stoychi wrote on 31.07.2003 at 10:29:58: 
dragi exorcist,
res je kar je napisal natural sam z gibanjem Hare Krišna
nimam nobene veze, niti je nikoli nisem imel, kakor nimam nobene veze z tvojo RKC ali margarino rama, ki je tudi ne jem.
Moje mnenje glede Boga je tako:
Bolj koristno je,
če človek moli za mir v svetu,
za ljubezen in resnico, kot če ne,
vendar je še mnogo koristneje,
če tako kot jaz,
vidi to Svetlobo, ali Luč znotraj sebe,
če ta Mir, Resnico in Ljubezen
res poglobljeno doživlja, tako kot jo doživljam sam.
Do zdaj sem se pogovarjal že z mnogimi predstavniki RKC in zanimivo vsi so imeli do mene spoštovanje, Vsakega sem tudi vprašal, če vidi Boga kot notranjo Luč, pa mi je še vsak rekel da ne.
Poglej exorcist enim ljudem, tako kot tebi je tvoja cerkev in molitve kot zdrava marija in očenaš dovolj. Te jih izpolnjujejo in osrečujejo, oni ne rabijo ničesar več,
spet drugim to ni dovolj in raziskujejo in se poglabljajo, najdejo svoj način za doživljanje notranjega miru z mantrami kot Hare Krišna, ali transcedentalno meditacijo in tudi to je prav.
spet tretji najdejo svojega živega mojstra, ki jim pokaže
notranjo Luč, in to Božje kraljestvo, ki je znotraj, ki ga doživljajo kot Mir, Resnico in Ljubezen in tudi to je prav.
Karkoli kdorkoli počne za notranji Mir, to počne tudi za zunanji mir in takega Bog blagoslavlja,

vendar kot sem že napisal si ti zamenjal Boga

za Satana

, ki ga moliš, ki me pošiljaš naj se kremiram, ali naj me On šiba.
S tem si jasno pokazal kot predstavnik RKC, da imaš o Bogu toliko pojma kot žaba, ki se napihuje o internetu, na žalost nisi edini, takih "prosvetljenih" predstavnikov RKC kot si ti, je povsod dovolj, zato pa je tako pri nas kot je, a ne?

Saj poznaš naš pregovor:
Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade in tebi je ni treba niti kopati, ker si že globoko v njej.
Cuj v cem je fora, da se pocutis da si nekaj vec kot drugi, kar si mi dal jasno vedeti, da edini opazis neko misticno luc ali vsake kvatre 1x brleco laterno v sebi, ki je na napetosti dveh voltov, tako da je sij komaj zaznaven? Kaj majske muhe oddajajo vecji svetlobni tok, kot je tvoj, ha, ha....?

Vsak dozivlja Boga po svoje, eni tak, drugi tak, le nikar si ne laskaj in se ne samopovelicuj, ker ravno to delas s tem, ko mene proglasas za inferiorno bitje na pram tvoji nevemkaksni spiritualnosti. Vsak clovek je zase miikrokozmos, svet v malem. Ti nisi nic vec, niti nic manj, niti ne bos Bogeca dolj z nebes za jajca potegnil, ce bos 2x dnevno meditral.
"Kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade."
Napacno si me ocenil, ne nisem rudar, da bi delal jami. Mogoce bi mi pomagala tvoja spiritualnost, ne bi rabil rudarske kape s svetilko?

Pod drugo, zakaj na slepo obsojas, zakaj naj bi bil nek atase (prestavnik) kistjanov, od kod ti ta informacija, niti nikjer nisem omenil, da sem sploh kistjan, to je bilo kar na slepo, blef, ha?