Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 ... 9
(Read 25379 times)
kreden
Ex Member

Re: Bioenergetiki in mazaštvo
Reply #30 - 30.07.2003 at 09:25:26

exorcist wrote on 29.07.2003 at 22:48:13:
Ja, ce si zenska bi se priporocil, da mi das kako lekcijo, ker sem precej neizkusen. Za zameno pa bom jaz izgnal Satana iz tebe!
Grin

Prvo ga izženi iz sebe.
Mar si tako zasvojen s tem satanom, da sploh ne opaziš kolko ga je že v tebi ???
Back to top
« Last Edit: 30.07.2003 at 10:41:25 by kreden »  

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #31 - 30.07.2003 at 10:23:10

stoychi wrote on 30.07.2003 at 07:37:20:
Smiley
mrtve Jezusove besede so mrtve, pa čeprav jim nekateri rečejo, da so božje.

Vsak ma "svojo" individualno vero, ki lahko pomeni marsikaj (naravo, umetnost, življenje.....). Čemu je fora v tem, da nekateri pljuvate po drugačemislečih? Mogoče si ti "duhovno" mrtev, pa niti tega ne veš, ali pa bi rad še enkrat ubil Boga? Jaz tudi ne verjamem v reinkarnacijo, ker se mi zdi nesmiselno imeti 100 življenj, človek je zame nekaj neponovljivega, enkratnega in unikatnega; ni druge šanse. Tu lahko debatiramo in špekuliramo v nedogled, ker Boga ne moremo niti dokazati, še manj pa ga zanikati, lahko pa se mu samo zbližujemo, ga skušamo dojeti, Bog ne bi bil več Bog, ko ga enkrat spoznamo, ampak postane brezpredmeten. Imaš več poti, kako najdeš Boga, po čem sodiš, da je tvoja prava?

Živi in pusti živeti. Vsi enaki, vsi enakopravni. Da bi le imel Bog eno dolgo šibo in bi te kaštigal (kaznoval), ko ga proglašaš za mrtvega.
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #32 - 30.07.2003 at 10:26:17

natural wrote on 30.07.2003 at 08:07:37:
Eh, ti izganjalec ubogi.Hočeš dokaze in obenem ti noben dokaz ne bo dokazal.
Sam sem imel v družini(dedek) osebo,ki se je zavedala svojih sposobnosti na področju bioenergije.Doma imam napisanih ter podpisanih čez sto zgodb o tem kako je ljudem pozdravil raznorazne bolezni,med katerimi je bilo veliko takih, nad katerimi je medicina sicer že obupala.Velikokrat sem bil tudi sam priča postopku zdravljenja in to tudi na lastni koži.
Poleg tega sem na lastne oči videl da telekineza obstaja.Zgodb je precej.
Verjemi nekaj je brati in filozofirati in nekaj je imeti izkušnjo.
In seveda obstajajo mazači.Obstajajo povsod.Saj zato pa imaš intelekt da se naučiš VIDETI stvari.Ti jih še zaznaš ne pa čeprav ti ležijo pred tvojim nosom.

Povej eno najbolj senzualistično zgodbo, da vidimo, čle je kaj resnice v njej? Kdo je izvvajal telekinezo, ker gre lahko za prevare?
Back to top

IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
Reply #33 - 30.07.2003 at 12:06:23

In kaj boš ti videl, če ti jo povem?Ali boš kar tretje oko odprl in pogledal ali nabijam ali je res?Kar se telekineze tiče ni mogla biti prevara. 100%.Pa saj moraš biti itak zraven, da se prepričaš.Vidiš v temu je trik osebne izkušnje in zato ti predlagam, da naslednjič ne daješ mnenj kar tako malo počez.Prav tako ti predlagam, da pomoliš svoj nosek malo ven iz svoje fare in stvari o katerih bereš in premišljuješ spoznaš iz prve roke.Uči se!!
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #34 - 30.07.2003 at 12:11:58

natural wrote on 30.07.2003 at 12:06:23:
Pa saj moraš biti itak zraven, da se prepričaš.Vidiš v temu je trik osebne izkušnje in zato ti predlagam, da naslednjič ne daješ mnenj kar tako malo počez.

tole za vse nas velja, a ne, natural? Wink

problem ponavad nastane, ker mislimo, da smo le mi izkljucno tisti, ki izkusamo in imamo izkusnje, katerekoli ze. vsi ostali pa so le "slepi verniki". spet in tudi vedno je ponos tisti, ki nas za marsikaj prikrajsa.
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #35 - 30.07.2003 at 12:15:21

natural wrote on 30.07.2003 at 12:06:23:
In kaj boš ti videl, če ti jo povem?Ali boš kar tretje oko odprl in pogledal ali nabijam ali je res?Kar se telekineze tiče ni mogla biti prevara. 100%.Pa saj moraš biti itak zraven, da se prepričaš.Vidiš v temu je trik osebne izkušnje in zato ti predlagam, da naslednjič ne daješ mnenj kar tako malo počez.Prav tako ti predlagam, da pomoliš svoj nosek malo ven iz svoje fare in stvari o katerih bereš in premišljuješ spoznaš iz prve roke.Uči se!!

