Mi smo le navadni slabici, sahovske figure v rokah velikih, ki jih oni prelagajo kam se jim zahoce, ne ozirajo se na nikogar, poteptajo "tamajhne", za njih je vse le igra s cloveskimi zivljenji. Kaksni mirovniki, da si malo popestri svojo enolicno zivljenje pa gre med antiglobaliste, vtakne v usta zvizgalko, se slini in buri duhove, zakaj pa so jo kaj hitro ucvrli, ko so zacele padati bombe na Irak, ja
vsak sciti le sebe in mu je drugi malo mar, figo, to vse je na papirju, zrezirano, zdolgocaseni smo, nic drugega. Nasilje rodi nasilje, to je vecni tokokrog in edina
resnica, ki je sploh ni treba iskati, saj prite sama k tebi, ko jih dobis po glavi, obcutis jo na lastni kozi.
Kdaj se bomo spametovali? Nikdar, ker smo vcasih se hujsi od samih zivali, ceprav si umisljamo, da nekaj smo.
Trenutno se je danasnja kultura znasla v nekem bivanjskem vakumu, pa iscemo izhode, boljse pa itak ne bo, v naravi cloveka je, da pobija slabotnejse od sebe, pocisti svojo konkurencu, da se lahko gre avtokrata -
Darwizem, ki ga sicer osebno ne priznavam, a kaj cemo, tako pac je, to pomeni nekaterim vodilo, resnico, luc - mocnejsi prevlada....

Nic mi ne vlivajo upanja vase misli na POZIZITIVKAH, ker se ne bo nic spremenilo, to so sanje, utopija, hologrami,
nerealna pricakovanja. Rajsi se vprasajte, kako spremeniti -
spreobrniti ljudi na vodilnih polozajih, riba smrdi pri glavi? Tukaj gre zopet za brezizhodni polozaj, ki nas posrka na zacetek nase poti... ???
Predstavi nacrt za boljsi jutri!!!! Ravno tu je
catch, ne obstaja, mi si samo zelimo, da bi eksistiral. Razumemo, ne, ne razumemo nicesar....