niti ne obsojam-pač vsak ma svoja načela in zakaj ne... Mogoče bi jaz tud-s tapravo osebo Wink  

Aha še to me zanima Smiley A to sexate kr z vsemu kar mem pride-like kdor prej pride prej melje al je to fora tud kej v čustvih ??? Ker če naj se upraxam, kje naj tolk fantov, ki bi jih mela rada nabavm Grin joke Wink

ajde lep dan, grem na pjačko Kiss
Back to top

IP Logged

soncnica
3

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #46 - 09.10.2003 at 16:12:02

Jaz osebno si ne želim devička. Če pa bi mi na vseh področjih ustrezal in bi se dobro razumela, potem pa to ni omejitev.
To kar je moj partner počel pred mano mene ne zanima. Važno je kako je sedaj, ko sva midva skupaj. Če nama ne uspe (bog ne daj  Grin ) potem tudi to ne bo več pomembno.

Devica ali ne, važno kaj je v srcu.
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #47 - 09.10.2003 at 16:50:59

saj se, po mojem mnenju, res ni vredno obremenjevati s tem, Prag izgubljanja devištva je vse nižji, in exo, sedaj dobiti eno devico, te lahko obtožijo pedofilstva  Wink

se pa strinjam s sončnico, važno je kaj je v srcu, kar bo v postelji, se še vedno lahko nauči.
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #48 - 09.10.2003 at 17:54:30

soncnica wrote on 09.10.2003 at 16:12:02:

To kar je moj partner počel pred mano mene ne zanima. .

Po eni strani imaš prav, če gre za pravo zaupanje, po drugi strani, pa se motiš, če pozabljaš in ignoriraš zgodovino. Kdor pozabi na zgodovino, je obsojen, da se mu ponavlja. Torej iz tega sledi preprosta predpostavka, če se tvoj fant ali dekle, še preden si ga spozna(a) ni kaj preveč odnesel(a) v zvestobi, brez da bi si zraven na ves glas prepeval(a), le še eno črtico imam, se tudi kasneje, v zakonu ne bo kaj prida odnesel, posebaj, če so posredi še kaki stimulansi, npr. alkohol, je le vprašanje časa, kdaj bo naredil(a) prvi kiks in se vrnil(a) na stari tir. Sicer je vse to posplošeno povedano, v večini primerov pa le drži. Ne moraliziram rad, ker je napačno delati iz ljudi moralne akrobate, ampak zagovarjam zlato sredino. Tdi se mi, da smo zopet dosegli zopet en ekstrem (maksimum) takoj po seksualni revoluciji, kot reakcijo na prešnja stoletja nazaj, kjer je bila spolnost tabuizirana.

Dobro, no, če vam je vseeno, kakšno jabolko pojeste, malce načeto, morda gnilo, s črvom v sredici, je vaša osebna stvar. Očitno se nekateri držite rekla: "Kdor ni z majhnim zadovoljen, velikega ni vreden." Razen, če počakate, da vam večji zraste.

Le glejte, da se ne boste kasneje davili s pečkami, ko pridete do sredice in ostane le še ogrizek, te se rade zagozdijo v sapniku in otežkujejo dihanje. To govorim res za tiste obrobne primere, ki se nagibajo v eno skrajnost, ki si narobe interpretirajo besedo "fastfood" v "fastsex". Wink

PS: Prokleta Eva, zakaj je Adamu ponudila jabolko, ki je bilo utrgano z drevesa spoznanja?  Grin

Back to top

IP Logged

ixtlan
5

Jesenice
Reply #49 - 09.10.2003 at 18:07:22

exo, you live you learn.

verjetnost, da si se kaj naučil iz pretekle izkušnje je večja kot verjetnost, da si že pametn pršu na svet.

prispodoba z jabolki pač ni na mestu

če vzameš alkemijo - metaforično iz oglja rata diamant in ne obratno
Back to top

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.&&Acknowledging all truths, I express mine with healing intention.

IP Logged

soncnica
3

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #50 - 09.10.2003 at 18:07:54

Prosim preberi cel stavek.

Vseeno mi je kaj je počel, če je sedaj, ko je z mano ok.

Učimo se iz napak in tako je lahko samo bolje  Smiley

Exo enkrat boš ugotovil, da si odgovoren samo za svoja dejanja in ne za dejanja tvoje punce ali kogar koli pač.

Če je ta oseba naj, naj in sploh vse kar si želiš pri dekletu in je prej imela kakšnega fanta, kaj je tukaj tako narobe. S teboj ne bo ponavljala napak in ima izkušnje - kakšne in drugačne.

Važno je, da se bosta imela rada!
Kar si želiš, upam, da dobiš!!

Želim ti veliko sreče pri iskanju tvoje deklice  Smiley
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #51 - 09.10.2003 at 18:48:16

soncnica wrote on 09.10.2003 at 18:07:54:
Prosim preberi cel stavek.