Bi lahko prišel kam gledat (zdravljanje, premikanje predmetov s pomočjo misli)?
Back to top

IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
Reply #36 - 30.07.2003 at 13:05:20

V kolikor nebi bil moj dedek pokojni, bi ti z največjim veseljem ustregel tako, kot je vsakemu, ki ga je zaprosil za pomoč.
Vendar pa tudi ni nikoli igral cirkusanta ali samega sebe oglaševal saj je rekel, da ga bodo tisti, ki ga potrebujejo že sami našli.
Precej negativno je govoril o tistih, ki so pobirali denar za svoje usluge.Še posebaj rad pa je spoznaval mazače,ki so se hvalili o svojih močeh in jim pokazal kje v resnici stojijo.
Naučil me je da za stvarmi stojijo vzroki in da pomoč ni vedno koristna, saj če nekomu blažiš simptome, on pa se ne spremeni s tem posegaš v njegov razvoj(mu ga lahko celo onemogočaš).
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #37 - 30.07.2003 at 13:26:36

exorcist wrote on 30.07.2003 at 10:23:10:
se mi zdi nesmiselno imeti 100 življenj, človek je zame nekaj neponovljivega, enkratnega in unikatnega.

sej je ... ampak ... TI si mnogo več kot človek ... bi lahko reku ... trenutno prebivaš v človeku, bolje, v človeškem telesu ...

exorcist wrote on 30.07.2003 at 12:15:21:
Bi lahko prišel kam gledat (zdravljanje, premikanje predmetov s pomočjo misli)?

klele
http://www.gape.org/geeklog/public_html/calendar.php
si najd kar te zanima in si pejd pogledat ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

bp
Ex Member

Reply #38 - 30.07.2003 at 15:14:23

gape wrote on 30.07.2003 at 13:26:36:
sej je ... ampak ... TI si mnogo več kot človek ... bi lahko reku ... trenutno prebivaš v človeku, bolje, v človeškem telesu ...

Gape,

Glede na to, da brez telesa ne morem kaj dosti zaznavat, delovat, se izražat, še razmišljat ne morem brez telesa, ker so tudi moje misli del govorice, ki pa je pogojena z mojim telesom in fizično pojavo, kaj pa mi še ostane?

bp
Back to top

IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #39 - 30.07.2003 at 16:13:57

Smiley
exorcist, priporočam ti, da klikneš na stojchi in prebereš vse tu napisane moje poste, potem ti priporočam, da prebereš še vse članke na www.pozitivke.net katerih direktno povezavo imaš spodaj desno, priporočam ti tudi, da si prebereš enega od naslednjih mojih člankov z naslovom DVA BOGA če pa znaš angleško lahko prebereš moje prispevke na www.enjoyinglife.org pod sekcijami days, expressions in lives.
Z Bogom je pa tako, da:

eni pač verujejo v Mir, drugi ga pa doživljajo,

eni pač verujejo v Ljubezen, drugi jo pa doživljajo,

eni pač verujejojo v Resnico, drugi jo pa doživljajo,

ker je Mir, Ljubezen in Resnica,

stanje duše, duha in srca. Smiley

in ker ima Bog opraviti tudi z:

razsvetljenjem to je videnjem notranje Luči,

ki tudi ni od tega sveta,

ampak je čisto notranje osebno izkustvo posameznika,

oziroma Božji blagoslov,

je čisto vseeno, koliko si ti, ali kdorkoli drugače misleč, Grin

še vedno imaš oči, a si notranje slep 8)

imaš ušesa, a si notranje gluh, Grin

kot sem že večkrat napisal z žlobudranjem zdrave marije, očenaša se še nihče ni prosvetlil Grin

in po čem ti sklepaš, da sem jaz duhovno mrtev? Grin
za mene so duhovno mrtvi vsi tisti, ki samo verujejo in nič ne doživljajo, ker Bog je eno samo notranje doživetje
čisto izkustvo:

Ljubezni, Miru, Resnice, Luči, Poti,

tisti Bog, ki pa kaznuje je sam Satan,
ali po domače Hudič,
katerega so polen vse religije in le ta ne potrebuje nobene šibe, ker se itak že lepo izraža skozi tvoje trpljenje, kdorkoli že si a ne? Grin

ps: in še to:

zame je Jezus še kako živ in me ljubi, Kiss

le kako vem to? Wink

Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

mind
5

Always remember Krishna
and never forget Him
!
MB
Reply #40 - 30.07.2003 at 16:33:36

stojči, veliko govoriš, o Bogu in tudi Jezusu, pa bi te prosil, če mi lahko na jasen (nepoetičen) način razložiš, kdo je Bog, kakšen odnos imamo Mi z Njim, in kje se On vključuje v Maharajievo samospoznanje

