Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 9
(Read 25338 times)
stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Re: Bioenergetiki in mazaštvo
Reply #45 - 30.07.2003 at 19:48:06

Smiley
mind poglej o tem, kar sprašuješ je v mojih postih o Prem Rawat Maharajiju toliko napisanega, da se mi ne da ponavljati že povedanega.
Guru je beseda, ki je sestavlena iz dveh besed. Gu je tema in Ru je luč, beseda predstavlja človeka mojstra, ki ti je sposoben pokazati to notranjo Luč.
Ta notranja Luč, ki je povezana z občutkom notranjega Miru, Ljubezni in Resnice, ali po domače Božjega kraljestva, (za katerega je celo Jezus dejal, da je znotraj človeka), je notranja potreba in dolžnost prav vsakega človeka in tako dolgo dokler jo ljudje iščejo samo zunaj sebe so pač v svoji temi trpljenja. Grin
Obstajajo zelo redki ljudje, ki so sami sposobni odkriti to notranje Božje kraljestvo, ostali pa potrebujemo pomoč živih mojstrov. Wink
Obstaja lepa knjiga Julius Johnsona Pot mojstrov, ki se v slovenščini dobi v naših knjigarnah in je zelo poceni, saj stane samo okoli dva tisoč sitov, ki lepo govori o tem in ti jo priporočam v branje.
lp
in še razburjenemu exorcistu moja mobi številka:
041-845-880
tudi tebi lp in naj te Bog blagoslovi,
da ne boš več kvasil tako neumnih. Grin
Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #46 - 30.07.2003 at 19:57:34

Za stojchy

DRZAVNI KREMATORIJ, 29.10.1996
PODRUZNICA LJUBLJANA
Okostnjakova ul. 6
1000 LJUBLJANA

Zadeva: VABILO NA UPEPELITEV
Ker ste dosegli predpisano starost in nasa druzba ne more vec pricakovati nobene koristi od vas, ste avtomatsko zapadli upepelitvi po 1. odstavku 7. clena Zakona o upokojenih in drugih nekoristnih obcanih /Ur.l. 8079 z dne 31.4.1975.

Zato se morate takoj ali najkasneje v roku 15 dni zglasiti v nasi podruznici pred pecjo st. 5 zaradi upepelitve vase nadvse smesne in skodljive pojave. Biti morate tesci in popolnoma trezni, da ne bi prislo do poskodbe peci. K upepelitvi se javite trezni, obriti, v svezem perilu in z dobro umitimi nogami, ker dezodoracijske naprave se nismo instalirali. Predhodno morate izprazniti mehur, da ne bi pogasili ognja. Iz istih razlogov morate odstraniti vodo iz kolen. S seboj prinesite malo bukovo poleno, aktovko premoga, posodo za ocvirke in skatlico za koscice.

Vkolikor prej poravnate postnino, bodo vasi posmrtni ostanki poslani domacim po vasi zelji, v nasprotnem primeru pa jih bomo dostavili tovarni SLOVENIJAGNOJ za nadaljnjo predelavo.

Ta dopis velja kot odjavnica na maticnem uradu in kot opravicilo pri podjetju SLOVENIJATRUPLO, ce bi vas obdolzili krivde za neizpolnitev svojega lastnega plana.

PRICAKUJEMO VAS Z ZAKURJENO PECJO !

Co.:                                                Direktor
arhiv                                          Kostko Smrtnik l.r.

Back to top

IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #47 - 30.07.2003 at 21:17:36

Smiley
take se dogajajo tistim, ki služijo samo Satanu,
tudi Bog jim ne more več pomagati. Amen. Grin
Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

Amstel
5
p

Reply #48 - 30.07.2003 at 22:09:37

exorcist wrote on 30.07.2003 at 19:57:34:
Za stojchy
Zadeva: VABILO NA UPEPELITEV

Kristjan, Exorcist.

Kdo ti postavlja meje?

Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #49 - 30.07.2003 at 22:41:33

Amstel wrote on 30.07.2003 at 22:09:37:
Kristjan, Exorcist.

Kdo ti postavlja meje?

Bog. Kdo pa tebi?

Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #50 - 30.07.2003 at 22:43:31

stoychi wrote on 30.07.2003 at 21:17:36:
Smiley
take se dogajajo tistim, ki služijo samo Satanu,
tudi Bog jim ne more več pomagati. Amen. Grin

Hari krišna hari hari rama, ja res je, rama je dobra margarina z malo holesterola.  Grin
Back to top

IP Logged

Io
4

Ljubljana
Reply #51 - 30.07.2003 at 23:18:04

Bog ne postavlja mej, sam si jih.

Lp Io
Back to top

Sem kar sem...vem pa da sem del tebe
WWW WWW irenabartol  
IP Logged

Amstel
5
p

Reply #52 - 30.07.2003 at 23:34:32

exorcist wrote on 30.07.2003 at 22:41:33:
Bog.

Eh, če bi ti jih bog....
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #53 - 30.07.2003 at 23:57:22

Amstel wrote on 30.07.2003 at 23:34:32:
Eh, če bi ti jih bog....

