natural wrote on 31.07.2003 at 08:44:40:Veš kaj izganjalec.Tudi jaz nisem ravno navdušen nad stojanom in njegovim prepričanjem in sva si marsikakšno pikro napisala, ampak take svinjarije ti pa ni treba pisati nikomur.

Napisal ti je svoj point in na nek način se strinjam z njim. ???
Ti si pa napisal neko neoriganalno sranje, ki lepo pokaže kaj nudi krščanstvo človeku za njegov spiritualni napredek.Kazal si že prej in sedaj si vsem dokazal.
Ali bi jezus napisal take neumnosti?
SATYAMEVA JAYTE

Pa še nekaj.Kaj ima Hare Krišna s Stojanom gospod strokovnjak za verstva in religije?
Ste mi vi kalibri z
večvrednostnim kompleksom, kaj ma sedaj veze krščanstvo pri duhovni rasti, vsak človek je mikrokozmos zase, bodisi je ateist, globok vernik, kristjan, musliman....? Uporabljaš besedico
sranje, kar je žalitev za drugačemisleče ljudje, ki ne ustrezajo tvojim osebnim modulom, kalupom za neko kvazi
višje verovanje, kateremu se ti nadejaš, zato preprosto nekaj proglasiš za
inferiorno, manjevredno religijo na pram tvoji mislenosti in filozofiji. Očitno si pravi hujskač za
verske spore, bi pobil z mečem in ognjem ter počistil po tvoje okarakterizirano "versko golazen". Zdaj vidim, ko sem vas spoznal pobližje, kako neverjetno strpni ste, očitno ¨
toleranca ni vaša odlika! Verjamem ti, imaš večvredne, pa majvredne religije, filozofije in verstva. Po eni strani pljuvaš na hierarhijo, po drugi strani pa si se sam okronal za človeka, ki je na "višji spiritualni ravni", paradoksalno. Ti kastni sistem ustreza, da lahko lulaš dol po drugih, kaj? Samozvani guru in spiritualist na višji (ne)zavesti?