Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 9147 times)
Lilith
Ex Member

Re: Mehanična ljubezen
Reply #30 - 03.10.2003 at 15:47:12

Quote:
Shocked ODLOČIMO ???  mogoče se odločimo nek nezavedno Undecided, samo jz se vsaj načrtno še nisem odločila-wow tega bom pa ljubila.. če pa se že moram odločat, mi pa to več ni tista čista ljubezen, ampk že neko kalkuliranje...
o (nad)gradnji Grin odnosa, pa tud ne vem kok je to fajn, da se kdo sprot za vsako potezo odloča, ampk to prihaja iz tebe-čisto-tako kot pač tisti trenutek čutiš... sej konec koncev to si ti in druga polovička para te mora sprejet takega kot si-še bolje, če ga ne moti, da tak si in ni treba nč tolerirat pa sprejemat Grin... ahhhh heaven Grin

LP Kiss

Vidiš, tako jaz ločujem med zaljubljenostjo in ljubeznijo: najprej se mi zgodi zaljubljenost,
ljubiti pa se odločim.
Back to top

IP Logged

lola
5

Maribor
Reply #31 - 05.10.2003 at 10:58:34

Jakob_Ostrjan wrote on 03.10.2003 at 12:38:40:
Ja, res je lepo, toplo in človeško, če lahko tako čutimo.

Velike probleme boš imela, če to stanje doživljaš kot ljubezen.

To je zame eden od načinov izražanja ljubezni.
Seveda se strinjam, da gre pri ljubezni za odnos, v katerem se dva dopolnjujeta, razvijata, zorita, si zaupata ter pustita drug drugemu tudi dovolj osebne svobode za njegov lastni razvoj. Na osebno svobodo ne gledam kot na svobodno menjanje partnerjev, da ne bo pomote. Gre za to, da se podpirata in spoštujeta tudi v svoji različnosti.
Back to top

IP Logged

sparkle
Guest

Reply #32 - 05.10.2003 at 14:18:46

Lilith wrote on 03.10.2003 at 15:47:12:
Vidiš, tako jaz ločujem med zaljubljenostjo in ljubeznijo: najprej se mi zgodi zaljubljenost,
ljubiti pa se odločim.

ja sej, kaksen pa bi biu svet, če bi bli vsi isti Kiss

Men se zgodi samo to, da mi je nekdo lahko tako malo všeč Roll Eyes, me nekak khm khm Grin privlači in takoj vem, da to ni to...  Za enega in edinega k sm ga pa ljubila (in ga še kar), sem pa od prvega trenutka začutla that something in se nisem odločala, da ga bom ljubila, niti sem se zdej(ko bi bil že končno čas 8)), da ga ne bom, ker preprosto ga (na mojo žalost)-sorry Smiley
Aja, pa ne ni zaljubljenost!!! To pa VEM Roll Eyes

Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #33 - 11.10.2003 at 09:02:12

tako to gre  8)

http://www.pileofcrap.org/Eh/swf.php?swf=crappity smackhergently.swf

(tisti dve zvezdici se pa z u-jem zamenjata, da stvar dela tako kot je treba) - f word je še vedno prepovedana  Roll Eyes

uživajte!
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 2 3