Ti meni tralala, jaz tebi hopsasa. Pa spravi si nekam tega vampirja, zgleda preveč krvoločen, me bo že za vrat ugriznil in mi spil kri, ali pa bi to raje ti storila?.  Grin
Back to top

IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
Reply #54 - 31.07.2003 at 08:44:40

Veš kaj izganjalec.Tudi jaz nisem ravno navdušen nad stojanom in njegovim prepričanjem in sva si marsikakšno pikro napisala, ampak take svinjarije ti pa ni treba pisati nikomur.  Angry Angry Angry  Napisal ti je svoj point in na nek način se strinjam z njim. ???
Ti si pa napisal neko neoriganalno sranje, ki lepo pokaže kaj nudi krščanstvo človeku za njegov spiritualni napredek.Kazal si že prej in sedaj si vsem dokazal.
Ali bi jezus napisal take neumnosti?
SATYAMEVA JAYTE  Grin Grin Grin
Pa še nekaj.Kaj ima Hare Krišna s Stojanom gospod strokovnjak za verstva in religije? Shocked Shocked
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #55 - 31.07.2003 at 08:54:56

Daj  mal se umir Ex.  Saj to vendar ni popolna oblika tvojega foruma, torej tudi ne bo to oblika tega. Ok?

Andres
Back to top

IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
Reply #56 - 31.07.2003 at 09:01:46

Pa še nekaj opažam.Ti bi kar naprej neki fukal.Že na tvoji strani so ene deklice tukaj pa skoz neki ponujaš svoje telo na razpolago ženskim članicam foruma.Da te grizejo, mažejo, zdravijo,v tvojih onanatorskih podvigih te najbrž še malo obdelajo.V mislih seveda.
Ali si nedofukan(sori Miro) ali kurbir.Torej tipični predstavnik naše populacije, ki so člani sekte rkc ter njenih frakcij.
P.S.Za izgubo nedolžnosti se obrni na Salamonov oglasnik.
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #57 - 31.07.2003 at 09:08:16

natural wrote on 31.07.2003 at 08:44:40:
Veš kaj izganjalec.Tudi jaz nisem ravno navdušen nad stojanom in njegovim prepričanjem in sva si marsikakšno pikro napisala, ampak take svinjarije ti pa ni treba pisati nikomur.  Angry Angry Angry  Napisal ti je svoj point in na nek način se strinjam z njim. ???
Ti si pa napisal neko neoriganalno sranje, ki lepo pokaže kaj nudi krščanstvo človeku za njegov spiritualni napredek.Kazal si že prej in sedaj si vsem dokazal.
Ali bi jezus napisal take neumnosti?
SATYAMEVA JAYTE  Grin Grin Grin
Pa še nekaj.Kaj ima Hare Krišna s Stojanom gospod strokovnjak za verstva in religije? Shocked Shocked

Ste mi vi kalibri z večvrednostnim kompleksom, kaj ma sedaj veze krščanstvo pri duhovni rasti, vsak človek je mikrokozmos zase, bodisi je ateist, globok vernik, kristjan, musliman....? Uporabljaš besedico sranje, kar je žalitev za drugačemisleče ljudje, ki ne ustrezajo tvojim osebnim modulom, kalupom za neko kvazi višje verovanje, kateremu se ti nadejaš, zato preprosto nekaj proglasiš za inferiorno, manjevredno religijo na pram tvoji mislenosti in filozofiji. Očitno si pravi hujskač za verske spore, bi pobil z mečem in ognjem ter počistil po tvoje okarakterizirano "versko golazen". Zdaj vidim, ko sem vas spoznal pobližje, kako neverjetno strpni ste, očitno ¨toleranca ni vaša odlika! Verjamem ti, imaš večvredne, pa majvredne religije, filozofije in verstva. Po eni strani pljuvaš na hierarhijo, po drugi strani pa si se sam okronal za človeka, ki je na "višji spiritualni ravni", paradoksalno. Ti kastni sistem ustreza, da lahko lulaš dol po drugih, kaj? Samozvani guru in spiritualist na višji (ne)zavesti?
Back to top

IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
Reply #58 - 31.07.2003 at 09:18:15

CEPEC JEDAN!!  Angry Angry Shocked Shocked ???Ali nisi dojel da sem govoril o tvojem pisanju o krematoriju glede Stojana!!Mislim, ali si omejen ali kaj?
Pol mi pa napiše nekaj o večvrednosti in podobne klobase...Katasrofa si.
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #59 - 31.07.2003 at 09:38:14

natural wrote on 31.07.2003 at 09:18:15:
CEPEC JEDAN!!  Angry Angry Shocked Shocked ???Ali nisi dojel da sem govoril o tvojem pisanju o krematoriju glede Stojana!!Mislim, ali si omejen ali kaj?
Pol mi pa napiše nekaj o večvrednosti in podobne klobase...Katasrofa si.

Natural povej mi en sam post, kje se nisem kaj pošalil, tudi stojchy se je nasmejal, ti pa vse resno in osebno vzameš. Še nisi skužil, da imam spodaj takšen podpis iz samoironije, ne pa da bi zares "pecal" ženske. Tukaj vidim, da ima smisel za humor samo par ljudi, iz moderatorjev mogoce samo Devi in se par recimo.

Ce se cutis uzaljenega z moje strani samo reci in se takoj poberem iz tega foruma, ker smo si ocitno prevec razlicni in ne bomo nasli nobenih skupnih tock. Pa poglčej si raje, kaj pisejo predstavniki GAPE foruma na mojem forumu:

"Ne umišljaj si da si bog i batina.
Pokvarjen si, da kar smrdi iz tebe.
Pokvarjenc predrzn.
Sram te je lahko, delaš se nekega poštenjaka si pa navadna pizda katoliška umazana. "

Recite jasno, ne maramo drugačesmilečih na tem forumu, sploh pa ne kristjanov, ceprav nikjer nisem trdil, da sem kristjan, bom razumel in me 100% ne boste več videli, sploh pa ne da bi objavljal, če ne razumete heca.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 9