To da se izdeluje na daljnem vzhodu je logicno, je pac poceni delovna sila...kljub temu, pa to se ne pomeni, da roba 'iz dol' ne bi mogla bit kvalitetna oz. vcasih celo zelo kvalitetna! Se posebej, ce se na njo v koncni fazi nalepi nalepka priznanega proizvajalca. Res, da zadevo zaradi imena krepko preplacas, a imas hkrati tudi garancijo, da kupujes kvaliteto.
Glede na to, da so se mi 'Penna' rokavice za 7k zacele trgat po vsega skupaj nekaj treningih, se bom v bodoce tej znamki izogibal in posegel po boljsi/kvalitetnejsi opremi, a zal tudi drazji. TOPTEN-ove rokavice so trikrat drazje, zato bi namesto >20k raje odstel 12-13k in dobil ceni primerno kvaliteto.
SAP sem imel moznost sprobat, a se mi niso zdele nic posebnega. Opazil sem, da so Sasotove 'Silovit udarec', Leonove pa od TOPTENA, za tvoje ne vem, me pa vsekakor zanima tvoje mnenje:
TOP10/SAP/Silovit Udarec?
....oz. kaj bi ti kupil....
imam tudi ponudbo za rabljene rokavice, rokavice za znoj, bandaze, in scitnike za nart za 32k SIT (vse TOPTEN SuperFight 2000)
Ker sem pa se cisto nov, scene glede opreme ne poznam, tako, da se tezko odlocim, ker v koncni fazi 32k ni malo denarja.
Resen pa sem...dovolj

P.S. Cestitke k izredno uspesni izvedbi letnega Campa...

Have Fun!! 8)
u.