Vseeno mi je kaj je počel, če je sedaj, ko je z mano ok.

Učimo se iz napak in tako je lahko samo bolje  Smiley

Exo enkrat boš ugotovil, da si odgovoren samo za svoja dejanja in ne za dejanja tvoje punce ali kogar koli pač.

Če je ta oseba naj, naj in sploh vse kar si želiš pri dekletu in je prej imela kakšnega fanta, kaj je tukaj tako narobe. S teboj ne bo ponavljala napak in ima izkušnje - kakšne in drugačne.

Važno je, da se bosta imela rada!
Kar si želiš, upam, da dobiš!!

Želim ti veliko sreče pri iskanju tvoje deklice  Smiley

Mater imam jaz rad jabolka, moram jih še natrgati. Ste prepričani, da kvantiteta šteje, zame je kvaliteta pomembna?  Grin
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #52 - 09.10.2003 at 18:52:07

exorcist wrote on 09.10.2003 at 13:36:22:
Ha, ha... Onan ni bil kaznovan zaradi mastrubacije, ampak zaradi pravno-moralnega vidika, ker ni hotel oploditi vdove svojega umrlega brata (rajši izvajal coitus interruptus), kar je bila dolžnost po Mojzesovi postavi.  Grin

Uff Exo, dobr da nimam brata.

Imam pa zato dve vprasanji. Ce je bila to Mojzesova postava in ne bozja, zakaj ga je potem kaznoval bog?

Ce je bila to bozja postava, kdaj jo je potem bog ukinil, oz. ali morda se zmeri velja? Wink

bp
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #53 - 09.10.2003 at 22:29:26

Exo, pri nas se reče, ko dobiš novega tipa, daš števec nazaj na nulo.  

Tvoje primere z gnilim in črvivim jabolkom so pa  Roll Eyes. Itak pa, isto bi lahko rekli za trule banane. Punce naj imajo enako možnost dobit lepe sadeže, načelo enakih možnosti torej.
Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

lola
5

Maribor
Reply #54 - 10.10.2003 at 11:27:10

exorcist wrote on 09.10.2003 at 17:54:30:

PS: Prokleta Eva, zakaj je Adamu ponudila jabolko, ki je bilo utrgano z drevesa spoznanja?  Grin

Pa ne da moški še vedno vso krivdo na Evo valite? Sicer pa, saj mu je jabolko le ponudila, da jo bo vzel, se je sam odločil.
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #55 - 10.10.2003 at 12:45:40

Valentinaa wrote on 09.10.2003 at 22:29:26:
Exo, pri nas se reče, ko dobiš novega tipa, daš števec nazaj na nulo.  

Tvoje primere z gnilim in črvivim jabolkom so pa  Roll Eyes. Itak pa, isto bi lahko rekli za trule banane. Punce naj imajo enako možnost dobit lepe sadeže, načelo enakih možnosti torej.

Ne razumem, zakaj bi si kupil cenejše gume z zlizanim oziroma obrabljenim profilom, ko pa lahko dobim nove? Le globlje v žep je treba seči, cena je višja, ampak zato, se bom počutil varnejšega pri vožnji, saj vemo, da je varnost prva. Jasno je, če sem sam objesten šofer, si še teh rabljenih ne zaslužim, če pa lepo ravnam z avtomobilom, je temu primerna tudi oprema. Zelo veliko dam na kakovost, mora biti prava roba, zame mačistična številka, ki temelji na porušeni moški samozavesti, katere odraz je hvalisavost in povzdigovanje ega, pravzaprav čisto nič ne pomeni, je to kaj narobe?

???
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #56 - 10.10.2003 at 12:47:11

lola wrote on 10.10.2003 at 11:27:10:
Pa ne da moški še vedno vso krivdo na Evo valite? Sicer pa, saj mu je jabolko le ponudila, da jo bo vzel, se je sam odločil.

Meni so itak boljše zrele češplje, pustima jabolke.  Grin
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #57 - 10.10.2003 at 13:45:32

exorcist wrote on 10.10.2003 at 12:47:11:
Meni so itak boljše zrele češplje, pustima jabolke.  Grin

A ne trdis drugod, da imas raje se zelene in trde?

bp
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #58 - 10.10.2003 at 13:59:06

Quote:
A ne trdis drugod, da imas raje se zelene in trde?

bp

Preden zaužijem, potipam in preverim trdoto!  Wink
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #59 - 10.10.2003 at 14:21:38

Exo, tvoja želja po  nezlizanem profilu je itak legitimna, če si tako želiš, si to poišči. Sem in tja se pimplamo samo zaradi tvoje predpostavke, da naj bi moški dobili v uživanje svež, zdrav sadež brez črva in umazanije, jaz pa samo hočem poudariti, da naj imajo do enako lepih in zdravih banan možnost tudi punce. V nekaterih družbah, predvsem pri ljudstvih, ki še živijo v sožitju z naravo, punce to možnost nedvomno imajo.

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5