en_bk wrote on 18.09.2003 at 14:07:42:Se ti pardoniram maksimalično, če je bila to le zgodba....neosebna...mi je zvenela kot krik bolečine...
ampak...res je...sam sem kriv, če se mi je tako slišala.
A zdej se boš pa še pardoniru, al kva?

"Čez plot" je resda zgodbica, ampak se mi zdi, da (vsaj) zame velja, da nekako ne znam oz. ne želim oz. si trenutno niti ne predstavljam, da bi lahko brezosebno pisala ...

V tvojih vprašanjih se pač nisem videla oz. jih začutila kot dražljaj, niti se mi zgodbica ne bere kot npr. kak krik. Ampak, a sem jaz res lahko tukile objektivna, al kaj?

Jest se ob branju obeh hahljam ...
Pri tolmačenjih (zgodbic) seveda pomaga tudi to, ali avtorja/človeka osebno poznaš ali ne ... če ga pa ne, si pa v bistvu sam samcat s svojo perspektivo ... ki ni nujno avtorjeva. Zato je pa fletn klepetat; včasih.

Ti kar vpraš, lahko tut (kao) globok dregneš, pa z napisanim polemiziraš ... Ti bom zaprmej odgovorila!

ARS
en_bk wrote on 18.09.2003 at 14:07:42:Hvala za tak kompliment..Sem ga zadnjič slišal pri 25-ih....pred...ene 20-imi leti.
Čudovit dan tudi Tebi, mladenka

Ti trenutno nimaš v svojem "Profile" navedenih let, jaz pa z "mladeničem" zaprmej tukile gor ne morem sfalit, ker se mi zdi, da sta le Ana in Titud starejša od mene ...

Sicer pa ta "naziv" tudi in resnično kar pogosto uporabljam; za celoten starostni razpon. Od dekleta do mladenke ...