Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 
(Read 17300 times)
Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Re: Devištvo?
Reply #30 - 08.10.2003 at 12:09:01

exorcist wrote on 05.10.2003 at 16:26:52:
Kaj porečete na to trditev:

MATI MOJIH OTROK MORA BITI DEVICA!

Potem naj bo pa še oče devičnik.  Tongue

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #31 - 08.10.2003 at 12:18:51

exorcist wrote on 05.10.2003 at 16:26:52:
MATI MOJIH OTROK MORA BITI DEVICA!

Uff, sem skoraj pozabil, pa me je Valentina spomnila: Kako si ti planiral da bosta izvedla brezmadezno spocetje?

bp
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #32 - 08.10.2003 at 13:11:26

Valentinaa wrote on 08.10.2003 at 12:09:01:
Potem naj bo pa še oče devičnik.  Tongue

Se strinjam, če sta oba za to varianto, gotovo je brez smisla, če se en drži takih "strogih" načel, drugi pa jih ignorira , ker mu nič ne pomenijo. Sicer pa ljubezen baje ne pozna meja, tako da je to itak vseeno, ali pa morda ne? Samo tole empirično izkustvo (pridobivanje spolnih izkušenj preko večih partnerjev), ki ga zagovarjate nekateri, se mi tudi ne zdi najbolj OK.
Wink
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #33 - 08.10.2003 at 13:15:05

Quote:
Uff, sem skoraj pozabil, pa me je Valentina spomnila: Kako si ti planiral da bosta izvedla brezmadezno spocetje?

bp

Ja, jaz bom daroval seme, saj je IN VITRO, vsaj tehnično gledano, tudi neke vrste brezmadežno spočetje.  Grin
Back to top

IP Logged

ixtlan
5

Jesenice
Reply #34 - 08.10.2003 at 13:59:31

freak!!  Grin
Back to top

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.&&Acknowledging all truths, I express mine with healing intention.

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #35 - 08.10.2003 at 15:55:29

exorcist wrote on 08.10.2003 at 13:15:05:
Ja, jaz bom daroval seme, saj je IN VITRO, vsaj tehnično gledano, tudi neke vrste brezmadežno spočetje.  Grin

Cccc, Onanov greh bi ti storil z namenom, da bi spocel otroka, to pa res ni nobeno brezmadezno spocetje, dragi exorcist  Grin

bp
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

Reply #36 - 08.10.2003 at 16:17:30

Quote:

bp

Jaz bi rekla, da tako kot angel Gabrijel in devica Marija!  Tongue

Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

daleč od rodne barjanske grude
Reply #37 - 08.10.2003 at 16:56:56

Brezmadežno spočetje?
A ni tko, da pr' vsakem spočetju zaprmej kak flek rata?

8)
ARS
Back to top

Knowing what's right doesn't mean much unless you do what's right. (neznan(a)

IP Logged

sparkle
Guest

Reply #38 - 08.10.2003 at 17:11:56

Grin Grin

enga zanimivga branja 8)

jz bom se en mal ustrajala pri svojem Roll Eyes čeprov zj kr berm, me je skor zamikal se mal razuzdat Shocked Grin  Grin
Back to top

IP Logged

ixtlan
5

Jesenice
Reply #39 - 08.10.2003 at 18:31:30

ampak res ne vem kaj ima ena kožica veze s čimerkol  Grin

no ja.. sej vem no zakaj se gre. tut mene je enkrat to mal matral, priznam!

sem hotu na vsak način bit z eno, ki bi bila še nedolžna. hotu sem "pridno punčko", nepopisan list papirja

pa je potem bila ena prilika, tako mimogrede - na morju. sva bila v gozdičku in mi to pove - da še nikol ni ane, ko sva bila že precej na tem. jest pa njej, da upam, da ve, da nisem zaljubljen vanjo itd. seveda potem ni bilo nič   Shocked v tem primeru ni veljal, da kdor jezika špara... *bam bam* z glavo v zid (ja ja, sej v resnic mi ni blo žov)

pa ker sem si še vedno isto želu in ker je svet tko fajn narejen, da ti koneckoncev vedno prinese tisto kar si iskreno želiš - sem kmal začel z eno tako resno hodit (druge variante očitno itak ni blo)

tako, da mi je počla pika... njej pa tut   Roll Eyes

ah... ok, sej.. uglavnem, hočem povedat... prbližn mi je jasn, čemu sploh debata  Wink

ampak res no, nima veze...exo... ampak, če ti to tolk pomen, potem si morš pa nujn eno tako najdt  8)
Back to top

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.&&Acknowledging all truths, I express mine with healing intention.

