Lilith wrote on 25.09.2003 at 20:03:39: Otrok v sedmem razredu ne bi smel preživljati veliko časa na samem z vrstnikom v nekih pogojih, ki hitro pripeljejo do eksperimentiranja s spolnostjo. Ker bistvo spolnosti ni eksperiment ali pa zadovoljitev potrebe.

uff me to zjeza!!!
Lilith, jaz sm se ze od ranih let druzla bl s fanti-mojimi sosedi!! Smo bli full frendi, smo se skp jagal, fuzbal, odbojko, zemlo krast& ravbarje pa zandarje sli itd. Jaz na kakrsnekoli 'experimente' tut pomisljala nism, verjetn tut noben od njih, ker noben cesarkoli takega ni omenjal!! Tud zdej se druzim s temi mojimi kolegi in smo samo kolegi in nič drugega!! (ja verjamem, da je velikm ljudem to tezko vrjet, da nikol nič ni bilo:)) Mislm, da imajo zelo lep mnenje o men, pa da sm glede na njihove pohvale lahko samo ponosna sama nase

Sm spodobna punca/ženska (se kr ne vem kam bi se uvrstila, jaz bi se najraje med deklice

), kljub temu da sem se ze skos druzla s samimi tipi...
Se pa spomnem, kako je moj STRIC(in podobne tetice) stalno težil mojima STARŠEMA, da nej me mal merkata, ker kaj se ga jz grem stalno v moški druzbi ??? se spomnem, kako me je enkrt zabolel, ko je mamina sestricna rekla, da nej me kar tako puscata okol pol bosta pa ze vidla... ???

Ta ista tetica ma hcerko isto staro kokr jz, pa se je o njej na srednji soli govorilo, da je splavila, pa da je bl 'lahke sorte' tip zenske-pa so jo full kao doma zaklepal pa nikamor ne pustil...
Se strinjam, da bolj ko najstniku(pubertetniku) karkol prepoveduješ, ga to še bl mika... mislm, da je VELIK vazna vzgoja, je pa ŠE BOLJ velik vazn tut OD SAMGA OTROKA... Med otroci/najstniki/pubertetniki je prav toliko odgovornih in razumnih, kolikor jih je med odraslimi. Tut men kej posebi niso prepovedoval-to zato, ker se pr nas doma nč kej od sexa ne zgovarja, aja po kolne se tut ne s 'spolnimi' kletvicami

- sm pa dost od tega po TV (+drugi mediji) pa u sol slisala in me niti nikol kej preveč kaksni taki experimenti niso mikal... Pač vsak človek/otrok je zase svet...
Če bo otrok hotu krkol sprobat /experimentirat bo!!! Četudi ga boš zaklepal pa mu prepovedovala-ČE BO HOTEL/A BO TO NAREDIL/A, pa če ti je prow ali pa ne... Kar ti lahko nardiš kot starš je to, da ga spolno vzgojiš, če že krkol tazga počne, nej saj varno... Tuki pa nastop tvoja odgovornost-baje...
Uff sm se spomnla unga dela Beverly Hillsa(koj prva sezona, k smo bli se vsi nori na BH

), ko na enmu takmu sestankovanju starsev Donna da uno prispodobo od bazena... Kao-lahko otroku prepoveš plavanje in bazen še s tok veliko ograjo ogradiš, ampk bo že našel dostop do bazena-zato raje nauči otroka plavat!!!
Enivej sm se preveč razpisala.. pa še o spolni zavrtosti nism nobene rekla

LP