M.L.
|
Alojz in Sandib wrote on 09.01.2009 at 10:39:59:Boštyxz wrote on 08.01.2009 at 10:53:12:Quote:M.L. wrote on 08.01.2009 at 00:56:54:Boštyxz wrote on 07.01.2009 at 09:53:47:Alojz in Sandib wrote on 06.01.2009 at 13:01:27:Quote:Poučno. Več in več ,a vse je tu.Kdaj se bomo naučili pobirati to kar je večno-sedaj v nas in z nami. Več in več in tisto več je nedosegljivo,če niso danosti spoznane. Ja Bošty si pred resnim problemom. Nahatee, prava stvar,da pozdraviš fene RKC in fanatične vernike!!!! Poglejta malo bolje, vi2 "ausglajzarja" ; kako naj bo nekdo ki ve, da je RKC zmotna, napačna, grešna, slaba, zanič, itd, itd, itd, potem še celo "fen"  Mislim, to pa je slepota slepcev  . No, saj, če bi le malo dlje pogledala od svojega uma, ali tudi z svojim umom, bi spoznala, da sta še bolj zmotna kakor sem pa že jaz . Itak  . No, poboljšajta se, ... vsaj malo, ... pa ne zaradi mene, ampak zaradi dobrega samega na sebi : http://www.youtube.com/watch?v=vsWJkMbDQJc&feature=relatedLp by Boštyxz + #  # Pošteno govoriš Bošty. Pa lep pozdrav. Ne morem verjeti, kaka izjava Pošteno govoriš Bošty, praviš da je RKC zmotna grešna ... M.L. pravi da govoriš pošteno, a vseeno rad, tudi tam ( http://forumi.rkc.si/index.php ) piše svoje pridige. Ja, itaaak, sem takoj poklical dragega brata iz M.L., da preverim, Nooo, in je takoj potrdil, da res piše tudi tam kaj, vendar je povedal tudi zakaj . samo zato, ker so vsaj malo bolj kulturni ljudje tam, in ne bluzijo toliko kot tukaj .  No, in četudi piše tam kaj, napiše samo zato, da jim malo razloži, česar še ne vejo . Pa lep pozdrav, čaw Tole pa je razkritje na tem forumu. Mali lulček piše na RKC forumu in tu vse po vrsti zmerja kako nekulturni smo. In tam na RKC foruma vse uči kulture dialoga? Ha,ha ne me basat. Dvoličnost je tu evidentna.Vedel sem,da sta ti Bošty in M.L. dva dvoličneža.Samo,da sta pa tako velika si pa nisem mislil.Na RKC forum dvoličneži!!! Tam boste lahko drug drugemu licemersko lagali. Lojzek, joj, kakšna neobogljena sirota si, zares se mi smiliš, naj ti še Bog odpusti tvoje neumnosti in veliko prepotentno aroganco, ki jo zganjaš do drugih. Jaz ti tvojo ubogo nevednost , ki jo stresaš na mene sproti odpustim, to moč mi daje ljubezen do bljižnjega, ne pa sovraštvo in prepirljivost, kakršnega nekateri počenjate tukaj na forumu. Zaradi vašega sovraštva do bljižnjega sploh ne znate vzspostaviti dialoga z nekom, ki ni vaših misli. Zares žalostno in kako bedno je takšno početje. Sicer je pa to moja osebna stvar, če sodelujem na večih forumih in se tebe ter ostalih popolnoma nič ne tiče. Resnica je povsod ista; najsi bo na forumu, službi, doma ali pa kjerkoli že. Lojzek predlagam ti da se začneš malo bolj samocenzurirati, da stopiš pred ogledalo in ne samo gledati, ampak zagledati koga vidiš. Čas bi že bil, ne da samo nenehno tuliš o samospoznanju, marveč, da se resnično podaš na pot samospoznanja. Pa lep pozdrav.
|