Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 ... 9
(Read 25377 times)
Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Re: Bioenergetiki in mazaštvo
Reply #15 - 29.07.2003 at 18:52:39

Poznam jih kar nekaj.
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #16 - 29.07.2003 at 19:53:39

Devi wrote on 29.07.2003 at 18:52:39:
Poznam jih kar nekaj.

Tudi kako luštno bioenergetinjo, da mi sproba pulz + ostalo? Da me malo pretiple in oceni energijo moje karme?
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #17 - 29.07.2003 at 21:07:45

1 samcat primer ... česa točno?
kakšne operacije?
kako to misliš preživel?

ne vem kje si glih bioenergetike najdu, k so že tanajblj preživeti, čeprov je pa res, da k si u jebi te edin oni vn potegnejo. sej obstajajo tud tehnike s pomočjo katerih se kao sam vn potegneš, ampak je težko ... več 10 dni ob vodi ipd, meditejšn all the time, odfukavanje vseh egovih 'želj', odfuk vseh prepričevanj, da se kuitak ne da pomagat ...

če te res zanima kako delajo v tej branži se odpel gor do kranjske gore in poišč unga ... mah ne vem kako mu je ime ... ti bo že kdo povedu. on je najboljši ... menda ... in njegovi učenci ... obstajajo verjetno tud boljši, pa se ne izpostavljajo v medijih glih tolk zlo ... pa tud ... a mislš da ti o kdo priznal da se je 'zdravu' pri teh ljudeh?
jest priznam, pa sm bil precej mal zdravljenja deležen.
pa kdo sploh men kej verjame ...

skratka, dejstvo je, da je ljudi, ki obvladajo zdravljenje človeka tudi na drugih nivojih, poleg fizičnega OGROMNO. in dejstvo je da mnogi zdravniki, ko vidijo da ne morejo pomagat in so pošteni, svetujejo človeku naj si poišče pomoč pri 'alternativi'.
o vseh aspektih tega 'zdravljenja' smo že tolk predebatiral, da je že kr mal tu mač ...

tko da ... če je tvoja dobro situirana soseda imela čudno izkušnjo z 'mazačem' si je že zaslužla, čeprov jest bolj verjamem, da ji človek pač ni znal ali mogel pomagat, da se je prepozno odločila za tovrstno zdravljenje in predvsem, da je rabila to izkušnjo.
blažje psihične težave pač ne vzniknejo iz nič ... ponavadi.

tko kt devi pravi ... poznam jih kar nekaj ... mah ... precej ... u bistvu bi jih težko preštel ...

in

zihr tud taka zate obstaja izganjalček ... pa nekako dvomim da si drzneš jo poklicat v svoj lajf ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

jasa
2
**

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #18 - 29.07.2003 at 21:17:12

...da te malo pretiple in oceni energijo tvoje karme...???

Si prepričan, da misliš bioenergetinjo? Grin Grin Grin

Wink
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #19 - 29.07.2003 at 22:45:38

Ne izhajajo ta zdravljenja oz. metode zdravljenja iz poganstva? No, saj mogoce res kaj pomaga, moraš pač verjeti - placebo efekt, Z VERO LAHKO PREMIKAMO GORE; ampak tu vidijo nekateri nepridipravi le lahko pot za hiter zaslužek in nič drugo.
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #20 - 29.07.2003 at 22:48:13

jasa wrote on 29.07.2003 at 21:17:12:
  ...da te malo pretiple in oceni energijo tvoje karme...???

Si prepričan, da misliš bioenergetinjo? Grin Grin Grin

Wink

Ja, ce si zenska bi se priporocil, da mi das kako lekcijo, ker sem precej neizkusen. Za zameno pa bom jaz izgnal Satana iz tebe!
Grin
Back to top

IP Logged

Io
4

Ljubljana
Reply #21 - 29.07.2003 at 23:01:28

Exorcist, meni se dozdeva, da ti osnovnih pojmov o bioenergiji nimaš razjasnenih in je sploh neumno, da sprašuješ o tem, ker kot berem si ti tega sploh ne želiš, ampak si v bistvu želiš erotično masažo.

Zatorej poizveduj o tem, ne o bioenergetikih, ne matrat svojega telesa z nečim tako nedokazljivim. Raje vzemi meso, zato imaš vsaj dokaz!

Baje imamo pri nas kar nekaj takih salonov in tam ti bo sigurno zmerla puls pa še kaj zraven!!!

Lp Io

Back to top

Sem kar sem...vem pa da sem del tebe
WWW WWW irenabartol  
IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #22 - 29.07.2003 at 23:53:13

Io wrote on 29.07.2003 at 23:01:28:
Exorcist, meni se dozdeva, da ti osnovnih pojmov o bioenergiji nimaš razjasnenih in je sploh neumno, da sprašuješ o tem, ker kot berem si ti tega sploh ne želiš, ampak si v bistvu želiš erotično masažo.

Zatorej poizveduj o tem, ne o bioenergetikih, ne matrat svojega telesa z nečim tako nedokazljivim. Raje vzemi meso, zato imaš vsaj dokaz!

Baje imamo pri nas kar nekaj takih salonov in tam ti bo sigurno zmerla puls pa še kaj zraven!!!

