Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9
(Read 25342 times)
kreden
Ex Member

Re: Bioenergetiki in mazaštvo
Reply #60 - 31.07.2003 at 09:54:30

exorcist wrote on 30.07.2003 at 22:43:31:
Hari krišna hari hari rama, ja res je, rama je dobra margarina z malo holesterola.  Grin

No, tukaj se pa vidi, kako spoštujemo drugačemisleče in druge vere.
In kaj ti je sedaj naredil Gospod Krsna ???
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #61 - 31.07.2003 at 09:57:29

Quote:
Recite jasno, ne maramo drugačesmilečih na tem forumu, sploh pa ne kristjanov, ceprav nikjer nisem trdil, da sem kristjan, bom razumel in me 100% ne boste več videli, sploh pa ne da bi objavljal, če ne razumete heca.

Brzdaj konje in užaljenost. Saj te nihče nikamor ne preganja.
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #62 - 31.07.2003 at 09:57:47

Quote:
No, tukaj se pa vidi, kako spoštujemo drugačemisleče in druge vere.
In kaj ti je sedaj naredil Gospod Krsna ???

JA tole pisete GAPE forumci na mojem forumu:

katoliškim satanistom ?

predajate se satanu in govorite o nekem troedinem bogu,da vas ni sram,župniki pa propagirate satanovo slavo zraven pa govorite o jezusu.
sarm vas bodi.
katoličani ste navadne satanske pičke.

Preklete strpni ste
Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #63 - 31.07.2003 at 09:59:10

exorcist wrote on 31.07.2003 at 09:08:16:
Ste mi vi kalibri z večvrednostnim kompleksom, kaj ma sedaj veze krščanstvo pri duhovni rasti, vsak človek je mikrokozmos zase, bodisi je ateist, globok vernik, kristjan, musliman....? Uporabljaš besedico sranje, kar je žalitev za drugačemisleče ljudje, ki ne ustrezajo tvojim osebnim modulom, kalupom za neko kvazi višje verovanje, kateremu se ti nadejaš, zato preprosto nekaj proglasiš za inferiorno, manjevredno religijo na pram tvoji mislenosti in filozofiji. Očitno si pravi hujskač za verske spore, bi pobil z mečem in ognjem ter počistil po tvoje okarakterizirano "versko golazen". Zdaj vidim, ko sem vas spoznal pobližje, kako neverjetno strpni ste, očitno ¨toleranca ni vaša odlika! Verjamem ti, imaš večvredne, pa majvredne religije, filozofije in verstva. Po eni strani pljuvaš na hierarhijo, po drugi strani pa si se sam okronal za človeka, ki je na "višji spiritualni ravni", paradoksalno. Ti kastni sistem ustreza, da lahko lulaš dol po drugih, kaj? Samozvani guru in spiritualist na višji (ne)zavesti?

Če je kdo kaliber tu, si to ti in večvrednostni kompleks imaš ti.
O hujškačih bi pa napisal samo tole, hujskač si ti ex in to dober hujskač.
Pobijal bi tudi ti, vse kar imaš v sebi hočeš projekcirat v druge in jim lepiš neke nalepke, zraven pa si tapravi kaliber.
Me prav zanima na kakšni zavesti si ti ?
Na kaj dobri že ne.
Back to top

IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
Reply #64 - 31.07.2003 at 10:18:04

Jaz nimam ničesar proti tebi.Ker te ne poznam.Niti proti temu kaj misliš.Ker tudi tega ne vem.Tudi pisati imaš pravico, kar te je volja.Vendar moraš vedeti, da dejanja nosijo posledico.
Npr.ena izmed posledic je ta, da si v mojih očeh dobil stigmo, da si nerazgledan fant z šibkim jazom ter velikim egom,ki ne dobi lulike.Če neumno razmišljam je to moj problem.
Kajti ali je to res ali ni tega pač ne vem.Tako pač gledam nate.Če se boš tako obnašal tudi do svoje okolice ne bom edini takega mišljenja,kaj meniš?
Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #65 - 31.07.2003 at 10:25:37

exorcist wrote on 30.07.2003 at 17:49:45:
Wauuu, koja modrost, hitro mi daj tvojo tel., da mi razložiš, kaj je v riti mehkega. Smiley S katero modro barvo se štrihaš, tista, ki je za pisanke ali pa si kupuješ raje vodenke, ker se dajo lažje sprati?

Si že slišal za to mojo modro misel, če ne ti jo sedaj povem: veliko žlobodraš, a malo poveš. Kaj, če bi strnil tale rožni venec v en stavek, ha? Smiley Počakaj naj si vzamem še papirnat robček iz žepa, ker sem skoraj potočil solzice ob tvojem poetičnem in čustveno nabitem napevu/baladi, predober sem za ta svet, ena velika dobričina, to sem jaz.