če ti ni pretežko, lahko odgovoriš tudi v katerem bolj primernem topicu

LP
Back to top

Hari bol

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #41 - 30.07.2003 at 17:44:05

Poznam bioenergetičarko, ki zagotovo tega ne opravlja za zaslužek. Živi v N.Gorici, seanse opravlja na Lokvah (25 km). Za eno seanso vzame jurja, toliko, da si povrne za bencin. In ona je mene, ki sem bil znan kot velik skeptik glede raznih kozmičnih in ostalih energij, prepričala, da je nekaj na tem.

Kako?

Enostavno. Ko me je čistila, sem to močno občutil.

Ne trdim, da ni mazačev in goljufov, ampak ona to zagotovo ni.
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #42 - 30.07.2003 at 17:46:34

Mind, želiš videti boga? Vsak dan ga pokažejo v eni reklami za prašek. Pa polno angelčkov je okrog njega.  Grin Grin
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #43 - 30.07.2003 at 17:49:45

stoychi wrote on 30.07.2003 at 16:13:57:
Smiley
exorcist, priporočam ti, da klikneš na stojchi in prebereš vse tu napisane moje poste, potem ti priporočam, da prebereš še vse članke na www.pozitivke.net katerih direktno povezavo imaš spodaj desno, priporočam ti tudi, da si prebereš enega od naslednjih mojih člankov z naslovom DVA BOGA če pa znaš angleško lahko prebereš moje prispevke na www.enjoyinglife.org pod sekcijami days, expressions in lives.
Z Bogom je pa tako, da:

eni pač verujejo v Mir, drugi ga pa doživljajo,

eni pač verujejo v Ljubezen, drugi jo pa doživljajo,

eni pač verujejojo v Resnico, drugi jo pa doživljajo,

ker je Mir, Ljubezen in Resnica,

stanje duše, duha in srca. Smiley

in ker ima Bog opraviti tudi z:

razsvetljenjem to je videnjem notranje Luči,

ki tudi ni od tega sveta,

ampak je čisto notranje osebno izkustvo posameznika,

oziroma Božji blagoslov,

je čisto vseeno, koliko si ti, ali kdorkoli drugače misleč, Grin

še vedno imaš oči, a si notranje slep 8)

imaš ušesa, a si notranje gluh, Grin

kot sem že večkrat napisal z žlobudranjem zdrave marije, očenaša se še nihče ni prosvetlil Grin

in po čem ti sklepaš, da sem jaz duhovno mrtev? Grin
za mene so duhovno mrtvi vsi tisti, ki samo verujejo in nič ne doživljajo, ker Bog je eno samo notranje doživetje
čisto izkustvo:

Ljubezni, Miru, Resnice, Luči, Poti,

tisti Bog, ki pa kaznuje je sam Satan,
ali po domače Hudič,
katerega so polen vse religije in le ta ne potrebuje nobene šibe, ker se itak že lepo izraža skozi tvoje trpljenje, kdorkoli že si a ne? Grin

ps: in še to:

zame je Jezus še kako živ in me ljubi, Kiss

le kako vem to? Wink

Wauuu, koja modrost, hitro mi daj tvojo tel., da mi razložiš, kaj je v riti mehkega. Smiley S katero modro barvo se štrihaš, tista, ki je za pisanke ali pa si kupuješ raje vodenke, ker se dajo lažje sprati?

Si že slišal za to mojo modro misel, če ne ti jo sedaj povem: veliko žlobodraš, a malo poveš. Kaj, če bi strnil tale rožni venec v en stavek, ha? Smiley Počakaj naj si vzamem še papirnat robček iz žepa, ker sem skoraj potočil solzice ob tvojem poetičnem in čustveno nabitem napevu/baladi, predober sem za ta svet, ena velika dobričina, to sem jaz.

Zdaj pa se bom retrogradno reinkarniral v piščanca, ker kvasim take tumparije tu naokrog. Mi lahko kdo pomaga za zvišanje zavesti, brez da bi pal v nezavest, lahko tudi na daljavo s telepatijo? Smiley

Res je tako, Stojchy, čeprav ne vem kaj si govoril ali hotel poveddati, nižja pasja zavest pač?  Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

mind
5

Always remember Krishna
and never forget Him
!
MB
Reply #44 - 30.07.2003 at 18:47:45

Harry, bolj pomembno mi je čutiti Ga. To občutenje pa se med drugim odraža, tudi v odnosih med menoj in vsemi ostalimi živimi bitji.

Predvsem pa mi je pomembno, da teh občutkov ne doživljam samo "kakšno urco na dan", ampak da so prisotni vedno in povsod.

LP

Back to top

Hari bol

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5 ... 9