IP Logged

Valentinaa
5

Reply #40 - 09.10.2003 at 09:51:34

ixtlan wrote on 08.10.2003 at 18:31:30:
ampak res no, nima veze...exo... ampak, če ti to tolk pomen, potem si morš pa nujn eno tako najdt  8)

Seveda, devičnik naj si najde devico. Samo ne vem, zakaj oglašuje, da išče izkušeno žensko, da ga popelje v svet seksa...

Dvojna merila, ena za moške (oziroma za fante) in druga za ženske (punce), meni niso všeč!

Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #41 - 09.10.2003 at 13:36:22

Quote:
Cccc, Onanov greh bi ti storil z namenom, da bi spocel otroka, to pa res ni nobeno brezmadezno spocetje, dragi exorcist  Grin

bp

Ha, ha... Onan ni bil kaznovan zaradi mastrubacije, ampak zaradi pravno-moralnega vidika, ker ni hotel oploditi vdove svojega umrlega brata (rajši izvajal coitus interruptus), kar je bila dolžnost po Mojzesovi postavi.  Grin

Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #42 - 09.10.2003 at 14:01:03

Valentinaa wrote on 09.10.2003 at 09:51:34:
Seveda, devičnik naj si najde devico. Samo ne vem, zakaj oglašuje, da išče izkušeno žensko, da ga popelje v svet seksa...

Dvojna merila, ena za moške (oziroma za fante) in druga za ženske (punce), meni niso všeč!

Vsekakor imate po eni strani prav, ko zagovarjate svoja stališča in poglede, ampak po drugi strani, če pa pomislimo, je vse skupaj zopet malce varljivo in ima tako razmišljanje pravtako slabe lastnosti. Namreč, kateremu pa ni slajše sveže jabolko, katero še ni načeto, v katerem ni viden ugriz tujca, ki bi vsekakor pustil pri sledi (sline) na jabolku? Res hudo bi bilo, če bi imel ta tujec protezo, tako pa res ni tako sile Valentina, če imaš dobre zobe, pa želodec!
Eni imamo, pač bolj slabo prebavo in hitro povračamo.   Wink

No, vsaj upamo lahko, da ne naletimo na jabolko, ki je  črvivo, na zunaj lahko zgleda lepo, nedotaknjeno, znotraj pa je gnila. Grin

Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #43 - 09.10.2003 at 14:29:42

exorcist wrote on 09.10.2003 at 14:01:03:
Vsekakor imate po eni strani prav, ko zagovarjate svoja stališča in poglede, ampak po drugi strani, če pa pomislimo, je vse skupaj zopet malce varljivo in ima tako razmišljanje pravtako slabe lastnosti. Namreč, kateremu pa ni slajše sveže jabolko, katero še ni načeto, v katerem ni viden ugriz tujca, ki bi vsekakor pustil pri sledi (sline) na jabolku? Res hudo bi bilo, če bi imel ta tujec protezo, tako pa res ni tako sile Valentina, če imaš dobre zobe, pa želodec!
Eni imamo, pač bolj slabo prebavo in hitro povračamo.   Wink

No, vsaj upamo lahko, da ne naletimo na jabolko, ki je  črvivo, na zunaj lahko zgleda lepo, nedotaknjeno, znotraj pa je gnila. Grin

Exo, jaz sem tole razumel kot hec. Upam, da se ne motim. ??? Roll Eyes Grin
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #44 - 09.10.2003 at 14:35:41

... nekaj kar ima vsak, dokler ga ne izgubi... Nič posebnega, nič pomembnega...pač naj vsak počne z njim kar hoče....Ne bi moralizirala sploh kaj preveč glede takih čisto preprostih življenskih reči... Definitivno pa nima kdo komu kaj tumbat glede jumfra kaj je prav in ne...imho

sex on!!! Wink
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5