Zdaj pa se bom retrogradno reinkarniral v piščanca, ker kvasim take tumparije tu naokrog. Mi lahko kdo pomaga za zvišanje zavesti, brez da bi pal v nezavest, lahko tudi na daljavo s telepatijo? Smiley

Res je tako, Stojchy, čeprav ne vem kaj si govoril ali hotel poveddati, nižja pasja zavest pač?  Grin Grin Grin

Poglej svoje pisanje in če si človek, povej, a je tole v redu, a si tole napisal ti in popolnoma zavestno.
Stojčija si označil da ima nižjo pasjo zavest ???
Haloooo.
Si popolnoma normalen.
Kdo pa si ti da lahko označiš nekoga da ima nižjo pasjo zavest ???
Te to uči tvoja vera, kdo ti to dovoli, se ničesar ne sramiš ?
Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #66 - 31.07.2003 at 10:28:55

exorcist wrote on 31.07.2003 at 09:57:47:
JA tole pisete GAPE forumci na mojem forumu:

katoliškim satanistom ?

predajate se satanu in govorite o nekem troedinem bogu,da vas ni sram,župniki pa propagirate satanovo slavo zraven pa govorite o jezusu.
sarm vas bodi.
katoličani ste navadne satanske pičke.

Preklete strpni ste

Tukaj pa jamraš da nekdo serje po tvojem forumu.
Ti lahko vsepovprek žališ ljudi na drugih forumih in jim lepiš nalepke nižje pasje zavesti, če pa nekdo nekaj napiše na tvojem forumu, je pa ogenj v strehi.
Zaradi mene se lahko pobereš iz tega foruma in naprej serješ po svojem forumu, kaj a ni tvoj forum dost obiskan da moraš tukaj izražati svoje neumnosti, ali pač hočeš, da tvoj forum ostane čist in lep, svoje fobije pa boš pacal tukaj ???
Malo se zamisli nad seboj in svojim početjem.
Back to top

IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #67 - 31.07.2003 at 10:29:58

Smiley
dragi exorcist,
res je kar je napisal natural sam z gibanjem Hare Krišna
nimam nobene veze, niti je nikoli nisem imel, kakor nimam nobene veze z tvojo RKC ali margarino rama, ki je tudi ne jem.
Moje mnenje glede Boga je tako:
Bolj koristno je,
če človek moli za mir v svetu,
za ljubezen in resnico, kot če ne,

vendar je še mnogo koristneje,
če tako kot jaz,
vidi to Svetlobo, ali Luč znotraj sebe,
če ta Mir, Resnico in Ljubezen
res poglobljeno doživlja, tako kot jo doživljam sam.
Do zdaj sem se pogovarjal že z mnogimi predstavniki RKC in zanimivo vsi so imeli do mene spoštovanje, Vsakega sem tudi vprašal, če vidi Boga kot notranjo Luč, pa mi je še vsak rekel da ne.

Poglej exorcist enim ljudem, tako kot tebi je tvoja cerkev in molitve kot zdrava marija in očenaš dovolj. Te jih izpolnjujejo in osrečujejo, oni ne rabijo ničesar več,

spet drugim to ni dovolj in raziskujejo in se poglabljajo, najdejo svoj način za doživljanje notranjega miru z mantrami kot Hare Krišna, ali transcedentalno meditacijo in tudi to je prav.

spet tretji najdejo svojega živega mojstra, ki jim pokaže
notranjo Luč, in to Božje kraljestvo, ki je znotraj, ki ga doživljajo kot Mir, Resnico in Ljubezen in tudi to je prav.

Karkoli kdorkoli počne za notranji Mir, to počne tudi za zunanji mir in takega Bog blagoslavlja, Kiss

vendar kot sem že napisal si ti zamenjal Boga Kiss za Satana Tongue, ki ga moliš, ki me pošiljaš naj se kremiram, ali naj me On šiba.
S tem si jasno pokazal kot predstavnik RKC, da imaš o Bogu toliko pojma kot žaba, ki se napihuje o internetu, na žalost nisi edini, takih "prosvetljenih" predstavnikov RKC kot si ti, je povsod dovolj, zato pa je tako pri nas kot je, a ne? Grin
Saj poznaš naš pregovor:
Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade in tebi je ni treba niti kopati, ker si že globoko v njej. Grin
Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #68 - 31.07.2003 at 10:36:12

stoychi wrote on 31.07.2003 at 10:29:58:
če tako kot jaz,

ljubezen do sebe, ali ljubezen do vseh?
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #69 - 31.07.2003 at 10:39:46

Back to top

IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #70 - 31.07.2003 at 10:44:14

Smiley
ljubezen do sebe vzbudi sočutje, (ki je tudi ljubezen) do drugih Smiley
Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #71 - 31.07.2003 at 10:48:14

stoychi wrote on 31.07.2003 at 10:44:14:
Smiley
ljubezen do sebe vzbudi sočutje, (ki je tudi ljubezen) do drugih Smiley

to socutje do drugih je zmeri povezano s tem, kar mi mislimo da je dobro za nas in po tem sklepamo kaj je dobro za druge. ce smo dokoncno, absolutno samorealizirani, potem bo nase socutje res dobro za vse in vsakogar, drgac pa bl tezko.
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #72 - 31.07.2003 at 10:48:52

exorcist wrote on 31.07.2003 at 09:57:47:
JA tole pisete GAPE forumci na mojem forumu: ...

