soncnica wrote on 09.10.2003 at 16:12:02:
To kar je moj partner počel pred mano mene ne zanima. .
Po eni strani imaš prav, če gre za pravo zaupanje, po drugi strani, pa se motiš, če pozabljaš in ignoriraš zgodovino. Kdor pozabi na zgodovino, je obsojen, da se mu ponavlja. Torej iz tega sledi preprosta predpostavka, če se tvoj fant ali dekle, še preden si ga spozna(a) ni kaj preveč odnesel(a) v zvestobi, brez da bi si zraven na ves glas prepeval(a), le še eno črtico imam, se tudi kasneje, v zakonu ne bo kaj prida odnesel, posebaj, če so posredi še kaki stimulansi, npr. alkohol, je le vprašanje časa, kdaj bo naredil(a) prvi kiks in se vrnil(a) na stari tir. Sicer je vse to posplošeno povedano, v večini primerov pa le drži. Ne moraliziram rad, ker je napačno delati iz ljudi moralne akrobate, ampak zagovarjam zlato sredino. Tdi se mi, da smo zopet dosegli zopet en ekstrem (maksimum) takoj po seksualni revoluciji, kot reakcijo na prešnja stoletja nazaj, kjer je bila spolnost tabuizirana.
Dobro, no, če vam je vseeno, kakšno jabolko pojeste, malce načeto, morda gnilo, s črvom v sredici, je vaša osebna stvar. Očitno se nekateri držite rekla: "Kdor ni z majhnim zadovoljen, velikega ni vreden." Razen, če počakate, da vam večji zraste.
Le glejte, da se ne boste kasneje davili s pečkami, ko pridete do sredice in ostane le še ogrizek, te se rade zagozdijo v sapniku in otežkujejo dihanje. To govorim res za tiste obrobne primere, ki se nagibajo v eno skrajnost, ki si narobe interpretirajo besedo "fastfood" v "fastsex".

PS: Prokleta Eva, zakaj je Adamu ponudila jabolko, ki je bilo utrgano z drevesa spoznanja?