poglej aryan hotel si mojo pozornost, zdaj jo imaš.
Ne mi zdaj jokat s tem, da projiciram vate prestrašenost, pokvarjenost, trpecnost in podobne stvari, kakor v zgornji zgodbi.
Tam uporabljam zgolj tvoje lastne besede, tvoje trditve izhajajoče iz tvojih neizkustev, ki bazirajo na:
okol se govori, baje bojo, ne verjamem, tvojih teorij itd itd
Zate je tvoja teorija tvoje izkustvo.
Učenje vseh mojstrov ne poteka samo preko besed,
ampak tudi in predvsem preko energijskih zazanav,
ki jih vsak posameznik lahko doživi
v stiku z mojstrom in mojstrovim učenjem,
zato že od samega začetka vabim ljudi,
naj vsaj enkrat pridejo na srečanje
in se sami prepričajo, ali je to učenje za njih primerno, ali ne.
Ti si že takoj na začetku povedal, da te Prem Rawatovo učenje ne zanima, da ne nameravaš priti na srečanje, vendar tu kar naprej postavljaš vprašanja, tu projiciraš in trosiš svoje dvome, svoje strahove, in svoja trpljenja, na kar so te opozorili že kreden, little star in gape, bamby pa še kdo bi se našel.
Druga stvar pa je tvoja pokvarjenost.
Tvoja pokvarjenost se najlepše izraža že v tvojih citatih iz zgornje uvodne zgodbe aryanovo trpljenje, kjer ti podtikaš lažne potvorbe o Maharajiju in njegovem učenju:
kjer trdiš, da se je sam oklical za perfect mastra
in da si je sam izmislil tehnike,
in za katere celo trdi, da so njegove
kljub temu, da sem to kako je postal Prem Rawat mojster napisal na pozitivkah v Moji zgodbi z maharajijem in Kdo sem jaz in tu na tem forumu že velikokrat.
Poleg tega sem tu objavil vse naslove od
www.tprf.org in druge, kjer se da dobiti vse verodostojne podatke.
Ker tega nisi storil prvič, ampak se kar naprej ponavljaš, tvoja pokvarjenost pa gre celo tako daleč, da celo takoj napadeš recimo Little star, ali koga drugega, ki se je oglasil na mojem topicu s svojimi negativnostmi, dvomi in neumnimi vprašanji.
Zato si si zaslužil svoj topic in svojo analizo.
Tvoja verjetja, ki izhajajo iz kot sam praviš teoretskega koncepta Resnice, ki ga podajajo Vede, so samo prazna verjetja in nič več.
Izpolnjeno izkustvo je pač izpolnjeno izkustvo,
prazno verjetje pa samo prazno verjetje.
Ali je ta notranja izpolnjenost tisto končno samospoznanje ali ne,
se mora prepričati vsak posameznik sam,
tu prazno verjetje ali neverjetje ne pomaga.
Pomaga samo notranje izpolnjeno izkustvo lastnega samospoznanja.
Sicer pa nam do zdaj razen svojih dvomov, trpljenj itd še vedno nisi nič napisal o izrazih svoje blaženosti, ki jo doživljaš skozi petje:"Hare,hare... in ki jih vsi tu beroči že težko pričakujemo.

Izražanja tvojih trpljenj je bilo tu že dovolj a ne?