Lp Io

Pardon, no smo vzdircni. Seveda me zanima, ampak do sedaj se ni uspelo nikomur diskvalificirati mojega mnenja o bioenergetikih. Daj mi en samcat primer ozdravljenja, oziroma zanima me vse zivo, kako sploh poteka to zdravljanje in kdo ga lahko opravlja - njegove reference?
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #23 - 30.07.2003 at 00:05:05

Io wrote on 29.07.2003 at 23:01:28:
Exorcist, meni se dozdeva, da ti osnovnih pojmov o bioenergiji nimaš razjasnenih

Ja poznam spolno energijo, mi je dokaj znana. Grin
Back to top

IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #24 - 30.07.2003 at 00:18:29

Smiley
občasno se, če me kdo prosi, kdaj s tem ukvarjam tudi sam. Wink
Recimo prijatelj si je zlomil roko in me prosil za pomoč.
Pogledal sem njegovo situacijo in videl, da mu je roka hudo otekla zaradi slabe kvalitete krvi in drobnih koščkov kosti, ki so pri operaciji ostali med tkivom in kostjo. Najprej sem mu zamenjal kri, mu pobral koščke in zgladil kosti tam, kjer so sekali v tkivo, roko sem mu namočil v posebno tekočino, ki mu je očistila tkivo in oteklina mu je splahnela in to vse sem storil na daljavo in celo zastonj. Grin
Exorcist ne daj se, seveda je to zgoraj napisano ena velika debela laž in to sploh ni res.
Čudežev razen Jezusa nikoli v zgodovini človeštva nihče ni mogel nikoli storiti, niti ga nihče ne bo mogel vse do konca zgodovine vesolja. Amen. Grin
Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #25 - 30.07.2003 at 00:36:26

exorcist wrote on 29.07.2003 at 19:53:39:
Tudi kako luštno bioenergetinjo, da mi sproba pulz + ostalo? Da me malo pretiple in oceni energijo moje karme?

Tisto, kar zares iščeš, boš prav gotovo našel Smiley Vsak najde.

Če zares iščeš bioenergetika, boš našel bioenergetika, če iščeš izgovor, da ne rabiš verjet, ga boš tudi našel, tudi kako lepo fizioterapevtko lahko najdeš, če se dovolj potrudiš... želje se nam izpolnjujejo kot po tekočem traku, you name it - you got it Wink
Pomaga sicer, če razumeš, kaj točno ti bi, da ne prihaja potem do nesporazumov, ko dobiš nekaj, prepričan pa si, da iščeš nekaj povsem drugega Grin
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

mind
5

Always remember Krishna
and never forget Him
!
MB
Reply #26 - 30.07.2003 at 01:00:02

stojci:
Quote:
Čudežev razen Jezusa nikoli v zgodovini človeštva nihče ni mogel nikoli storiti, niti ga nihče ne bo mogel vse do konca zgodovine vesolja. Amen.

stojči, kaj ti zaupaš Jezusovim besedam ?

LP
Back to top

Hari bol

IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #27 - 30.07.2003 at 07:37:20

Smiley
mrtve Jezusove besede so mrtve, pa čeprav jim nekateri rečejo, da so božje.
Božje je itak vse, pa če to verjameš, ali pa ne,
drugače pa, kolikor se še spomnim, mi je Jezus vedno govoril le o eni sami besedi, o besedi Življenja, v katero sem že itak od pamtiveka verjel.
pa ne vzemi vsega zares. Grin
Danes je vsepovsod takih in drugačnih nakladačev kolikor hočeš, važno je, da imaš edino ti vedno prav in si zase najlepši in najbolj pameten pa najsi bo kdorkoli že si, a ne? Wink
Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
Reply #28 - 30.07.2003 at 08:07:37

Eh, ti izganjalec ubogi.Hočeš dokaze in obenem ti noben dokaz ne bo dokazal.
Sam sem imel v družini(dedek) osebo,ki se je zavedala svojih sposobnosti na področju bioenergije.Doma imam napisanih ter podpisanih čez sto zgodb o tem kako je ljudem pozdravil raznorazne bolezni,med katerimi je bilo veliko takih, nad katerimi je medicina sicer že obupala.Velikokrat sem bil tudi sam priča postopku zdravljenja in to tudi na lastni koži.
Poleg tega sem na lastne oči videl da telekineza obstaja.Zgodb je precej.
Verjemi nekaj je brati in filozofirati in nekaj je imeti izkušnjo.
In seveda obstajajo mazači.Obstajajo povsod.Saj zato pa imaš intelekt da se naučiš VIDETI stvari.Ti jih še zaznaš ne pa čeprav ti ležijo pred tvojim nosom.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #29 - 30.07.2003 at 08:58:31

stoychi wrote on 30.07.2003 at 00:18:29:
Čudežev razen Jezusa nikoli v zgodovini človeštva nihče ni mogel nikoli storiti, niti ga nihče ne bo mogel vse do konca zgodovine vesolja. Amen. Grin

čeprov ... kako je že reku ...
še večje 'čudeže' boste delali ... v tem smislu no ...

drgač je pa to to:
*Če zares iščeš bioenergetika, boš našel bioenergetika, če iščeš izgovor, da ne rabiš verjet, ga boš tudi našel*
... no problem ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 2 3 4 ... 9