"GAPE forumec" je kar vsak, ki na tem forumu kaj napiše, torej tudi ti (si že gape forumec z eno zvezdico 8) )
Tovrstno predalčkanje je kar malce smešno, saj  se lahko podobno vsakega, ki kaj napišejo na "tvoj forum"  enako "ožigosa"  kot "tvojega forumca".

Ali nisi ravno ti pred kakšno uro tule gor napisal, da je vsak posameznik mikrokozmos zase in da torej vsakdo odgovarja zase in za to, kako se izraža in da to nima prav veliko veze s tem ali je katoličan ali ni katoličan. Jaz pa dodajam, da ima to še manj veze s tem ali kdo kraca po tem ali onem forumu.

Z žaljivim in neokusnim tonom pisanja pa bo vsakdo vzbudil odpor na kateremkoli forumu.

Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #73 - 31.07.2003 at 11:05:24

stoychi wrote on 31.07.2003 at 10:29:58:
Smiley
dragi exorcist,
res je kar je napisal natural sam z gibanjem Hare Krišna
nimam nobene veze, niti je nikoli nisem imel, kakor nimam nobene veze z tvojo RKC ali margarino rama, ki je tudi ne jem.
Moje mnenje glede Boga je tako:
Bolj koristno je,
če človek moli za mir v svetu,
za ljubezen in resnico, kot če ne,

če tako kot jaz,
Do zdaj sem se pogovarjal že z mnogimi predstavniki RKC in zanimivo vsi so imeli do mene spoštovanje, Vsakega sem tudi vprašal, če vidi Boga kot notranjo Luč, pa mi je še vsak rekel da ne.

Poglej exorcist enim ljudem, tako kot tebi je tvoja cerkev in molitve kot zdrava marija in očenaš dovolj. Te jih izpolnjujejo in osrečujejo, oni ne rabijo ničesar več,

spet drugim to ni dovolj in raziskujejo in se poglabljajo, najdejo svoj način za doživljanje notranjega miru z mantrami kot Hare Krišna, ali transcedentalno meditacijo in tudi to je prav.

spet tretji najdejo svojega živega mojstra, ki jim pokaže
notranjo Luč, in to Božje kraljestvo, ki je znotraj, ki ga doživljajo kot Mir, Resnico in Ljubezen in tudi to je prav.

Karkoli kdorkoli počne za notranji Mir, to počne tudi za zunanji mir in takega Bog blagoslavlja, Kiss

vendar kot sem že napisal si ti zamenjal Boga Kiss za Satana Tongue, ki ga moliš, ki me pošiljaš naj se kremiram, ali naj me On šiba.
S tem si jasno pokazal kot predstavnik RKC, da imaš o Bogu toliko pojma kot žaba, ki se napihuje o internetu, na žalost nisi edini, takih "prosvetljenih" predstavnikov RKC kot si ti, je povsod dovolj, zato pa je tako pri nas kot je, a ne? Grin
Saj poznaš naš pregovor:
Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade in tebi je ni treba niti kopati, ker si že globoko v njej. Grin

Cuj v cem je fora, da se pocutis da si nekaj vec kot drugi, kar si mi dal jasno vedeti, da edini opazis neko misticno luc ali vsake kvatre 1x brleco laterno v sebi, ki je na napetosti dveh voltov, tako da je sij komaj zaznaven? Kaj majske muhe oddajajo vecji svetlobni tok, kot je tvoj, ha, ha....? Grin Grin

Vsak dozivlja Boga po svoje, eni tak, drugi tak, le nikar si ne laskaj in se ne samopovelicuj, ker ravno to delas s tem, ko mene proglasas za inferiorno bitje na pram tvoji nevemkaksni spiritualnosti. Vsak clovek je zase miikrokozmos, svet v malem. Ti nisi nic vec, niti nic manj, niti ne bos Bogeca dolj z nebes za jajca potegnil, ce bos 2x dnevno meditral.  Grin

"Kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade."
Napacno si me ocenil, ne nisem rudar, da bi delal jami. Mogoce bi mi pomagala tvoja spiritualnost, ne bi rabil rudarske kape s svetilko? Grin

Pod drugo, zakaj na slepo obsojas, zakaj naj bi bil nek atase (prestavnik) kistjanov, od kod ti ta informacija, niti nikjer nisem omenil, da sem sploh kistjan, to je bilo kar na slepo, blef, ha?

Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #74 - 31.07.2003 at 11:20:24

Ja, se nekaj meni se ne da vec pisati, v redi bi bilo, ce bi to temo pomalem zaklenoli administratorji.

Stojchy se lahko enkrat dobiva na pivi, ali pa te jaz pogostim pri meni na domu z dobro svinjsko pecenko, bos me malce pretipal, kak je z mojo duhovno rastjo in izgnal Satana iz mene? Grin Grin
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9